Info

Huvivaltio PowerPark on Suomen paras vapaa-ajankeskus*!

Pohjanmaan Alahärmässä keskellä tarunhohtoisia lakeuksia kohoaa Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajankeskus PowerPark. 160 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. PowerParkin sydän on mielikuvituksellinen huvipuisto, jonka lisäksi tarjolla roppakaupalla muuta hauskaa tekemistä, kokemista, majoitusvaihtoehtoja, tapahtumia ja ostosmahdollisuuksia. Lämpimästi tervetuloa!


Huvivaltio PowerPark

1 huvipuisto
41 huvilaitetta
6 vuoristorataa
1 Rölli
2 kartingrataa
6 Islanninhevosta
1 päivittäistavarakauppa
2 leirintäaluetta
15 tapaa nukkua huvin
8 ravintolaa
5 kahvilaa
1 kauppakeskus
1 leipomo
1 ravirata
1 elokuvateatteri

*Taloustutkimus 2010, 2013, 2014, 2015 ja 2016.

PowerPark on vuoden 2015 matkailuyritys

“Pohjanmaalla, keskellä tarunhohtoisia lakeuksia kohoava PowerPark on yksi maaseutumatkailun erikoisimmista menestystarinoista, jossa pohjalainen yritteliäisyys teki uskomattomista visioista totta. Huvivaltion syntymisen ja ideoinnin taustalla on yksi henkilö, Jorma Lillbacka. Alue alkoi rakentua omistajansa maailmanmatkoillaan saamiensa visioiden pohjalta elämysmaailmaksi Alahärmään, keskelle tasaista eteläpohjalaista peltomaisemaa. Lillbackan ja perheyhtiön aktiivisen kehitystyön ja valtavien omalla rahalla tehtyjen investointien tuloksena nykyisen huvivaltion 160 hehtaarin alue tarjoaa vuosittain noin 400 000–450 000 kävijälle ikärajaton riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja.”

Media- ja yhteiskuntasuhdepäällikkö Jari Ahjoharju, Matkailun edistämiskeskus

“PowerPark on mielikuvituksellinen maailma kaikenikäisille huvittelijoille. On ihaltavaa, kuinka yhden kaukonäköisen ja idearikkaan miehen unelmasta on lyhyessä ajassa kasvanut yksi Suomen arvostetuimmista vapaa-ajankohteista. Vasta vuonna 2002 perustettu huvipuisto on nopeasti noussut haastamaan Linnanmäen ja Särkänniemen huvipuistot. Huvivaltio on Etelä-Pohjanmaalla merkittävä työnantaja, sillä se palkkaa joka vuosi yli 400 kesätyöntekijää. Esimerkillistä on myös seniorityöntekijöiden palkkaaminen huvipuiston eri tehtäviin. Viime vuonna vanhin työntekijä oli iältään 71-vuotias. PowerParkin vaikutukset heijastuvat koko maakunnan matkailutoimijoihin ja alueen matkailutuloihin.”

Matkailujohtaja Pirjo Puukka, Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy

“Olemme otettuja Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -tunnustuksesta. Tämä on osoitus siitä, että suhtaudumme hauskanpitoon tosissamme. Vuonna 2014 PowerPark valittiin kolmannen kerran Suomen parhaimmaksi vapaa-ajankohteeksi ja uusi ravintola- ja ostoskeskus avautui elämysten maailmaan johtavan tien varrelle. Samanaikaisesti tajusimme, että puisto-sana oli jäänyt liian pieneksi, joten syntyi Huvivaltio. Suomen hauskin paikka, joka tuottaa huvinvointia kaikenikäisille lapsille, heidän perheilleen ja ystävilleen. Huvinvointivaltion kehittäminen on päättymätön tarina ja rajana pidämme vain mielikuvitusta.”

Johtaja Mikko Kiviluoma, Huvivaltio PowerPark

Vuoden Kotimaan Matkailuyritys valitaan Tampereella järjestettävien Kotimaan Matkailumessujen yhteydessä. Valinnan tai ehdokkuuden perusteena voivat olla esimerkiksi merkittävä matkailuteko, innovatiivinen yritystoiminta tai huomattava menestyminen ja tunnettuus alalla.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark