Etusivu > Liput > Huvivaltio – koko perheen lomakohde > Suositukset huvihuoltajalle

Huvihuoltaja

Huvihuoltajat ovat lempeitä huolenpitäjiä. He itse viihtyvät parhaiten omalla mukavuusalueellaan rauhallisissa oloissa ja iloitsevat toisten onnistumisia. Ilman huvihuoltajia huvireissuilla saattaisi jäädä paljon kokematta!

Rakastat huvipuistojen tunnelmaa, mutta laitteiden vauhdit saattavat olla sinulle liikaa. Haluat tehdä ainakin yhden huvipuistoreissun kesän aikana, sillä yhteiset kesäretket tekevät sinut ja muut ikionnellisiksi. Istut mieluusti huvipuiston penkille nauttimaan auringosta ja kesäherkuista ja voit samalla katsoa muiden hurjapäiden tavaroiden perään. Saatat myös taltioida puhelimella ihanan kesäpäivän huvihetkiä. Maailmanpyörään voit lähteä ihailemaan maisemia tai sitten ylität itsesi hyppäämällä vuoristoradan kaarteisiin lastesi tai kanssahuvittelijoiden kannustamana!

Suositukset Huvihuoltajalle:

Maisemia ja lasten riemua!

Hurjat vauhdit eivät ehkä ole sinua varten, mutta laitteissa voi myös ihastella maisemia tai nauttia rauhallisemmasta menosta pienempien kanssa! Kasasimme sinulle listan laitteista, jotka sopivat varmasti kaikille. Vinkki: Kroko-tunnuksella merkittyihin laitteisiin vanhemmat pääsevät rannekkeellisen lapsen kanssa ilmaiseksi! PS. Tsekkaa perheen pienimmille myös Röllikylä.

Huvivaltion oma Kauppakeskus

Muiden kieputellessa laitteissa voit lähteä shoppailureissulle RoadHouseen. Kauppakeskuksessa on mm. outlet-vaatemyymälä ja -sisustuskauppa, joista voit tehdä ilahduttavia löytöjä. RoadHousesta löydät myös Huvivaltion oman leipomon kahvilan sekä itsetehtyä Gelatoa! Vinkki: Boulevard Bistro on erinomainen paikka pysähtä syömään juuri ennen kotimatkaa.

Koko perheen minigolfseikkailu!

Huvivaltion upea minigolfrata tarjoaa riemastuttavan kisailumuotoisen seikkailun koko perheelle! 18 toinen toista näyttävämpää ja hauskempaa reikää vesiesteineen tarjoavat sopivasti haastetta myös kokeneemmille pelureille ja pienemmät voivat valita puolestaan helpommat reitit.

Huvivaltion kartta

Tsekkaa Huvivaltion interaktiivinen kartta! Sen avulla pidät joukon kasassa ja löydät sopivat tapaamispaikat, vessat, mieluisimmat ruokapaikat ja hauskimmat aktiviteetit helposti! Kartta tarjoaa myös nopeimmat reittiehdotukset valitsemaasi kohteeseen.

Lomaloikoilua Etelän tyyliin!

Majoitu uima-altaan äärellä, jossa voit käydä aamu-uinnilla tai loikoilla huvittelujen jälkeen. Vai kiinnostaisiko tunnelmallinen mökki, jossa voi rauhoittua omassa saunassa päivän päätteeksi? Miellyttävä majoitus tekee myös aktiivisesta lomamatkasta rentouttavan! Tsekkaa nämä: Huoneistohotelli San Marino & Monza, Kelo-huoneistot sekä laaja mökkivalioima.

Kahvilat ja Ravintolat

Lomareissuun kuuluu tottakai herkuttelu! Perinteisen pikaruoan lisäksi Huvivaltion vaihtoehdoista löytyy myös paljon muuta, kuten herkullinen Poco Loco -tortillabuffet tai raikkaita salaatteja tarjoava Salaattimestari. Huvittelun lomassa on myös välillä kiva istahtaa kahville ja ottaa kylkeen lempikesäherkku! Tsekkaa: Poco Loco, Salaattimestari, Cafe El Paso ja Skaala Cafe

Sitten vain varaamaan ikimuistoinen kesälomamatka Huvivaltioon!