Framsida > Info > Rekrytering

Rekrytering

Är du redo att hänga med? Sök jobb hos oss och tillbringa en oförglömlig sommar i en hejdlöst festlig och sagolik arbetsmiljö!


Vi söker medarbetare för sommarsäsongen och även året runt i Finlands skojigaste omgivning: NöjesparkenPowerPark! Varje sommar anställer vi närapå 400 sommarmedarbetare. Vi har många synnerligen olikartade arbetsuppgifter som ger varje medarbetare en chans att visa sina styrkor, lära sig nya saker och få värdefull och uppskattad arbetslivserfarenhet. Vi kan förutom sommarjobb även erbjuda arbete för yrkespersoner inom olikabranscherochför studentersamt för personer i början av sin karriär eller för dem som söker en praktikplats. Exempelvis har vi ofta arbete att erbjuda personer inom restaurangbranschen året runt. Vår rekrytering är som mest hektisk från årsskiftet då sommarjobbssökandet har kommit igång fram till starten för nöjessäsongen. 

För oss på PowerPark är det viktigt att varje medarbetare faktiskt trivs hos oss och upplever sitt arbete som merningsfullt. Hos oss jobbar vi för fullt, men utan att vara alltför allvarstyngda. Vi har inget emot att andra stressar, men vi gör det inte. När vi medarbetare har kul på jobbet, blir det även kul för våra besökare i nöjesparken! PowerPark är för övrigt ett företag känt som en pålitlig och flexibel arbetsgivare. Av våra sommaranställda utbildar vi årligen hundratals framtida medarbetare genom att erbjuda var och en av dem lämpliga arbetsuppgifter och ta hänsyn till våra medarbetares individuella behov. 

Läs mer om lediga arbetsuppgifter hos oss och var inte rädd för att formulera en fri ansökan och ansluta dig till vårt skojiga arbetslag!