Framsida > Info > Ankomst

Ankomst

Hur hittar jag PowerPark mitt i de mytomspunna viddernas land? Med hjälp av den här sidan hittar du enkelt till sommarledighetens största attraktion!


Nöjesparken PowerPark är belägen i Kauhava, Alahärmä, omgiven av nationallandskapet Södra Österbottens vidder mitt i Finland. Till PowerParkkommer man behändigt med egen bil eller sommartid med tåg från alla håll i Finland. Nöjesparken ligger på cirka en timmes avstånd med bil från Seinäjoki, Vasa och Karleby. Med tåg kommer man fram på knappa två timmar från Tammerfors och på cirka tre timmar från Uleåborg och Helsingfors. Från Åbo och även från delar av Lappland tar tågresan inte mer än cirka fyra timmar. Från Härmä tågstation tillhandahåller vi gratis busstur direkt till nöjesparkens portar. Det går alltså mycket lätt att ta sig till upplevelserna i PowerPark! På avståndskartan nedan ser du vilken förbindelse som passar er bäst. Du kan även ta del av vägbeskrivningen på Google Maps! 

Postadresserna till PowerPark

Alternativ 1

Puistotie 3, 62300 Härmä

Alternativ 2

Jorma Lillbackantie 1, 62300 Härmä

POWERPARK TILLHANDAHÅLLER ETT STORT ANTAL AVGIFTSFRIA PARKERINGSPLATSER!

Om du reser med egen bil för att besöka fler fantastiska semesterresmål har vi gott om avgiftsfria parkeringsplatser på bara en minuts gångavstånd från nöjesparken. Gratis parkeringsplatser finns på ett stort gräsbevuxet område vid Riksväg 19, strax innan nöjesparken. 

Parkeringsområdena i anslutning till Palace Areena och A-läktaren till utomhusbanan för gokart är avgiftsbelagda. På dessa områden kan du behändigt betala för parkeringen medEasyPark-appen. Med parkeringstillstånd för rörelsehindrade är all parkering avgiftsfri.  

För bussar samt husbilar och husvagnar finns separata parkeringsplatser och de som övernattar i PowerParkfår vid infodisken ett avgiftsfritt parkeringstillstånd för platserna intill hotellet. 

Under större evenemang är parkeringen avgiftsbelagd på alla parkeringsområden.