Etusivu > Tapahtumat > DMEC Finland Round 3 PowerParkissa

DMEC Finland Round 3: 7.-8.7.

Maailman kovatasoisin drifting-sarja saapuu PowerParkiin Mika Salo Circuitille.


Kesän kohokohta koittaa ja pitkä odotus palkitaan 7.-8.7., kun maailman kovatasoisin drifting-sarja, Drift Masters European Championship saapuu Alahärmän PowerParkiin, Mika Salo Circuitille sarjan 3. osakilpailussa. Keväällä 2023 rataa uudistetaan ja luodaan täysin uudet puitteet driftingille Suomessa.

Mielettömissä puitteissa, huvipuiston juurella ajetaan perjantaina 7.7. harjoitukset ja lajittelut. Lauantaina 8.7. harjoitukset ja pariajokaavio, finaaliin huipentuen.

Ruokamyyjäksi tapahtumaan?

Haemme loppuunmyytyyn tapahtumaan 7.-8.7. väliselle ajalle erilaisia ruokamyyjiä tarjoamaan tapahtuman vieraille loistavia ja monipuolisia makuelämyksiä. Tapahtuma alkaa molempina päivinä heti aamusta ja jatkuu iltaan saakka, joten asiakkaiden viipymä alueella on pitkä. Voit ilmoittautua ruokamyyjäksi tapahtumaan alla olevan lomakkeen avulla. Valitsemme ilmoittautumisten perusteella yritykset ja kontaktoimme heidät sähköpostitse. Hinta sisältää paikan koko viikonlopun ajalle ja mahdollisen sähkön tarpeen. Ruokapisteillä myytävät virvoitusjuomat hankitaan PowerParkin kautta. Alkoholin myynti ei ole sallittua.

Mahdollinen sähkön tarve
Jos myyntipisteesi ei tarvitse sähköä voit jättää tämän kentän tyhjäksi.
Myyntipaikka(Pakollinen)
Valitse haluamasi myyntipaikka, voit valita myös molemmat. Näet myyntipisteiden tarkemmat sijainnit alla olevasta kartasta.

Tapahtuman aluekartta

RaviCamping 6.-9.7.2023

Ravicamping on tilapäinen leirintäalue PowerParkin raviradalla Drift Masters European Championship kilpailuiden aikana.

Ravicamping-alueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai –vaunussa. suurin osa vaunu- ja autopaikoista ovat asfaltoituja. Sähköllisiä paikkoja löytyy 64€/vrk ja sähköttömiä paikkoja hintaan 45€/vrk. Maksimi henkilömäärä paikkaa kohden on 6 henkilöä. Huomioithan, että alueella kuuluu juhlimisen ääniä läpi yön ja siksi aluetta ei suositella lapsiperheille. Ilmoitathan lisätiedot kohdassa mikäli ajoneuvosi on poikkeuksellisen pitkä (esim. linja-auto).

Maukkaan aamiaisen tarjoaa raviradan Kurvikievari päivittäin klo 7:00-10:30 (su 12:00 asti) hintaan 9,90€. PowerParkin Ravirata alue sijaitsee aivan PowerParkin lähistöllä n. 1 km päässä liikekeskus Road Housesta. Liikekeskus Road Housesta löydät K-marketin, Alkon, Ravintolan, kahvilan, vaateliikkeen ja Nesteen tankkauspisteen.

Camping-vuorokausi päättyy klo 12. Vähimmäismajoitus 2vrk. Sisäänkirjautuminen ravicampingiin tapahtuu raviradan pääportilla INFO-kontissa. (Päätie 65, 62300 Härmä). Alueeltamme löytyy WC:t ja suihkut 24h. Alueella on myös puhallutusmahdollisuus korvausta vastaan aamupalan aikana.

Alueen palvelut