Kesätyöt 2022

Kesätyöt 2022

Ota kesästä kaikki irti ja tule kesätöihin PowerParkiin!

Etsimme kesätyöntekijöitä lukuisiin hauskoihin ja monipuolisiin työtehtäviin laitekuskeista jäätelönmyyjään ja karting-työntekijöistä puistokummeihin. Tarjolla on siis paljon hyvin erilaisia työtehtäviä, joissa jokainen pääsee loistamaan vahvuuksillaan, oppimaan uutta ja saamaan arvokasta ja arvostettua työkokemusta. Alla tarjoamamme kesätyötehtävät on esitelty tarkemmin tehtäväkohtaisesti!

Huvivaltio PowerPark työpaikkana

Vahvuuksiamme työpaikkana ovat mm. tiivis ja lämminhenkinen työporukka, hulvaton työympäristö ja monipuoliset työtehtävät, joissa ei varmasti tule tylsää! Näiden lisäksi tarjoamme sinulle rennon ja kannustavan työilmapiirin, parhaat työkaverit, kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilökuntaedut (mm. ilmaisia rannekkeita), joustavat työolosuhteet sekä arvokasta työkokemusta, jota arvostetaan varmasti myös tulevaisuuden työnhaussa. Meille PowerParkissa on tärkeää, että jokainen oikeasti viihtyy töissä ja kokee työnsä tärkeäksi. Meillä töitä tehdään tosissaan, muttei vakavasti ja mailanpuristus jätetään suosiolla muille. Kun meillä työntekijöillä on töissä hauskaa, myös puistossa käyvillä huvittelijoilla on hauskaa!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta positiivista ja oppimishaluista asennetta. Sillä pärjää pitkälle, olipa sinulla sitten aikaisempaa työkokemusta tai ei! Useimmat työtehtävämme perustuvat myös asiakaspalveluun, joten odotamme sinulta ulospäinsuuntautunutta otetta ja nauravaista asennetta. Asiakaspalvelutehtävissä edellytämme sinulta sujuvaa suomenkielentaitoa ja kaikki muu kielitaito katsotaan eduksi.

Odotamme kesätyöntekijöiltä hyvää käytettävyyttä kesän aikana, joten ajoitamme kesätyösuhteet aina vähintään kuukaudeksi kuumimman sesongin ajalle. Otamme kuitenkin parhaamme mukaan huomioon kesätyöntekijöidemme toiveet ja muut kesäsuunnitelmat, eikä sen takia kannata arkailla hakemisessa! Huvipuiston sisäpuolella sijaitsevien työtehtävien työaika mukailee huvipuiston aukioloaikoja pääasiassa klo 10.15-19.30 välillä. Kesätyöntekijöiltämme vaaditaan myös vähintään 15 vuoden ikää, sekä jotkut tehtävät edellyttävät täysi-ikäisyyttä.

Etsi alta itsellesi mieluiset työtehtävät ja hae mukaan hupaisaan joukkoomme!

TUTUSTU TARKEMMIN POWERPARKIN TYÖTEHTÄVIIN ALTA

Huvipuiston laitekuljettaja

Huvipuiston laitekuljettaja

Tervetuloa mitä hurjimpaan ajeluun! Huvipuiston laitekuljettajana työtehtäviisi kuuluu huvipuistolaitteiden ajo ja asiakkaiden turvallisuudesta vastaaminen ajon aikana, lippujen ja rannekkeiden tarkastus sekä laitealueen siisteyden ylläpito. Laitekuljettajana sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt iloinen ja reipas asiakaspalvelija. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Mikäli olet tekniikan tai sähköalan opiskelija ja 18 vuotta täyttänyt, voit hakea myös huvipuiston laitehuollon työtehtäviin täältä.

Siivous

Siivous

Meillä voit kulkea vaikka paljain jaloin! PowerPark on saanut kiitosta ja loistavia arvosanoja siisteydestään koko historiansa ajan. Siivousosastomme toimii saumattomana tiiminä tiiviissä työtahdissa, mutta lopputulos on sen mukaista. Koko alueen siisteys on yksi suurimpia ylpeydenaiheitamme.

Työnkuvaan kuuluu erilaisten alueiden siivous, mm. huvipuisto, ja sen ulkopuolella olevat ravintolat ja yleistilat, mökit, huoneistot ja hotellihuoneet, raviradan kiinteistöt ja alue sekä kauppakeskus Road House. Siivoustiimissä sinun tulee olla ripeä, tarkka, tehokas, omatoiminen ja luotettava. Tämä työ antaa sinulle erinomaiset valmiudet tulevaisuuden työelämän haasteisiin. Työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille.

Pikaruokatyöntekijä

Pikaruokatyöntekijä

Yllättikö nälkä kesken huvittelun? Ei hätää! Huvipuiston puolelta löytyy monenlaisia pikaruokapaikkoja esim. Skaala Burger ja pizzabuffet, Snack Shop sekä Baseball hodarikioski. Pikaruokatyöntekijänä sinun tulee olla työtä pelkäämätön, kiireestä nauttiva aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on asenne kohdallaan. Työkokemusta tai alan koulutusta ei välttämättä tarvitse olla, kunhan vain olet oppimishaluinen. Työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille ja hygieniapassi katsotaan eduksi. Hygieniapassin voit kuitenkin suorittaa meillä ennen töiden aloittamista, koska tämä on työnteon kannalta välttämätön. Muihin ravintola-alan työtehtäviin voit tutustua tarkemmin täältä.

Karting-työntekijä ja karting-mekaanikko

Karting-työntekijä ja karting-mekaanikko

Kuka on porukan nopein? Haemme iloisia ja sosiaalisia karting-työntekijöitä radoillemme. Olet etsimämme henkilö, jos nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa. Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden palveleminen rata-alueilla sekä turvallisen ajokokemuksen takaaminen. Arvostamme hyvää kielitaitoa, jota tarvitset työssäsi päivittäin. Työskentelet yhdessä työkaveriesi kanssa sekä ulko- että sisäradalla. Karting-työntekijänä saat korvaamatonta työkokemusta asiakaspalvelusta monikansallisessa ympäristössä.

Haemme tiimiimme nyt myös uusia karting-mekaanikkoja. Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy ruuvaustaitoa ja intoa työskennellä karting-autojen parissa. Tehtävään voit hakea yleisessä kesätyöhaussa valitsemalla työtehtävien joukosta karting-työntekijän ja kertomalla hakemuksessa, että olet kiinnostunut mekaanikon tehtävästä.

Järjestyksenvalvonta ja liikenteenohjaus

Järjestyksenvalvonta ja liikenteenohjaus

Kun auto on parkissa, hauskuus voi alkaa! Järjestyksenvalvoja ylläpitää järjestystä huvipuistossa sekä muualla PowerParkin alueella, avustaa liikenteenohjausta parkkipaikoilla tarvittaessa sekä suorittaa ensiaputoimenpiteitä puiston alueella. Työajat mukailevat pääasiassa huvipuiston aukioloaikoja. Erilaiset tapahtumat tuovat kuitenkin muutoksia työaikoihin. Järjestyksenvalvojana sinulta vaaditaan täysi-ikäisyyttä, nuhteetonta taustaa, asiakaspalveluhenkisyyttä, JV- sekä EA1-kortteja.
Kahvilatyöntekijä

Kahvilatyöntekijä

Maistuisiko juuri keitetty kahvi tuoreen pullan kera? Kahviloita löytyy sekä huvipuistosta että sen ulkopuolelta. Tuotevalikoimiin kuuluvat makeat ja suolaiset kahvileivät, leivokset, paninit, jäätelöt ja slush-juomat. Kahvilassa työhösi kuuluu asiakaspalvelu, tuotteiden esille laitto, kahvijuomien valmistaminen, kuormien vastaanotto ja purkaminen sekä kahvilan siisteydestä huolehtiminen.

Kahvilatyö sopii hyvin alan opiskelijalle tai alasta kiinnostuneelle, myös alle 18-vuotiaalle sillä tupakka- ja alkoholituotteita ei myydä huvipuiston sisäpuolella. Kahvilan työntekijänä toivomme sinulta kielitaitoa, iloista asennetta ja ennen työnalkua suoritettua hygieniapassia. Karting-kahviloissa työskennelläksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen ja sinulla tulee olla suoritettuna myös anniskelupassi.

Jäätelömyyjä

Jäätelömyyjä

Kesäkuumalla maistuu jäätelö jos toinenkin! Jäätelömyyjänä työtehtäviisi kuuluu jäätelöannosten tekeminen ja myyminen huvipuiston lukuisissa jäätelömyyntipisteissä. Sinun tulee olla asiakaspalveluhenkinen ja iloinen. Edellytämme sinulta hyvää suomenkielentaitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille, mutta edellytämme sinulta kuitenkin oma-aloitteisuutta ja positiivista, reipasta otetta työhön.
Magnum-teatterityöntekijä / pelihallinhoitaja

Magnum-teatterityöntekijä / pelihallinhoitaja

Elokuviin? Vai sittenkin pelihalliin? Tässä monipuolisessa työssä toimit Magnum-elokuvateatterissa sekä huvipuiston pelihallissa. Työtehtäviäsi elokuvateatterilla ovat 5D-elokuvien sekä kokopitkien elokuvien näyttäminen, kassatyöskentely teatterin kassalla sekä elokuvateatterin siisteyden ylläpito.

Työtehtäviäsi huvipuiston puolella ovat pelihallilla kassatyöskentely, Derby-pelin tai narunveto pelin juontaminen ja pelihallin siisteyden ylläpito. Joyride-vuoristoradalla vastaat laitealueella VR-toiminnasta. Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja asiakaspalveluhenkinen. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Huvipuiston myymälät

Huvipuiston myymälät

Hattaraa, popcornia vai matkamuistoja PowerParkista? Huvipuistosta löytyy monenlaista myymälää. On herkkupuoteja missä myydään esimerkiksi hattaraa, popcornia, lakuja tai irtokarkkeja sekä lelumyymälä mistä voi ostaa monenlaisia matkamuistoja. Myymälöissä työskentelyyn sinulta vaaditaan hygieniapassi sekä reipas ja omatoiminen asiakaspalveluasenne.
Puistokummi / huvipuiston porttivahti

Puistokummi / huvipuiston porttivahti

Kestääkö kanttisi kieputusta? Puistokummit ovat PowerParkin työntekijöitä, jotka menevät lapsen mukana laitteisiin, joihin tämä ei yksin vielä saa tai uskalla mennä. Puistokummina sinun tulee olla vähintään 16v täyttänyt, rauhallinen, rohkaiseva ja hyvän tilannetajun omaava aurinkoinen persoona. Puistokummit voivat työskennellä myös pomppulinnavahteina sekä lipuntarkastajina.
Lipunmyynti

Lipunmyynti

Rannekkeella saat huvia koko päiväksi! Huvipuiston lipunmyynnissä myydään liput ja rannekkeet kesän iloisimpaan päivään. Lipunmyyjänä sinulta edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista asennetta säällä kuin säällä, sujuvaa suomenkielentaitoa sekä tarkkuutta. Muu kielitaito ja aikaisempi asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi.

Lipunmyynnin ruuhka-aika sijoittuu klo 10.30-14.30 välille, jonka jälkeen osa lippukassoista sulkeutuu ja voit halutessasi siirtyä jatkamaan työpäivää muissa työtehtävissä, esim. myymälöiden tauotuksissa tai puistokummina. Erilaisten tapahtumien aikaan on tarjolla myös iltatöitä. Työ soveltuu myös alle 18 -vuotiaille.

Röllikylän työntekijä

Röllikylän työntekijä

Rakastettu Röllihahmo tavattavissa! Työtehtäviisi kuuluu esiintyminen Röllinä ja Milli Menninkäisenä sekä toimiminen hahmojen saattajana. Röllikylässä leikität myös erilaisia leikkejä vieraileville lapsille. Röllikylän työntekijänä sinun tulee olla asiakaspalveluhenkinen, luova ja sosiaalinen. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi. Työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille kunhan olet vain ulospäin suuntautunut ja innostava persoona.
Vaellusohjaaja

Vaellusohjaaja

Ratsastamaan! Vaellusohjaajana pääset vetämään elämyksellisiä ratsastusretkiä Pohjalaisissa maisemissa. Ohjaajan työhön kuuluu asiakaspalvelun lisäksi myös tallityöt sekä koiraparkkiin tulevien lemmikkien vastaanottaminen. Vaellusohjaajana sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt, hyvillä ratsastustaidoilla, EA1 ja 2 kortilla varustettu innokas hevosalan taitaja.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark