PARK HOTEL HÄRMÄ RESTAURANT

TUNNELMALLINEN À LA CARTE -RAVINTOLA

Park Hotel Härmä Restaurant on tyylikäs ja korkeatasoinen à la carte -ravintola, jossa on menneiden vuosikymmenten charmia. Ruokalistalla on kansainvälisiä makuja ja suomalaisia erikoisuuksia – kaikki maittavasti ja taidolla valmistettuna.

Park Hotel Härmän ravintola aukeaa jälleen maanantaina 3.6 ja on avoinna päivittäin lauantaihin 10.8 asti. Tapahtumissa sekä juhlapyhinä saattaa olla voimassa poikkeavat aukioloajat. Tarkemmat aukioloaikamme näet täältä. Päivisin Park Hotel Härmässä on tarjolla lounas ja iltaisin se toimii à la carte -ravintolana.

Park Hotel Härmässä tarjolla herkullinen lounas päivittäin klo 12.00-16.00

Lounaan pääruoka tarjoillaan lautasannoksina pöytään. Lounas sisältää tapas tyylisen alkuruokapöydän, valitsemasi pääruoan sekä jälkiruokapöydän ja kahvin/teen.


KEITÄMME KASAAN MYÖS AINUTLAATUISIA TILAISUUKSIA!

Park Hotel Härmän ravintolan satumainen miljöö sopii erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Vietä syntymäpäivä, merkkipäivä, häät tai sukujuhla hyvän ruoan merkeissä. Näyttävään alakerran saliin mahtuu noin 100 henkeä ja ravintolan toisesta kerroksesta löytyy lisäksi 80 asiakaspaikkaa. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä persoonalliset juhlat.

Syys- ja talvikaudella toimimme tilausravintolana ryhmille. Varaa Park Hotel ryhmällesi myyntipalvelustamme 010 3477 600 tai info@powerpark.fi.

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fiSeuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Pääyhteistyökumppanit

© 2019 PowerPark