Etusivu > Huvit > Simracing

Simracing

Palace Areenalla uusi kilpa-autosimulaattori, jolla pääset kokemaan ainutlaatuisen ajoelämyksen.


E-urheilusta kiinnostuneille voimme tarjota ainutlaatuisen ajosimulaattorikokemuksen. Yhteistyössä SCSR PRO:n kanssa meillä on tänä kesänä Palace Areenalla kilpa-autosimulaattori. Simulaattori on elokuvateatterin vieressä ja sen voi vuokrata elokuvateatterin aukioloaikoina. Simulaattori on ns. Force Feedback Motion Simulaattori, jossa sekä ohjauspyörä että istuin antavat kuljettajalle tietoa auton liikkeistä ja kilparadan profiilista. Kuusi voimakasta servomoottoria tarjoavat ajokokemuksen, josta on vaikea irrottautua, tunnet jokaisen vaihteen vaihdon ja jarrutuksen, voit ajaa kanttareiden yli ja tuntea jousituksen liikkeet ja tunnet myös milloin renkaat menettävät pidon, sinulla on mahdollisuus estää sivuluisu ja pitää auto radalla.

Simulaattorin vuokraus on helppoa. Valitset ensin ajan ja maksat sitten luottokortilla tai mobiilisovelluksella. Muutaman sekunnin kuluttua ovi avautuu automaattisesti, astut sisään ja seuraat edessä olevan ison näytön ohjeita.

Simulaattori sopii sekä isommille että pienemmille kuljettajille, mutta Force Feedback – voimien takia kuljettajaksi suositellaan yli 16-vuotiasta.

Hinnat: 1€/minuutti, voit valita joko 10min/10€, 20min/20€, 30min/30€, tai kokonaisen tunnin vain 50€.