kesän hulvattomin päivä

Tervetuloa varaamaan kesän hulvattomin päivä PowerParkiin!

PowerParkissa on käytössä huvittelupäivän varausjärjestelmä väkimäärän rajaamiseksi huvipuiston alueella. Tällä tavoin voimme taata kaikille huvittelijoille ja työntekijöille turvallisen huvipuistopäivän. Huvittelupäivä tulee varata ennakkoon alla olevasta kalenterista, jotta voimme varmistaa, että jokainen ilmoittautunut pääsee haluamanaan päivänä huvittelemaan eikä kenenkään tarvitse kääntyä pettyneenä puiston portilla tai jonottaa turhaan.

Huvittelupäivän voit sekä varata että peruuttaa helposti ja maksuttomasti. Kaikki varaukset tarkistetaan porteilla automaattisesti sähköpostiin saapuvan QR-koodin avulla, ja sisään pääsevät vain sille päivälle varauksen tehneet henkilöt. HUOM! Sisäänpääsy huvipuistoon edellyttää varauksen lisäksi jokaiselta huvittelijalta sisäänpääsylipun tai huvirannekkeen. Voit hankkia lipputuotteesi ennakkoon PowerParkin verkkokaupasta tai huvipuistopäivänä lipunmyynnistä.

Toivomme, että kaikki innokkaat huvittelijat pääsevät nauttimaan kesäisestä huvipuistopäivästä sopivana päivänä, joten varaathan vain sellaisen päivän, kun tiedät varmasti olevasi tulossa. Peruuta varauksesi hyvissä ajoin, jos teille tulee jokin este tai tunnet itsesi vähänkään kipeäksi. Mikäli joku seurueestanne on estynyt tulemaan huvipuistoon, voit myös muuttaa varauksesi henkilömäärää.

Järjestelmässä voit tehdä kerrallaan yhden max. 20 hengen varauksen. Jos olet tulossa pitämään hauskaa huvipuistopäivää yli 20 hengen poppoolla, varaa reissusi myyntipalvelumme kautta: info@powerpark.fi / +358 10 3477 600.

Valitse itsellesi sopivin huvittelupäivä alla olevasta kalenterista ja sinut ohjataan tekemään varausta. Henkilömäärään tulee syöttää huvitteluporukkaasi kuuluvien henkilöiden määrä. Tämän jälkeen varaajalta kysytään etunimi, sukunimi, sähköposti ja puhelinnumero. Onnistuneen varauksen päätteeksi saat vahvistusviestin sähköpostiisi, joka sisältää tiedot varauksesta sekä ilmoittautumislippusi. Kalenterissa vihreä väri tarkoittaa, että päivittäisessä kapasiteetissa on vielä hyvin tilaa. Keltainen väri tarkoittaa, että yli 80 prosenttia päivittäisestä kapasiteetista on varattuna.

PowerParkin huvikausi 2021 on päättynyt ja varauskalenteri on suljettu! Avaamme ovemme jälleen toukokuussa 2022, tervetuloa!

Toistaiseksi poissa käytöstä olevat laitteet: Joyride VR ja Typhoon

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark