Framsida > Info

Info

Behöver du upplysningar om öppettider? Letar du efter vägbeskrivningar eller kontaktuppgifter? Eller har du en fråga som du har svårt att hitta svaret på? Då har du kommit till rätt ställe! Nedan kan du välja det avsnitt som bäst hjälper dig att hitta det du söker.


Öppettider

Kalendern nedan ger dig överskådlig information om dagliga öppettider för våra olika tjänster. Välj en dag som passar dig, kolla öppettiderna och din nöjesresa kan börja!

Vanliga frågor och svar

Du hittar vanliga frågor och svaren på dem här! Om du har funderingar över något så finns svaret här.

Karta över PowerPark

Studera kartan och hitta till oss! På PowerParks interaktiva karta är det lätt att hitta det du söker tack vare sök- och sorterings- samt vägbeskrivningsfunktionerna.

Ankomst

Hur hittar jag PowerPark mitt i de mytomspunna viddernas land? Med hjälp av den här sidan hittar du enkelt till sommarledighetens största attraktion!

Med tåg till PowerPark

Låt benen vila och ta dig till PowerPark enkelt och snabbt längs järnvägen! Tåget stannar vid PowerPark under sommaren längs stambanan från både söder och norr.

Kontaktuppgifter

Här hittar du de viktigaste kontaktuppgifterna till PowerPark.

Rekrytering

Är du redo att hänga med? Sök jobb hos oss och tillbringa en oförglömlig sommar i en hejdlöst festlig och sagolik arbetsmiljö!

Vad är nöjesparken PowerPark

Nöjesparken PowerPark är Finlands mest berömda resmål som slår en förstagångsbesökare med häpnad och som alltid har en överraskning i beredskap även för den mest erfarna besökaren!