Oletko valmis vauhtiin?

KAUSITYÖNTEKIJÄKSI POWERPARKIIN?

Haluatko viettää kesän vauhdikkaimmat päivät kansainvälisessä miljöössä? Pystytkö tarjoamaan loman huippuhetkiä ja unohtumattomimpia elämyksiä kaikenikäisille asiakkaille?
Jos, niin tule meille oppimaan asiakaspalvelua mitä hauskimmalla tavalla! Samalla solmit uusia ystävyyssuhteita ja autat meitä olemaan Suomen paras vapaa-ajankeskus.

Olet juuri etsimämme henkilö, mikäli olet palvelualtis ilopilleri, jolla säilyy aurinkoinen asenne tilanteessa kuin tilanteessa. Osaat innostaa työkavereitasi hupisuorituksiin ja teet työsi hyvin alusta loppuun saakka. Edellytämme, että puhut sujuvasti suomea ja kykenet palvelemaan asiakkaita myös ruotsin ja/tai englannin kielellä. Omaat jo jonkin verran kokemusta työelämästä tai kenties haluat aloittaa työurasi Suomen hauskimmasta paikasta, tarunhohtoisesta PowerParkista.

Kesätyönhaku kaudelle 2018 on päättynyt. Ilmoitamme tällä sivulla tulevista avoimista työpaikoista!

Alta voit tutustua PowerParkin tarjoamiin työtehtäviin!

 • Aamiaisenhoitaja

  Aamiaisenhoitaja

  Hakemamme aamupalanhoitaja on ammattitaitoinen, työtä pelkäämätön, ravintola-alan ammattilainen ja aamiaisen piristys. Aamiainen tarjoillaan joka aamu Park Hotel Härmän ravintolassa.
 • Huvipuiston laitehuolto-/sähkömies

  Huvipuiston laitehuolto-/sähkömies

  Laitehuoltomiehen työtehtäviin kuuluu mm. huvipuistolaitteiden päivä-, viikko- ja kuukausitarkastukset sekä laitteiden vikakorjaukset. Työ on kaksivuorotyötä aamu- ja iltavuorossa. Työssä edellytetään täysi-ikäisyyttä. Huoltomiehillä tulee olla perusteet seuraavista asioista:  hydrauliikka, pneumatiikka, konetekniikka, logiikkakäytöt, taajuusmuuttajat, tai vaihtoehtoisesti pitkä kokemus kyseisten asioiden kanssa toimimisesta. Sähköpuolella tulee olla voimassa oleva sähköturvallisuuskortti. Laitehuoltomiesten työ alkaa jo huhtikuun alussa ja päättyy elo-syyskuussa.
 • Huvipuiston laitekuljettaja

  Huvipuiston laitekuljettaja

  Laitekuljettajan työtehtäviin kuuluu huvipuistolaitteiden ajo ja asiakkaiden turvallisuudesta vastaaminen ajon aikana, lippujen ja rannekkeiden tarkastus sekä laitealueen siisteyden ylläpito. Huvipuistolaitteet on jaettu ryhmiin: Lastenlaitteet, perhelaitteet ja extremelaitteet. Työskentely tapahtuu yhdessä laiteryhmässä, noin 15 työpistettä/laiteryhmä.  Laitekuljettajan tulee täysi-ikäinen ja asiakaspalveluhenkinen. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi. Laitekuljettajan työaika on pääsääntöisesti huvipuiston aukioloaikoina ma-su klo 10.45-19.00.
 • Huvipuiston myymälät

  Huvipuiston myymälät

  Huvipuiston myymälöissä pääset tekemään vaihtelevasti hattaraa ja popcornia, myymään metrilakua ja muita sokerihiirten herkkuja niin aikuisille kuin lapsille. Välillä saatat vierailla myös lelukaupan puolella, mistä löytyy lapsille ja lapsenmielisille suunnattuja tuotteita. Näissä pisteissä voi olla myös alle 18-vuotias ja aiempityö kokemus ei ole pakollista, riittää että olet iloinen persoona, joka haluaa oppia asiakaspalvelua mitä hauskimmalla tavalla! Edellytämme kuitenkin hyvää suomenkielentaitoa, ruotsin- ja englanninkielen kanssakin tulet olemaan päivittäin tekemisissä, joten niitäkin on syytä osata. Lisäksi tarvitset hygieniapassin, joustavan luonteen, hyvät tiimityöskentelytaidot ja positiivisen asenteen. Työaika on ma-su noin klo 10.30-19.30 välillä.
 • Järjestyksenvalvoja

  Järjestyksenvalvoja

  Järjestyksenvalvoja ylläpitää järjestystä huvipuistossa sekä muualla PowerParkin alueella, avustaa liikenteenohjausta parkkipaikoilla tarvittaessa sekä suorittaa ensiaputoimenpiteitä puiston alueella. Työajat mukailevat pääasiassa huvipuiston aukioloaikoja ma-su n. klo 10.00-20.00 välillä. Erilaiset tapahtumat tuovat kuitenkin muutoksia työaikoihin. Vaatimuksena täysi-ikäisyys, nuhteeton tausta, asiakaspalveluhenkisyys, JV-kortti sekä EA1.
 • Jäätelömyyjä

  Jäätelömyyjä

  Huvipuiston alueella on useita jäätelökioskeja, joissa myydään erilaisia jäätelöitä ja softista. Työpäivän pituus vaihtelee vuorosta riippuen ma- su 10.30-19.30 välillä ja kioskista riippuen työtä tehdään yksin tai työkaverin kanssa. Työhön kuuluu asiakaspalvelua, kassan käyttöä, annosten valmistusta, kuormien vastaanottoa ja puhtaanapitoa. Jäätelönmyyjän työ soveltuu myös alle 18 vuotiaalle ja ensimmäiseksi työpaikaksi, sillä osaamista etukäteen ei vaadita. Hakijoilta toivomme iloista ja reipasta asennetta, sekä ennen työn alkamista suoritetun hygieniapassin.
 • Kahvilatyöntekijä

  Kahvilatyöntekijä

  Kahviloita on sekä huvipuistossa sekä sen ulkopuolella. Kahvilan valikoimiin kuuluvat makeat ja suolaiset kahvileivät, leivokset, paninit, jäätelöä ja slush-juomia. Työ päivän pituus vaihtelee vuorosta riippuen ma-su 10.00-22.00 välillä ja työhön kuuluu asiakaspalvelua, esille laittoa, pienten annosten lämmittämistä, kahvijuomien valmistusta, kuormien vastaanottoa ja puhtaana pitoa. Kahvilat ovat myös keskeisiä paikkoja, joista asiakkaat tulevat usein kysymään neuvoja ja apua henkilökunnalta. Kahvilatyö sopii hyvin alan opiskelijalle tai alasta kiinnostuneelle. Myös alle 18-vuotiaat voivat hakea töihin kahvioihin. Kahvilan työntekijöiltä toivomme kielitaitoa, iloista asennetta ja ennen työnalkua suoritetun hygieniapassin.
 • Kartingtyöntekijä

  Kartingtyöntekijä

  Haemme iloisia ja sosiaalisia kartingtyöntekijöitä radoillemme. Olet etsimämme työntekijä jos tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden palveleminen rata-alueilla sekä turvallisen ajokokemuksen takaaminen. Arvostamme hyvää kielitaitoa, jota tarvitset työssäsi päivittäin. Työskentelet yhdessä työkaveriesi kanssa sekä ulko- että sisäradalla. Työaika sijoittuu välille ma – su klo 10 – 20. Olethan valmis myös viikonlopputöihin. Kartingtyöntekijänä saat korvaamatonta työkokemusta asiakaspalvelusta monikansallisessa ympäristössä.
 • Leipuri-kondiittori

  Leipuri-kondiittori

  Powerparkin ikiomassa leipomossa tehdään itse leipiä, pullia, wienereitä, kakkuja, leivoksia ja vaikka mitä muita herkkuja joka päivä! Leipomon työvuorot alkavat aikaisintaan aamulla klo 4.00, ja päättyvät viimeistään klo 17.00. Leipomossa työskenteleviltä edellytämme alan koulutusta ja/tai työkokemusta, hygieniapassia sekä suomenkielen taitoa, ripeitä jalkoja, tarkkaa kädenjälkeä ja joustavuutta. Lisäksi luovuus on ehdotonta plussaa: meillä saa kehittää ja kehittyä. Sopii myös alaa vasta opiskeleville!
 • Lipunmyyjä

  Lipunmyyjä

  Huvipuiston lipunmyynnistä myydään huvipuistolippuja ja –rannekkeita. Työntekijältä edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista asennetta säällä kuin säällä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä tarkkuutta. Muu kielitaito ja aikaisempi asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi. Työ soveltuu myös alle 18 -vuotiaille. Lipunmyynnin ruuhka-aika sijoittuu klo 10.30-14.30 välille, jonka jälkeen osa lippukassoista sulkeutuu ja työntekijä voi halutessaan siirtyä jatkamaan työpäivää muissa työtehtävissä, esim. ruokapaikoissa. Työvuoron pituus vaihtelee ma-su 5 - 8,5 tuntiin klo 10.15-19.00 välillä. Erilaisten tapahtumien aikaan on tarjolla myös iltatöitä.
 • Myyntisihteeri

  Myyntisihteeri

  Myyntisihteerin tehtäviin kuuluu PowerParkin eri palvelujen myynti yksittäisille asiakkaille ja ryhmille. Myyntisihteeri tehtäviin kuuluu tilausten vastaanotto, käsittely sekä asiakaspalvelu. Lisäksi myyntisihteeri lähettää tarjouksia eri asiakkaille ja ryhmille. Myyntisihteerin työtehtävät ovat itsenäisiä, mutta työssä ollaan jatkuvassa yhteistyössä hotellin ja PowerParkin muun henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa. Myyntisihteerin työ edellyttää täysi-ikäisyyttä, joustavuutta, vuorovaikutustaitoja, stressinsietokykyä sekä organisointitaitoja. Kielitaito on myös tarpeen. Kotimaisten kielten lisäksi tarvitaan englannin kielen taitoa. Myyntisihteerin työaika vaihtelee ma-su porrastetusti klo 8.00-20.00 välillä.
 • Palvelulinjastomyyjä

  Palvelulinjastomyyjä

  Palvelulinjasto sijaitsee kauppakeskus Road Housen sisällä. Linjastolta myydään oman leipomon tuotteita, itse tehtyä jäätelöä, erikoisjuustoja sekä tietenkin erilaisia kahveja ja jopa viiniä. Voit myös olla erikoistunut liha- ja kalatuotteiden myyntiin ja käsittelyyn. Työntekijältä edellytetään hyvää suomen-, ruotsin ja/tai englanninkielen taitoa. Muina vaatimuksina on hygienia- ja anniskelupassi, vähintään 18-vuoden ikä sekä tietenkin palvelualtis ja positiivinen asenne. Edellytämme myös hyvää tilannetajua, oma-aloitteisuutta ja kykyä organisoida työtehtävien tärkeysjärjestystä. Työ on monipuolista ja opit joka päivä jotain uutta. Työaika sijoittuu ma-su klo 6.30-20.15 välille.
 • Pelihallinhoitaja / Magnum-teatterityöntekijä / huvipuiston porttivahti

  Pelihallinhoitaja / Magnum-teatterityöntekijä / huvipuiston porttivahti

  Monipuolinen toimenkuva, jossa työ tapahtuu sekä Magnum Theatressa että huvipuiston puolella. Työaika pääsääntöisesti huvipuiston aukioloaikoina ma-su elokuvateatterilla aamu- ja iltavuoroissa klo 10.30-18 / 13-21 sekä huvipuiston puolella klo 10.45-19.00 Työtehtäviä elokuvateatterilla ovat 5D-elokuvien sekä elokuvien näyttäminen, kassatyöskentely teatterin kassalla, elokuvateatterin siisteyden ylläpito. Työtehtäviä huvipuiston puolella ovat pelihallilla kassatyöskentely, Derby-pelin juontaminen ja pelihallin siisteyden ylläpito. Joyride-vuoristoradan VR-toiminnasta vastaaminen laitealueella. Huvipuiston porttivahtina työhän kuuluu sisäänpääsylippujen ja rannekkeiden tarkastus sekä asiakkaiden opastus. Hakija tulee olla 18 -vuotta täyttänyt ja asiakaspalveluhenkinen. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi.
 • Pikaruokatyöntekijä

  Pikaruokatyöntekijä

  Pikaruokatyöntekijän tulee olla työtä pelkäämätön, kiireestä nauttiva ja asiakaspalveluhenkinen, jolla on asenne kohdallaan. Alueella sijaitsee useita erilaisia pikaruokapaikkoja snack shopista pizzabuffetiin. Työaika mukailee huvipuiston aukioloaikoja ma-su pääasiassa klo 10.00 – 19.00 välillä. Työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille.
 • Ravintolakokki

  Ravintolakokki

  Hakemamme ravintolakokki on ammattitaitoinen, työtä pelkäämätön, ravintola-alan ammattilainen ja keittiön sielu, joka ei kavahda kiireisiä tai pitkiä päiviä. Ravintolakokit työskentelevät Park Hotel Härmässä sekä Boulevard Bistrossa Road House kauppakeskuksella.
 • Röllikylän työntekijä

  Röllikylän työntekijä

  Työtehtäviin kuuluu esiintyminen Röllinä, Milli Menninkäisenä ja Teemu-nallena sekä toimiminen hahmojen saattajana. Röllikylässä toimitaan myös erilaisten leikkien leikittäjänä lapsille. Työaika pääsääntöisesti huvipuiston aukioloaikoina ma-su klo 10.30-18.45. Hakijan tulee olla 18 -vuotta täyttänyt, asiakaspalveluhenkinen ja sosiaalinen. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi. (16-18 -vuotta täyttänyt voi työskennellä Röllikylässä hahmona sekä laitekuljettajana, jolloin työtehtävät ovat pomppulinnanvahti sekä vuoristoradan lipuntarkastaja. Haetaan yhteensä max. 8 alaikäistä henkilöä työtehtäviin.)
 • Siistijä

  Siistijä

  Työnkuvaan kuuluu erilaisten alueiden siivous, mm. huvipuisto ja sen ulkopuolella olevat kiinteistöt. Työaika: perustyöaika 6.30-13.00/14.00, sesongin aikana tarvitaan myös päivystäjä, jonka työaika on 14.00-21.00. Roadhousen siivous sesongin aikana 18.00-01.30 ja 06.00-10.30. Työntekijän on oltava ripeä, tarkka ja tarmokas sekä pystyttävä toimimaan tehokkaasti sekä tiimissä että itsenäisesti. Aluella järjestettävien tapahtumien aikana työajat voivat poiketa edellä mainituista. Työ soveltuu myös alle 18–vuotiaille ja työntekijän ikä otetaan huomioon työvuoroja tehdessä.
 • Tallityöntekijä

  Tallityöntekijä

  Työskentelet PowerParkin hevoskeskuksessa hevosten parissa. Tallin päivittäisten töiden lisäksi työhösi kuuluu asiakaspalvelua, talutusratsastusta ja ratsastusretkien vetämistä (ohjaaja). Tallilla sijaitsee myös koiraparkki. Toivoisimme että sinulla olisi kokemusta Islanninhevosista ja maastoratsastuksesta. Työ soveltuu Hevosalan osaajalle tai opiskelijalle. Vaellusohjaajalla tulee olla suoritettuna ennen työn alkua EA1 ja EA2 koulutus ja tallityöntekijällä EA1 koulutus.
 • Tarjoilija

  Tarjoilija

  Hakemamme tarjoilija on ammattitaitoinen, työtä pelkäämätön, ravintola-alan ammattilainen ja salin henki, jolla on palveluasenne kohdallaan sekä tavoitteena asiakkaiden viihtyminen. Tarjoilijat työskentelevät Park Hotel Härmässä, Boulevard Bistrossa Road House kauppakeskuksella sekä monenlaisissa tapahtumissa PowerParkin alueella.
 • Vaate- ja sisustusmyyjä

  Vaate- ja sisustusmyyjä

  Road Housen sisältä löytyy myös vaateliike sekä sisustusmyymälöitä. Näissä pisteissä toimenkuvaan kuuluu kuormien purkua, tuotteiden hinnoittelua ja esillepanoa, lahjapakkausten tekoa, näyteikkunoiden somistusta sekä tietenkin asiakaspalvelua. Vaatimuksena on 18-vuoden ikä, positiivinen asenne, kyky toimia yksin tai tiimissä, jo jonkin verran kokemusta alasta sekä tietenkin silmää kauneudelle ja kiinnostusta muotiin. Joustavuus on myös tärkeä ominaisuus kesän vilkkaassa hulinassa ja kielitaitoa tulee löytyä (suomi, englanti, ruotsi). Työaika sijoittuu ma-su klo 10-20 välille.
 • Vastaanottovirkailija ja info työntekijä

  Vastaanottovirkailija ja info työntekijä

  Hotellin vastaanottovirkailijan ja infotyöntekijän työtehtäviin kuuluu ottaa vastaan huone-, camping- ym. varauksia. Hoitaa asiakkaiden tulo- ja lähtöselvitykset sekä maksut, palvella ja neuvoa asiakkaita kasvokkain, puhelimitse ja sähköpostitse. Työntekijä käyttää työssään varausjärjestelmää (Hotellinx), tavallisimpia tietokoneohjelmia sekä muita vastaanotossa ja infossa tarvittavia ohjelmia. Työssä edellytetään täysi-ikäisyyttä, palveluhenkisyyttä sekä kykyä tulla toimeen ja työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Taitoa toimia kiireisissäkin tilanteissa ja hoitaa montaa eri tehtävää samanaikaisesti hyvää asiakaspalvelua unohtamatta. Työ edellyttää myös nopeaa sopeutumista uusiin tilanteisiin ja joustavuutta työtehtävien ja työaikojen suhteen sekä luotettavuutta, vastuullisuutta ja tarkkuutta. Vastaanottovirkailijan ja infotyöntekijän on hyvän suomen kielen lisäksi osattava vähintään englantia. Muiden kielten esim. ruotsin osaaminen katsotaan eduksi. Työ on vuorotyötä ma-su klo 7.00-23.00 välillä.

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

 

Seuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.
© 2018 Powerpark