Etusivu > Liput > Huvivaltio – koko perheen lomakohde > Suositukset hurjapäälle

Hurjapää

Hurjapäät ovat ennakkoluulottomia adrenaliinin metsästäjiä. Heille on tärkeää päästä kokeilemaan rajojaan ja ylittämään itsensä. Hurjapäät nauttivat myös seurasta ja syttyvät, jos he saavat toisetkin kokeilemaan jotain uutta.

”Lempilaitteesi? Mitä hurjempi sen parempi! Ikä on vain numero, joka ei määrittele seikkailumieltäsi. Saatat olla joko nuori vauhtihirmu taikka vanhempi huvilaitteiden konkari. Olet adrenaliininhakuinen huvittelija, joka nauttii kovista nousuista, syöksylaskuista ja päätä huimaavista silmukoista. Jaat mieluusti vauhdinhurmaiset elämykset yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa. Menet huvipuistoon heti, kun ovet aukeavat ja lähdet pois vasta viimeisten joukossa pää onnellisuudesta pyörällä.”

Suositukset Hurjapäälle:

Hurjat laitteet

Olennaisin osa Hurjapään huvittelupäivää on tietystä laitteet! Kasasimme valmiiksi yhteen kaikki PowerParkin hurjimmat ja suosituimmat laitteet. Mikä on sun suosikki? Kokeile ainakin: Junker, Booster, Pegasus ja Thunderbird.

Kokeile kartingia!

Oletko testannut hurjapäisyyttäsi karting-radalla? Luulemme, että voisit pärjätä myös tasaisella! PowerParkin maailmanluokan ulkokartingrata ei jätä ketään kylmäksi ja sisäradalla myös pienemmät kuskit pääsevät testaamaan taitojaan. Hyppää siis rattiin!

5D-elokuvat

Loppuiko PowerParkin 43 laitetta kesken? Tuskinpa! Mutta välillä voi olla hyvä idea hakea erilaista jännitystä ja vauhtia kaikkia aisteja kutkuttavien 5D-elokuvien maailmoista.

Muista syödä hyvin!

Tottakai herkuttelu kuuluu myös Hurjapään huvipuistoreissuun! Ruokailu on kuitenkin syytä hoitaa pikaisesti, jotta aikaa jää riittävästi huvitteluun. Hyvällä ruualla jaksaa myös huvitella ja kesäherkut tietysti kruunaa huisin päivän! Tsekkaa: Poco Loco ja Food Truck sekä herkkupuotien hattarat ja Slush-juomat.

Yövy Huvivaltiossa

Todellinen hurjapää yöpyy Huvivaltiossa, jotta ehtii varmasti saada kaiken irti PowerParkin antimista. Mitä lähempänä huvipuistoa, sen parempi! Valitsetko hotellin idyllisen tunnelman vai seikkailullisen yön puussa tai lännen Vankkureissa? Suosittelemme: Park Hotel Härmä, Kelohuoneistot, Tree House, Vankkurit tai Little Sister -mökit

Missä Junker? Entä WC?

Tsekkaa myös Huvivaltion interaktiivinen kartta! Sieltä voit myös etsiä valmiiksi hurjimmat laitteet ja tehdä suunnitelman, missä järjestyksessä suunnistat mihinkin laitteeseen ja muihin huvituksiin. Sen avulla löydät myös vaikkapa vessaan.

Sitten vain varaamaan ikimuistoinen kesälomamatka Huvivaltioon!