THUNDERBIRD

Thunderbird on PowerParkin huvipuiston ylpeys ja suursuosikki vuodesta toiseen. Maailman 10. parhaaksi puuvuoristoradaksi rankattu Thunderbird tarjoaa uskomattoman pehmeää kyytiä tiukoissa mutkissa ja ylä- ja alamäissä.

Thunderbird on rakennettu yhteistyössä vuoristoratojen rakentamiseen erikoistuneen amerikkalaisen Great Coasters Internationalin (GCI) kanssa. Rata on hieman alle kilometrin pituinen, ja vaunut käyvät paikoitellen lähes 30 metrin korkeudella.

Laite on hämmästyttänyt matkustajiaan. Se on yhdistelmä kovaa vauhtia, huimia kallistuksia, vatsanpohjassa tuntuvia hyppyjä ja pudotuksia sekä hienoa tunnelmaa, jonka vain tällainen silmiä hivelevä puinen taideteos voi tarjota. Laitteen tarjoama kyyti on lisäksi pehmeän miellyttävä, joten siihen haluaa mennä uudelleen ja uudelleen.

Yleisimmät kommentit laitteessa käyneiltä kuuluvat esimerkiksi: “No huh huh!”, “Mieletön!” tai “Tää on ihan hirveä, mun on pakko mennä uudelleen!”

Thunderbird ampaisi heti ensimmäisenä vuotenaan Suomen suosituimpien ja kehutuimpien laitteiden kärkikastiin ollen samalla PowerParkin suosituin laite. Laite sopii lähes kaikille. Tervetuloa testaamaan maailman pohjoisin puinen vuoristorata!

Turvaraja: 130 cm.

Esteettömyys: Uloskäynnin flipperisaluunan kautta ramppi. Jokaisen laitteen kyytiin pitää nousta. Osassa laitteista nousu hyvin matala, toisissa korkeampi.

Laitetta ei suositella henkilöille joilla on sydän- tai verisuonitauteja, selkä-, tuki- tai liikuntaelinsairauksia, korkea verenpaine tai jos henkilö on raskaana.

KUVIA LAITTEESTA

Thunderbird
Thunderbird
Thunderbird
Thunderbird

videoVIDEO

infoHyvä tietää & saapuminen

infoOsta rannekkeesi ennakkoon!

infoHinnasto

Huvirannekkeen (sis. pääsyn Satumaahan) voit ostaa verkkokaupastamme tai heti saapuessasi Huvivaltion alueelle parkkipaikan lipunmyynnistä tai huvipuiston eteläportilta!

VARAA HUVITTELUPÄIVÄSI TÄÄLTÄ!

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark