Framsida > Grupper > Klassresor

Klassresor

Skolböckerna får stanna i skolbänkarna, till lunch blir det hamburgare och den enda uppgiften är att roa sig. Årets roligaste dag tillbringas i PowerPark!


Under våren 2024 öppnar PowerPark nöjesparken för skolgrupper under sammanlagt fem olika dagar! Vi erbjuder grupper på klassresa åkband för 35€/styck. Vi erbjuder armband 32€/armband för slutet av januari för de bokningar som görs och betalas direkt via webshop. Priserna för klasser är desamma oberoende av längd så att det ska vara så lätt som möjligt att göra bokningar. Åkbandspriserna för skolklasser är i kraft endast då biljetterna köps eller bokas på förhand. Det är allra förmånligast för skolklasser att skaffa åkbanden på förhand via PowerParks webbutik, varvid åkbanden antingen sänds per post eller så kan man hämta dem från PowerParks utlämningsställe. Vi beaktar lärare och övervakare och ger dem vart 16:e åkband och var 16:e matkupong gratis (Vänligen observera att vi lägger till automatiskt gratis åkband och matkuponger på beställningen i efterhand. Om du till exempel behöver 20 åkband och matkuponger, beställ bara 19)

Nöjesparken har öppet för skolgrupper kl. 11.00–17.00 följande dagar: 

MÅLTIDER

Det är behändigt att äta med matkupongen som är värd 12,50 euro på restaurang Skaalas övre och nedre våning, i Snack Shop, Sibylla och i Poco Loco. De flesta äter klockan 11–13, så ta hänsyn till detta om möjligt när ni planerar schemat för dagen. 

Alla matställen ligger i nöjesparken (se karta). Vänligen observera att det finns olika matalternativ, som du ser längre ner, på olika matställen. Vi kan ta hänsyn till matallergier på övre och nedre våningen i restaurang Skaala. 

Matkupongen gäller under säsongen 2024. Under klassresor kan du välja en av de följande måltidsalternativen: 

  • Skaala-restaurangen  
  • Övre våningen: salladsbord, spagetti (L), bolognesesås (L, G), kyckling-spenatlasagne (L), glutenfri pasta (be att få från köket), vegetarisk ratatouille (be att få från köket), läsk, mjölk, vatten. 
  • Nedre våningen: vanlig hamburgermåltid eller osthamburgermåltid (L), veganskt och glutenfritt alternativ finns. Läsk från kran 0,4 l, pommes frites och hamburgare ingår. 
  • Snack Shop: korv och pommes frites och läsk på flaska 0,5 l eller mjölk 0,5 l (M, G). 
  • Sibylla: varmkorv, pommes frites, dipsås och läsk från kran 0,4 l (M). 
  • Poco Loco: Salladsbord (l, G), Fajitasköttfärs (M, G), Crispy chicken (M), pommer frites (M, G), tacoskålar, tortillas, nachos (M), läsk, mjölk, vatten (L, G). 

BESTÄLLNING OCH BETALNING

Gå till webbutiken via de dagsspecifika länkarna ovan, varvid du automatiskt väljer dagen för klassresa. Mata in det önskade antalet åkband och klicka på ”Sök”, varvid du ser två olika produkter i vyn. Om du vill betala din beställning på förhand med onlinebetalning eller kreditkort, välj produkten luokkaretkirannekkeet ennakkomaksu i webbutiken. Om du vill betala på förhand med faktura eller betala på plats välj produkten luokkaretkirannekkeet.

När du har beslutat hur du vill betala gå vidare genom att klicka på ”Boka”. I nästa skede kan du välja matkuponger som vi erbjuder till priset 12,50€/person. Välj önskat antal matkuponger för din bokning i rullgardinsmenyn och klicka på ”Fortsätt”. Om de produkter som du har beställt visas korrekt i din varukorg kan du gå vidare till att slutföra beställningen ”Siirry tilaamaan” (Beställ). Fyll sedan i de kontaktuppgifter som behövs för beställningen och skriv kommentarer och önskemål i fältet, bland annat om du vill ha en förhandsfaktura eller andra saker som ska beaktas i beställningen. 

Efter att du har angett kontaktuppgifterna ser du ännu en sammanfattning av din bokning. Om allt är rätt i detta skede klicka ”Vahvista varaus” (Bekräfta bokning), varvid din bokning registreras i vårt system. Med förskottsbetalning kan du välja önskat betalsätt och gå vidare till att betala. 

Om du vill betala beställningen först samma dag som ni gör er klassresa, gå till det ställe i Palace Areena där ni får åkbanden. Du ser närmare på kartan var stället ligger. Där kan du betala din bokning med betalkort eller kontanter. Vänligen observera om du betalar med kontanter att betalningen ska göras som en gemensam betalning!

ALLMÄNT OM KLASSRESOR

Det är klokt att skriva ut beställningsbekräftelsen och ta den med på klassresan, eftersom den innehåller användbar information för att säkerställa en lyckad dag samt en karta över alla matställen som kan användas under klassresor och deras matalternativ.  

Klassreseprodukter som köps via webbutiken har en returrätt på två veckor. Efter att returrätten har gått ut löser vi inte in de produkter som ni har köpt eller byter dem mot andra produkter. Till exempel kan åkband och matkuponger som inte används på grund av insjuknande kan användas senare till exempel på sommarlovet under säsongen 2024. Obs! Oanvända åkband ska bytas ut mot en separat upplevelsekupong under klassresedagen vid nöjesparkens serviceställe. 

Välkommen att tillbringa årets bästa skoldag i PowerPark! 

Mer information och förfrågningar via försäljningstjänsten 010 3477 600 eller info@powerpark.fi.