Framsida > Inkvartering > Campingplatser

Campingplatser

Grönskande och trivsamma campingplatser tar väl hand om nöjesresenärerna. Du är välkommen till nöjesparken med campingbil, husvagn eller tält!


Nöjesparken PowerPark har två förtjusande campingområden, Rio Grande Camping strax intill nöjesparken och Green Field Camping på cirka 1 kilometers avstånd från nöjesparken. Campingplatsen har ett stort antal platser för campingbilar och husvagnar samt mångsidiga tjänster av hög kvalitet toaletter och dusch, campingplatsernas egna bastur och möjlighet att tvätta bilen. Rio Grandes nattgäster har också tillgång till en praktfull friluftsbassäng. Tältplatserna finns i den fridfulla campingplatsen Green Fields hägn. 

Läs mer om PowerParks trivsamma campingområde nedan!

Rio Grande Camping

Gröna förtjusande Rio Grande Camping är varje husbilsresenärs dröm! Övernatta i en fridfull miljö, ta dig ett morgondopp i bassängen och unna dig en högklassig hotellfrukost – och du är redo för ditt livs nöjesparksdag!

Green Field Camping

Trivsamma rymliga GreenFieldCamping tar väl hand om såväl husbilsresenärer som tältande besökare. Mitt i en lantlig idyll kan du njuta av en avkopplande camping till varo och roa dig av hjärtans lust!

Säkra din plats – boka på förhand

Under högsäsong rekommenderar vi förhandsbokning av inkvartering. Du kan boka behändigt i vår nätbutik. För bokning av inkvartering via vår försäljningstjänst behöver du ange nummer och giltighetstid för ett giltigt kreditkort. Vi rekommenderar bokning via nätet med direktbetalning online. När du bokar inkvarteringen via nätbutiken får du alltid förmånligaste pris. Observera att du i nätbutiken inte kan boka inkvartering samma dag. För det krävs att bokningen görs via vår försäljningstjänst.

Inloggning till PowerParks inkvartering

Hotellrummen och stugorna står till ditt förfogande från och med kl. 15.00 på ankomstdagen och utloggning skall ske senast kl. 12.00 på avresedagen.

Hotellrummen, lägenheter och stugorna in- och utloggning händer på Park Hotel Härmä reception (Puistotie 3).