Framsida > Grupper

Grupper

I PowerPark finns det aktiviteter och möjligheter för alla slags grupper från klassresor till företagsdagar. Hyr möteslokaler eller ordna en fest – vi skräddarsyr ett paket som passar din grupp utifrån era behov!


Aktiviteter

Önskar du och dina kollegor lite omväxling eller något inspirerande och kul att göra? Eller håller du på att ordna en oförglömlig möhippa eller svensexa? Ni har kommit till rätt plats eftersom massor med roliga aktiviteter för alla slags grupper finns i PowerPark!

Mötestjänster

I den trivsamma och inspirerande miljön i PowerPark fattas bra beslut och uppstår unika idéer. Boka en annorlunda mötesdag i PowerPark!

Festlokaler

Ska du ordna en fest eller ett större evenemang? Vi har lokaler för intima familjefester och stora mässor  – samt naturligtvis för allt däremellan! Du kan också göra något alldeles extra och boka nöjesparken för privat bruk!

Klassresor

Skolböckerna får stanna i skolbänkarna, till lunch blir det hamburgare och den enda uppgiften är att roa sig. Årets roligaste dag tillbringas i PowerPark!

Lägerskolor

Inte vilken skola som helst, utan en lägerskola i PowerPark! Varför nöja sig med en nöjesdag när man kan stanna över natten i den sagolika nöjesparken och lära sig hemligheterna bakom äkta skoj under några dagar?

Nöjesparken för privat bruk

Roa dig ordentligt och boka nöjesparken för privat bruk bara för din egen grupp!