Tule yöpymään ja viihtymään PowerParkiin syystarjoushinnoin!

Tee syysretken elämyksellinen pysähdys huvivaltiossa!

Huvivaltio PowerPark tarjoaa karavaanarin unelmapuitteet yöpymiseen ja viihtymiseen! PowerParkin vehreällä ja viihtyisällä leirintäalue Rio Grande Camping - alueella on matkailijoille 65 asfaltoitua ja tilavaa caravan-paikkaa. Upea ja monipuolinen campingcenter tarjoaa majoittujille siistit keittiö- ja pesutilat tiskikoneen ja pesutornin kera, saunat ja suihkut sekä TV- ja oleskelutilan. Majoittujilla on mahdollisuus myös herkutella laadukkaalla hotelliaamiaisella Park Hotel Härmässä.

Sisäänkirjautuminen leririntäalueelle on klo 13 alkaen Park Hotel Härmän vastaanotossa (Puistotie 3, Alahärmä/Kauhava). Camping-paikan luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00 mennessä. Leirintäalueella on hiljaisuus klo 23–07.

Leiriydy huvivaltiossa nyt nyt huippuedulliseen syyshintaan vain 20 €/vuorokausi SF-Caravan tai Camping Key Card-kortilla (ilman korttia 25 €).

Varaa camping-paikka PowerParkiin tästä!

Tarjous voimassa 6.9.-30.11.2021.

Camping
Camping

Äkkilähtö hotellilomalle Huvivaltioon!

Tule viettämään rentouttavaa ja aktiivista hotellilomaa Huvivaltio PowerParkiin edulliseen syystarjoushintaan! Yövy ihanan tunnelmallisessa kelohotellissa, nauti Park Hotel Härmän tasokkaan ravintolan hotelliaamiaisesta ja à la carte -herkuista sekä viihdy Huvivaltion lukuisten aktiviteettien parissa!

Laskeuduttuasi Huvivaltion ihmeelliseen tunnelmaan ja sukellettuasi lakanoiden pyörteisiin pääset matkaamaan höyhensaarille ihanan pehmeissä sängyissä! Jokainen tyylikkäästi kelotunnelman mukaisesti sisustettu huone pitää sisällään erilleen saatavan parisängyn, wc:n ja suihkun, ilmastoinnin, tv:n, minibaarin, hiustenkuivaajan ja langattoman verkon. Osassa huoneista on parveke ja upea näkymä suoraan kartingradalle. Hintoihin sisältyy Rio Grande -alueen saunan käyttöoikeus yleisillä saunavuoroilla. Park Hotel Härmän ravintolassa on tarjolla joka aamu herkullinen ja kaikki vaatimukset täyttävä hotelliaamiainen, joka sisältyy huoneiden hintaan.

Hotellihuoneet ovat käytössä tulopäivänä klo 14:00 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12:00. Sisäänkirjautuminen huoneisiin tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa (Puistotie 3, Alahärmä/Kauhava).

Majoitu Park Hotel Härmässä nyt huippuedulliseen syyshintaan vain 78 €/yö.

Varaa hotellihuone Park Hotel Härmään tästä!

Tarjous voimassa 6.9.-30.11.2021. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Hotellissa ei ole hissiä.

Camping
Camping

Rentoudu PowerParkin ihmeellisessä tunnelmassa ja nautiskele hulvattomien aktiviteettien parissa!

Karting, minigolf, elokuvateatteri ja hevostallit odottavat hauskanpitoa kaipaavia vierailijoita aivan hotellin ja leirintäalueen kupeessa. Road House –ostoskeskus puolestaan tarjoaa kauppahallimaista tunnelmaa aivan kävelymatkan päässä. Road Housesta löydät mm. liha-, leipä- ja juustokaupat, ravintoloita, muoti- ja sisustusliikkeet sekä K-marketin ja Alkon. Tutustu lisää Road Housen palveluihin täältä.

Ulkokarting-radalla syyskuun ajan ja sisäkarting-radalla vuoden ympäri voi päästää sisäisen hurjapään valloilleen ja kokeilla taitojaan karting-auton ratissa huippuolosuhteissa! Lue lisää kartingista täältä.

PowerParkin Magnum-elokuvateatterissa voit nauttia sekä kuumimmista uutuusleffoista että huimista 5D-elokuvista 60 neliön valkokankaalta huippuäänentoistolla. (Sesongin ulkopuolella 5D-elokuvat vain tilauksesta.) Lue lisää elokuvateatterista täältä.

Häikäisevä 18 reiän minigolf-rata tarjoaa kisailua ja jännitystä vaikka koko perheelle! Upeasti rakennettu minigolf-rata pitää sisällään vaikuttavia vesiesteitä ja -efektejä, salaperäisiä väyliä ja sopivasti haastetta kaiken tasoisille pelaajille. Lue lisää PowerParkin minigolf-radasta täältä.

Huvivaltion hevostallien idyllisessä maalaismiljöössä asustelee ihastuttavia heppakavereita, joiden kanssa voit kokeilla ratsastusta tai lähteä vaellukselle kauniisiin pohjalaismaisemiin. Lue lisää PowerParkin hevoskeskuksesta täältä.

PowerPark

RIO GRANDE CAMPING POHJAKARTTA

Rio Grande Camping pohjakartta
Klikkaamalla pohjakarttaa saat sen suuremmaksi.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark