Framsida > Grupper > Mötestjänster

Mötestjänster

I den trivsamma och inspirerande miljön i PowerPark fattas bra beslut och uppstår unika idéer. Boka en annorlunda mötesdag i PowerPark!


I PowerPark tillbringar du en förstklassig mötesdag och en avslappnande stund kombinerade med aktiviteter som blir mötesdagens höjdpunkt och naturligtvis även mat och dryck. PowerParks möteslokaler betjänar både små och stora mötesgrupper.

Vi planerar också gärna mötespaket för individuella behov. Bekanta dig också med ett färdigt mötespaket för en dag som hjälper dig att enkelt och lätt ordna lyckade möten. Vi erbjuder även möten med övernattning, antingen i Park Hotel Härmä, i lägenheterna i Rio Grande-området, eller i PowerParks högklassiga stugor. Glöm inte att be om en offert för bastuhyra. I PowerPark finns bastulokaler för upp till 25 personer.

Mötespaket

Kaffemöte 12,50 €/person (min. 6 personer).
– 1 x för- eller eftermiddagsfika med kaffebröd

Halvdagsmöte med Bistro lunch 25€/person (min. 6 personer).
– 1 x för- eller eftermiddagsfika med kaffebröd
– 1 x hemlagad lunchbuffé i restaurang Boulevard Bistro (köpcentret Road House).

Heldagsmöte på Bistro lunch, pris 32€/person (min. 6 personer).
– 1 x förmiddagsfika med kaffebröd
– 1 x hemlagad lunchbuffé i restaurang Boulevard Bistro (köpcentret Road House).
– 1 x eftermiddagsfika med fikabröd

Lunchmöte för 16,50€/person (min. 6 personer).
– 1 x hemlagad lunch på Boulevard Bistro (köpcentret Road House).

Halvdagsmöte med lunch på Park Hotel, pris 30€/person (min. 30 personer).
– 1 x för- eller eftermiddagsfika med kaffebröd
– 1 x hemlagad lunch från buffé i restaurang Park Hotel Härmä (restaurangen fungerar som beställningsrestaurang utanför sommarsäsongen).

Heldagsmöte med lunch på Park Hotel, pris 37€/person (min. 30 personer).
– 1 x förmiddagsfika med kaffebröd.
– 1 x hemlagad lunch i restaurang Park Hotel Härmä (restaurangen fungerar som beställningsrestaurang utanför sommarsäsongen).
– 1 x eftermiddagsfika med fikabröd.

Alla mötespaket inkluderar hyra av mötesrum, den vanligaste AV-utrustningen och WLAN.

Extra catering kan beställas för mötesrummet:

Frukt eller smoothie (2dl) 6,50€. 
Kaffe/te, salt tilltugg 7,80€. 
Kaffe/te, sött tilltugg 6,80€. 
Kaffe/te, bakelse 7,80€.
Kaffe/te, kex 4,00€.
Kaffe/te 3,60€.
Priserna anges per person.

PowerParks möteslokaler

Bistro Kabinetti

Bistro Kabinetti som ligger i anslutning till köpcentret Road House är ett utmärkt alternativ för möten med 20–28 personer. Den läckra inredningen av lokalerna och det utmärkta läget gör det enskilda rummet en populär mötesplats. Road House-köpcentrets restaurang- och cafétjänster ligger invid det enskilda rummet. Lokalen har utmärkt ljudisolering och ljuden från köpcentret hörs inte till möteslokalerna. Innan man åker hem kan man till exempel köpa med sig bakverk från bageri-konditoriet Voilá eller middagsmat från ost- och fiskdisken.

Platina

Den multifunktionella möteslokalen Platina i Palace Areena är utmärkt för grupper med 20–36 personer. Efter mötet är det lätt att övergå till fritiden eftersom bland annat bastulokaler finns i samma byggnad. Från lokalerna är det lätt att ta sig till inomhusgokartbanan och omklädningsrummen i Palace Areena. Det är lätt att tillbringa kvällen i bastulokalerna i Platina, till exempel genom att äta middag och njuta av sällskapet. Kom ihåg att be om en offert på bastumenyer!

Silver

En lokal för smågrupper i Palace Areena är behändig för små möten eller som ett grupparbetsrum i samband med möten i Platina. Antalet personer i Silver är 8. Från lokalerna är det lätt att ta sig till inomhusgokartbanan och omklädningsrummen i Palace Areena. Bastulokalerna på andra våningen i Platina är tillgängliga efter mötet eller aktiviteter. Kom ihåg att be om en offert på bastumenyer!

Bear

Möteslokalen Bear ligger i hjärtat av PowerPark, intill Park Hotel Härmä. Närheten till hotellets fontän erbjuder en behaglig och intim omgivning för mötesgrupper med cirka 10–12 personer.

Magnum Teater

Teater Magnum som ligger i Palace Areena och har 138 platser erbjuder förstklassiga förhållanden även för mer krävande seminariebehov. Teater Magnum lämpar sig utmärkt till exempel för olika presentationer eller föreläsningar. och dess personliga dekorering är garanterat inspirerande och uppiggande under långa mötesdagar. Man kan till exempel visa en kort 5D-film på 10–15 minuter i samband med en presentationsdag. Ett sådant seminarium blir oförglömligt! När teatersäten rör sig i takt med effekterna känner deltagarna att de är en del av äventyret i filmen.