Vauhtia ja elämyksiä

Vauhtia ja elämyksiä

Kokouspäivien oheen sopivat aktiviteetit löydät helposti PowerParkin monipuolisesta tarjonnasta. Vuodenajasta riippumatta tarjoamme vauhtia ja elämyksiä ikimuistoisessa ympäristössä.

Tuo ryhmäsi ajamaan kartingia, tee vaellus hevosen selässä pohjalaismaisemissa tai vietä rentouttava hetki kauneussaunassa. Ja muista testata huikea vuoristorata sekä 5D-elokuvateatteri.

Kartingia ryhmille

Kartingia ryhmille

Tule kisaamaan säällä kuin säällä! Haastavat rataprofiilit ja upeat puitteet kutsuvat sinut tutustumaan vailla vertaa olevaan vauhtielämykseen.
Tutustu ryhmille suunniteltuihin kisoihin tästä

KOKONAISVALTAINEN KEHONHUOLTOHETKI

KOKONAISVALTAINEN KEHONHUOLTOHETKI

Kehoa huolletaan lämmittelyn ja kevyen lihastreenin jälkeen erilaisilla rullaus- ja venytystekniikoilla sekä rangan liikkuvuusharjoitteluilla. Lihasjännitykset saavat kyytiä ja näin lihakset sekä mieli rentoutuvat. Aineenvaihdunta ja liikkuvuus paranevat sekä palautuminen nopeutuu. Mukaasi tarvitset vain vesipullon ja joustavat vaatteet. Tämä miellyttävä ja hyvää tekevä puolitoistatuntinen sopii kaikille! Ohjaajana toimii fysioterapeutti.

Kesto: 1,5 h
Hinta: 16,50 € / hlö (min 10 hlöä)
Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelusta (puh. 010 3477 600 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

IHAHAHAUSKAA YRITYKSILLE JA RYHMILLE

IHAHAHAUSKAA YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Tuo tiimisi tutustumaan tallin hevosiin, Issikkaretkelle tai hevosvaellukselle lakeuksilla. Ohjelman sisältöä voidaan muokata toiveiden ja osaamistason mukaan. Kaikki retket tehdään maastovarmoilla islanninhevosilla.

VARAA IHAHAHAUSKAA MYYNTIPALVELUSTA:
P. 010 3477 600 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja ja varauksia voi tehdä myös suoraan Hevoskeskukseen: p. 050 383 66 96 (klo 9-18, ei tekstiviestejä)

TUTUSTUTAAN TALLIN HEVOSIIN
Sopii kaikille hevosista kiinnostuneille, ohjelma suunnitellaan ryhmän toivomusten mukaan. Tutustutaan islanninhevosiin ja niiden päivittäiseen hoitoon. Lopuksi halukkaat pääsevät kokeilemaan miltä tuntuu istua hevosen selässä ja ratsastaa. Kesto: ryhmän koosta riippuen n. ½-1,5 h

MAASTORETKI ISLANNINHEVOSILLA
Tutustutaan hevosiin ja valitaan jokaiselle sopiva ratsu. Käydään lävitse hevosmiestaidot ja lähdetään ratsastamaan ensin kentällä, ja sen jälkeen maastoon. Askellajit ryhmän tason mukaan. Kesto: n. 45 min, max 8 osallistujaa Hinta: 30/35 € /hlö (*/**)

HÄJYT LAKEUKSILLA
Ratsastetaan lakeuksilla ja kuunnellaan hetki luonnon rauhaa. Nautitaan kupposet kuumaa ja eväät (sis. hintaan). Kesto: n. 4h, max 8 osallistujaa
Hinta: 100 €/hlö (***)

KUNTOPAINI

KUNTOPAINI

Kuntopaini kehittää lihaskuntoa, kehonhallintaa, tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Kuntopainissa sykettä nostetaan lajinomaisilla harjoitteilla, mutta pääpaino on kuitenkin kuntoilussa ei painissa. Harjoittelussa käytetään paini- ja kamppailulajeista tuttuja harjoitteita, jotka sopivat aloittelijoille ja kokeneimmillekin liikkujille. Mukaasi tarvitset vesipullon ja joustavat vaatteet. Ohjaajana toimii fysioterapeutti.

Kesto: 1,5 h
Hinta: 16,50 € / hlö (min 10 hlöä)
Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelusta (puh. 010 3477 600 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Kauneussauna

Kauneussauna

KAUNEUSSAUNA RYHMILLE ALK. 29€/HLÖ
Hemmottele itseäsi PowerParkissa. Vietä rentouttava hetki ystävien kesken. Rankan kokouspäivän jälkeen on ihana nollata ajatukset vaikkapa kauneussaunassa.

KAUNEUSSAUNA HINNASTO

  • 5-7 henkilöä 44 €/henkilö
  • 8-10 henkilöä 37 €/henkiö
  • 11-15 henkilöä 29 €/henkilö

Kauneussauna toteutetaan tyylikkäässä tilaussaunassamme korkealuokkaisilla ja luonnonmukaisilla Marja Entrichin tuotteilla.

Kauneussaunan aikana tehdään ammattilaisen opastuksella:

  • Kokovartalon kuivaharjaus ja kuorinta sekä kosteuttaminen
  • Ihotyypin mukainen kasvojen puhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio.

Kauneussaunan kesto 3 h. Hintaan sisältyy pyyheliinojen, hiuspantojen sekä käsipeilien käyttö.
Tilassa on tarjolla virvokkeita kylmäkaapissa. Juomat veloitamme kulutuksen mukaan.
Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelusta
puh. 010 3477 600 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

VARAA YKSITYISNÄYTÖS 5D-ELOKUVATEATTERISTA!

VARAA YKSITYISNÄYTÖS 5D-ELOKUVATEATTERISTA!

Ennen elokuvaa voi pitää puheita tai esitää omaa materiaalia: yritysvideoita, mainoksia, tuote-infoa. kysy myös tarjoilua.
Myyntipalvelu auttaa: p. 010 3477 600 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark