Framsida > Inkvartering > Campingplatser > Green Field Camping

Green Field Camping

Trivsamma rymliga GreenFieldCamping tar väl hand om såväl husbilsresenärer som tältande besökare. Mitt i en lantlig idyll kan du njuta av en avkopplande camping till varo och roa dig av hjärtans lust!


Nöjesparken PowerParks andra campingplats Green Field, ligger på ett grönskande åkerfält mitt i en genuin lantlig idyll. Det rymliga campingområdet har campingplatser för husbilar och husvagnar samt ett separat område med tältplatser. 

Alla husvagns- och bilplatser är asfalterade och hyran för platsen omfattar även elektriciteten. Tältplatserna befinner sig på ett gräsfält. De har ingen elanslutning och för dem tas ingen personavgift ut. I centrum av området, campingcentret, finns det toaletter, duschrum, bastur och kök av hög kvalitet. 

Tillgång till toaletterna 24 h, till duschrum och kök kl. 6–23 och till bastubad kvällar kl. 18–21. På campingplatsen råder tystnad kl. 23–07. 

SF-Caravan eller Camping Key Card-kortet ger dig en rabatt på 5 € för en campingplats. Välj nedsatt pris direkt i webbutiken. OBS! förmånskortet ska uppvisas vid inskrivning.

Inloggning till PowerParks campingplats

Campingplatserna står till förfogande från och med kl. 13.00 på ankomstdagen och utloggning sker senast kl. 12.00 på avresedagen.

Campingplats och tältplats inloggning händer på RoadHouse köpcentrum info (Jorma Lillbackantie 21).

Utanför sommarsäsongen sker inloggning till allt boende i receptionen på Park Hotel Härmä.

Det är inte tillåtet att ladda elbilar från elstolparna på campingområdena eller från stickpropparna i stugorna. Närmaste laddningsplats för elbilar finns på affärscentret RoadHouse, i början av entrévägen till PowerPark.

Har du några frågor? Ta del av vårt infopaket! I bokningsärenden kan du också kontakta oss via e-post info@powerpark.fi eller per telefon +358 10 3477 600.