Framsida > Grupper > Aktiviteter

Aktiviteter

Önskar du och dina kollegor lite omväxling eller något inspirerande och kul att göra? Eller håller du på att ordna en oförglömlig möhippa eller svensexa? Ni har kommit till rätt plats eftersom massor med roliga aktiviteter för alla slags grupper finns i PowerPark!


Bio och 5D-filmer

Boka en privat visning i 5D-biografen!

Filmutbudet omfattar Canyon Coaster och Bumper Cars (längd ca 5 min.) samt Sherlock Holmes (längd ca 10 min.) Före filmen kan ni hålla tal eller visa eget material: företagsvideor, reklam eller produktinformation. Det är också möjligt att beställa drycker och tilltugg till lokalen.


Vår försäljningstjänst svarar på frågor: 010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi.

Minigolf

PowerParks fantastiska Adventure Golf erbjuder trevlig omväxling och något lugnt att göra när man tar en paus från stojet i nöjesparkens ståhej. Den fantastiskt strålande minigolfbanan med 18 hål med vatteneffekter där det ena hålet är mer spännande än det andra ligger intill nöjesparken.

Vår försäljningstjänst svarar på frågor: 010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi.

Gokart för grupper

Vem tar titeln som den snabbaste föraren på er arbetsplats? Vem i er grupp av vänner lyfter den största pokalen på det högsta podiet?

Våra Grand Prix-tävlingspaket, som är färdigt skräddarsydda för grupper, möjliggör en oförglömlig upplevelse i eget sällskap. Allt är redan planerat och du måste bara välja den helhet du föredrar för din grupp av de följande.

Vår försäljningstjänst svarar på frågor: 010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi.

Skönhetsstund

En ansiktsbehandling som görs enligt en kosmetologs instruktioner innehåller information och anvisningar om ansiktsvård. Var och en gör sin egen ansiktsbehandling som ger ansiktet lyster. Ni lär er bland annat hur, varför och till vad produkterna används. I ansiktsbehandlingen ingår en inledande rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och krämer som slutför behandlingen.

Skönhetsstunden genomförs med högklassiga produkter av Biodroga eller Marja Entrich.

Längd 1 h 30 min.

5–9 personer, pris 36 €/person
10–20 personer, pris 30 €/person

Skönhetsbastu

Skönhetsbastu är ett trevligt och avslappnande sätt att tillbringa tid med vänner. I skönhetsbastun behandlas kroppen först med torrborstning och efter det går man till bastun.  Efter det ges näring åt hela kroppen, utan att glömma lite hållningsgymnastik.

När vi har tagit hand om kroppen övergår vi till ansiktet. Var och en gör sin egen ansiktsbehandling som ger ansiktet lyster enligt kosmetologens instruktioner. Ni lär er bland annat hur, varför och till vad produkterna används. I ansiktsbehandlingen ingår en inledande rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och krämer som slutför behandlingen.

Skönhetsbastun genomförs i vår eleganta hyrbastu med högklassiga produkter av Biodroga eller Marja Entrich. Instruktören är en utbildad fysioterapeut och kosmetolog.

Längd cirka 3 timmar

5–9 personer, pris 59 €/person
10–20 personer, pris 49 €/person