THUNDERBIRD

Thunderbird on PowerParkin huvipuiston ylpeys ja suursuosikki vuodesta toiseen. Maailman 10. parhaaksi puuvuoristoradaksi rankattu Thunderbird tarjoaa uskomattoman pehmeää kyytiä tiukoissa mutkissa ja ylä- ja alamäissä.

Thunderbird on rakennettu yhteistyössä puisten vuoristoratojen rakentamiseen erikoistuneen amerikkalaisen Great Coasters Internationalin (GCI) kanssa. Laite on varustettu uusimmalla tekniikalla, ja se on ajokokemukseltaan täysin erilainen verrattuna vanhemman tekniikan vuoristoratoihin.

Thunderbirdin rakentaminen aloitettiin vuonna 2005 loppukesällä, ja laite valmistui suunnitellun aikataulun mukaisesti. Vuoristorata otettiin asiakaskäyttöön lauantaina 29.4.2006. Rata on hieman alle kilometrin pituinen, ja vaunut käyvät paikoitellen lähes 30 metrin korkeudella.

Laite on hämmästyttänyt matkustajiaan. Se on yhdistelmä kovaa vauhtia, huimia kallistuksia, vatsanpohjassa tuntuvia hyppyjä ja pudotuksia sekä hienoa tunnelmaa, jonka vain tällainen silmiä hivelevä puinen taideteos voi tarjota. Laitteen tarjoama kyyti on lisäksi pehmeän miellyttävä, joten siihen haluaa mennä uudelleen ja uudelleen.

Yleisimmät kommentit laitteessa käyneiltä kuuluvat esimerkiksi: “No huh huh!” tai “Mieletön!” Parhaasta päästä lienee kommentti: “Tää on ihan hirveä, mun on pakko mennä uudelleen!”

Thunderbird ampaisi heti ensimmäisenä vuotenaan Suomen suosituimpien ja kehutuimpien laitteiden kärkikastiin ollen samalla PowerParkin suosituin laite. Laite sopii lähes kaikille.

Tervetuloa testaamaan maailman pohjoisin puinen vuoristorata!

Turvaraja: 130 cm

videoVIDEO

infoHyvä tietää & saapuminen

infoOsta rannekkeesi ennakkoon!

infoHinnasto

infoHuvipuistossa soi

Huvirannekkeen (sis. pääsyn Satumaahan) voit ostaa verkkokaupastamme tai heti saapuessasi Huvivaltion alueelle parkkipaikan lipunmyynnistä tai huvipuiston eteläportilta!

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fiSeuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Pääyhteistyökumppanit

© 2019 PowerPark