Huvipuiston huolto

Huvipuiston laitehuoltaja

PowerPark tunnetaan erityisesti mielikuvituksellisesta huvipuistosta. Meillä on yli 40 laitetta ja mm. kuusi toinen toistaan hurjempaa vuoristorataa. Laitteiden toimintavarmuus ja turvallisuus on asia, johon kiinnitämme erityistä huomioita ja turvallisista kyydeistä saamme kiittää huvipuiston omia laitehuoltajia.

Laitehuoltaja/sähköasentaja

Laitehuoltaja/sähköasentaja

Laitehuoltajana työtehtäviisi kuuluu mm. huvipuistolaitteiden määräaikaishuollot ja laitteiden vikakorjaukset. Työ on kaksivuorotyötä aamu- ja iltavuorossa ja työssä edellytetään täysi-ikäisyyttä. Meillä työskennellessäsi saat korvaamatonta kokemusta muun muassa: hydrauliikasta, pneumatiikasta, konetekniikasta ja logiikkajärjestelmistä.

Tiiminä arvostamme hakijan positiivista ja nälkäistä asennetta oppia uutta sekä täsmällistä ja jämerää asennetta työn tekemiseen. Opiskelijana voit myös suorittaa tekniikan alan työharjoittelun työn ohessa sekä saat mahdollisesti tilaisuuden suorittaa opinnäytetyön yhteistyössä kanssamme. Laitehuoltajan työ alkaa jo huhtikuun alussa ja päättyy elo-syyskuussa. Laitehuollon työtehtävissä noudatamme huvi- teema ja elämyspuistojen omaa työehtosopimusta.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark