CAMPINGALUE RATSASTUSKESKUKSEN LÄHELLÄ

Green Field Camping

CAMPINGALUE RATSASTUSKESKUKSEN LÄHELLÄ

Kesällä 2014 avattu Huvivaltio PowerParkin toinen leirintäalue, Green Field, sijaitsee vehreällä peltoaukealla ratsastuskeskuksen läheisyydessä. Leirintäalueella on campingpaikkoja asuntoautoille ja -vaunuille.

Kaikki paikat ovat asfaltoituja ja vuorokausihintaan sisältyy sähkö. Erillisiä henkilömaksuja ei peritä. Alueella on campingcenter, jossa on wc-, suihku-, sauna- ja keittiötilat. WC-tilat ovat käytössä 24h/vrk. Suihku- ja keittiötilat klo 6-23. Saunat ovat lämpimänä iltaisin klo 18-21.

SF-Caravan tai Camping Key Card-kortilla camping-paikasta 5€ alennus. Valitse kyseinen alennushinta suoraan verkkokaupasta. Huom! Etukortti tulee esittää sisäänkirjautumisen yhteydessä.

VARMISTA PAIKKASI - VARAA ETUKÄTEEN:

Sesonkiaikana suosittelemme varaamaan campingpaikan etukäteen. Varauksen voit tehdä verkkokaupastamme. Myyntipalvelusta varatessasi paikan tarvitsemme voimassa olevan luottokortin numeron ja voimassaoloajan. Vaihtoehtoisesti voit varata campingpaikkasi netistä, jolloin varaus maksetaan suoraan verkkokauppaan ja saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Green Field leirintäalue on avoinna kesäkaudella.

HUOM! PowerParkin majoituspalvelut avautuvat 5.6. alkaen

Varaa camping-paikka PowerParkiin tästä!

Sisäänkirjautuminen PowerParkin majoitukseen

Hotellihuoneet ja mökit ovat käytössä tulopäivänä klo 14:00 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12:00. Leirintäaluepaikat ovat käytössä tulopäivänä klo 13 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12.

Sisäänkirjautuminen huoneisiin, huoneistoihin sekä mökkeihin tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa (Puistotie 3, Alahärmä/Kauhava).

Sisäänkirjautuminen campingpaikoille ja telttapaikoille tapahtuu Road House liikekeskuksen infossa (Jorma Lillbackantie 21, Alahärmä/Kauhava). Huom! Telttapaikat ovat varattavissa ainoastaan myyntipalvelustamme +358 10 3477 600 tai info@powerpark.fi.

Kesäkauden ulkopuolella kaikkien majoitusten (huoneet, mökit, camping) sisäänkirjautuminen tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa.

Kaikissa huoneissa ja mökeissä liinavaatteet ja pyyhkeet ovat valmiina ja ne sisältyvät majoituksen hintaan.

GREEN FIELD CAMPING POHJAKARTTA

Green Field Camping pohjakartta
Klikkaamalla pohjakarttaa saat sen suuremmaksi.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark