Etusivu > Liput > Huvivaltio – koko perheen lomakohde > Suositukset huviseikkailijalle

Huviseikkailija

Huviseikkalijat ovat sosiaalisia nautiskelijoita. He kaipaavat elämään sopivassa suhteessa spontaaneja yllätyksiä ja mukavuusalueella nautiskelua. Huviseikkailijat saavat mielihyvää erityisesti yhdessä koetuista seikkailuista!

Nautiskelet kesästä, huvipuistoreissuista ja vauhdintunnusta! Et välttämättä suostu kaikkiin vempaimiin, jotka pyörivät ja hyörivät – siksi lempilaitteesi ovatkin vuoristoradat. Loivat kaarteet, yllättävät mutkat ja reippaat vauhdit kohti ääretöntä ja sen yli ovat sinulle huvipuistoreissun suola, sokeri ja pippuri. Ihastelet huvipuiston tunnelmaa ja nautit mieluusti herkuista ja kokonaisvaltaisesta elämyksestä yhdessä muiden kanssa.

Suositukset Huviseikkailijalle:

Vuoristoratojen paratiisi!

Hyvät vuoristoaradat ovat kiistatta parasta, mitä huvipuistoissa on! Kokosimme listalle sinulle valmiiksi PowerParkin kaikki 8 ihastuttavaa vuoristorataa. Kokeile ainakin: Kenties Pohjoismaiden hurjin vuoristorata Junker, Euroopan puuvuoristoratojen eliittiin kuuluva Thunderbird sekä PowerParkin uusin vuoristorata Pitts Special.

Vauhdin hurmaa maan kamaralla!

Lähde kokemaan vauhdin hurmaa kartingradalla Hurjapäiden pyöriessä kieputtimissa, tai haasta muut kisaan! PowerParkin maailmanluokan ulkokartingrata ei jätä ketään kylmäksi ja sisäradalla myös pienemmät kuskit pääsevät testaamaan taitojaan. Hyppää rattiin!

Seikkailu viheriöillä!

Huvivaltion upea minigolfrata tarjoaa riemastuttavan kisailumuotoisen seikkailun koko porukalle! 18 toinen toista näyttävämpää ja hauskempaa reikää vesiesteineen tarjoavat haastetta myös kovemmille pelureille ja pienemmät voivat valita puolestaan helpommat reitit.

Makumatka Huvivaltioon!

Ravintolamaailmamme tarjoaa huoliteltuja makuelämyksiä nautiskeluun ja rennompaa apetta nopeampaan ruokailuun. Nappaa vaikkapa rouhea street food -lounas Food Truckista huvittelun lomassa ja nauti tyylikäs illallinen Park Hotel Härmän ravintolassa tai altaan äärellä Crocodile Poolilla!

Yövy Huvivaltiossa!

Lomamatkasta Huvivaltioon saa eniten irti jäämällä yöksi tai vaikka useammaksi! Herää huoneistohotellista uima-altaan ääreltä, vietä seikkailullisempi yö lännen vankkureissa tai varaa koko porukalle tunnelmallinen mökki saunan kera. Tsekkaa nämä: Huoneistohotelli San Marino & Monza, Vankkurit, leirintäalueet sekä laaja mökkivalioima.

Saavu junalla tai autolla!

Tiesitkö että Helsingistäkin pääsee junalla noin 3 tunnissa suoraan Huvivaltioon? PowerParkiin kulkee nopeat ja suorat junayhteydet niin etelästä kuin pohjoisestakin. Junat pysähtyvät PowerParkin kupeessa Härmän juna-asemalla, josta on kaikille ilmaiset kuljetukset huvipuistoon! Myös autolla on helppo tulla, sillä Huvivaltiossa parkkitila ei lopu heti kesken!

Sitten vain varaamaan ikimuistoinen kesälomamatka Huvivaltioon!