PARK HOTEL HÄRMÄ RESTAURANT

PARK HOTEL HÄRMÄN LEGENDAARISET PIKKUJOULUT

Illat pimenevät, mutta onneksi myös pikkujoulukausi lähestyy! PowerParkissa pikkujouluja vietetään jouluvalojen tuikkeessa hyvän ruoan ja musiikin parissa 26. - 27.11. sekä 3. - 4.12. Pikkujouluissa on tarjolla herkullinen joulubuffet, joka täyttää minkä tahansa joulupöydän kriteerit sesonkiherkuillaan. Notkuvan joulupöydän antimista pääsee nauttimaan 42 € hintaan! Luvassa on myös elävää musiikkia Simodeuksen tahdittamana, jolta taipuu kaikki musiikkilajit oopperasta heviin. Legendaarisen Park Hotel Härmän pikkujoulun avulla on helppo virittäytyä onnelliseen joulutunnelmaan!

Park Hotel Härmän pehmeät sängyt, tunnelmallinen miljöö ja runsas hotelliaamiainen kääntävät lomavaihteen päälle takuuvarmasti! Pikkujouluissa on siis mahdollista tuudittautua todelliseen lomafiilikseen ja yöpyä kätevästi Park Hotel Härmässä huippuedulliseen hintaan vain 78€/yö.

Varauksen PowerParkin tunnelmallisiin pikkujouluihin saat tehtyä myyntipalvelumme kautta numerosta 010 3477 600 tai sähköpostitse info@powerpark.fi.

PARK HOTEL HÄRMÄN JOULULOUNAAT

TUNNELMALLINEN À LA CARTE -RAVINTOLA

Park Hotel Härmä Restaurant on tyylikäs ja korkeatasoinen à la carte -ravintola, jossa on menneiden vuosikymmenten charmia. Tässä tunnelmallisessa ravintolassa sinulla on mahdollisuus syödä kolmen ruokalajin illallinen, sillä tarjolla on tasokkaita alkuruokia, pääruokia sekä jälkiruokia. Ruokalistalla on kansainvälisiä makuja ja suomalaisia erikoisuuksia – kaikki maittavasti ja taidolla valmistettuna.

KEITÄMME KASAAN MYÖS AINUTLAATUISIA TILAISUUKSIA!

Park Hotel Härmän ravintolan satumainen miljöö sopii erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Vietä syntymäpäivä, merkkipäivä, häät tai sukujuhla hyvän ruoan merkeissä. Näyttävään alakerran saliin mahtuu noin 100 henkeä ja ravintolan toisesta kerroksesta löytyy lisäksi 80 asiakaspaikkaa. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä persoonalliset juhlat. PowerPark tarjoaa juhliin erilaiset menut, sekä oman Voilá leipomo-konditorian räätälöityjä kakkuja ja leivoksia.

Syys- ja talvikaudella toimimme tilausravintolana ryhmille. Varaa Park Hotel ryhmällesi myyntipalvelustamme 010 3477 600 tai info@powerpark.fi.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark