Etusivu > Liput > Varaa huvittelupäiväsi PowerParkiin ennakkoon

Varaa huvittelupäiväsi

Varaamalla huvittelupäivän varmistat kesän hauskimman lomareissun PowerParkiin!


Huvittelupäivä tulee varata PowerParkiin ennakkoon alla olevasta kalenterista. Huvittelupäivän voi sekä varata että peruuttaa helposti ja maksuttomasti.

Kalenterissa jokaisen varattavan päivän kohdalla on kruunu, jonka väri ilmaisee kyseisen päivän varaustilannetta. Mitä vihreämpi kruunu, sitä enemmän päivän varauskapasiteetissa on sillä hetkellä tilaa, keltainen väri ilmaisee noin puolilleen varattua päivää ja puolestaan, mitä oranssimpi kruunun väri on, sitä täydempi päivä on. Täysin punainen väri ilmaisee loppuun varattua päivää.

Huvittelupäivän varaus on suljettu, kiitos huvikaudesta 2022!

Päivävaraukset tarkistetaan porteilla saapuessanne sähköpostiin lähetetyn QR-koodin avulla, ja sisään pääsevät vain sille päivälle varauksen tehneet henkilöt. HUOM! Sisäänpääsy huvipuistoon edellyttää varauksen lisäksi jokaiselta huvittelijalta sisäänpääsylipun tai huvirannekkeen. Voit hankkia lipputuotteesi ennakkoon PowerParkin verkkokaupasta tai huvipuistopäivänä lipunmyynnistä. 

Haluamme, että kaikki innokkaat huvittelijat pääsevät nauttimaan kesäisestä huvipuistopäivästä sopivana päivänä, joten varaathan vain sellaisen päivän, kun tiedät varmasti olevasi tulossa. Peruuta varauksesi hyvissä ajoin, jos teille tulee jokin este tai tunnet itsesi vähänkään kipeäksi. Mikäli joku seurueestanne on estynyt tulemaan huvipuistoon, voit myös muuttaa varauksesi henkilömäärää. 

Teethän varauksen myös mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta jokainen ilmoittautunut pääsee haluamanaan päivänä huvittelemaan eikä kenenkään tarvitse kääntyä pettyneenä puiston portilla tai jonottaa turhaan. 

Järjestelmässä voit tehdä kerrallaan yhden max. 20 hengen varauksen. Jos olet tulossa pitämään hauskaa huvipuistopäivää yli 20 hengen poppoolla, varaa reissusi myyntipalvelumme kautta: info@powerpark.fi / +358 10 3477 600. 

Valitse itsellesi sopivin huvittelupäivä alla olevasta kalenterista ja sinut ohjataan lomakkeeseen tekemään varausta. Lomakkeen henkilömäärä-kohtaan tulee syöttää huvitteluporukkaasi kuuluvien henkilöiden määrä. Tämän jälkeen varaajalta kysytään etunimi, sukunimi, sähköposti ja puhelinnumero. Onnistuneen varauksen päätteeksi saat vahvistusviestin sähköpostiisi, joka sisältää tiedot varauksesta sekä koodit varauksestasi.