CAMPINGALUE RATSASTUSKESKUKSEN LÄHELLÄ

Green Field Camping

CAMPINGALUE RATSASTUSKESKUKSEN LÄHELLÄ

Kesällä 2014 avattu Huvivaltio PowerParkin toinen leirintäalue, Green Field, sijaitsee vehreällä peltoaukealla ratsastuskeskuksen läheisyydessä. Leirintäalueella on campingpaikkoja asuntoautoille ja -vaunuille sekä telttailualue.

Kaikki vaunu- ja autopaikat ovat asfaltoituja ja vuorokausihintaan sisältyy sähkö. Telttapaikat sijaitsevat nurmialueella. Telttapaikat eivät ole sähköllisiä. Erillisiä henkilömaksuja ei peritä. Alueella on campingcenter, jossa on wc-, suihku-, sauna- ja keittiötilat. WC-tilat ovat käytössä 24h/vrk. Suihku- ja keittiötilat klo 6-23. Saunat ovat lämpimänä iltaisin klo 18-21.

SF-Caravan tai Camping Key Card-kortilla saa vaunu/autopaikasta 5€ alennuksen. Valitse kyseinen alennushinta suoraan verkkokaupasta. Huom! Etukortti tulee esittää sisäänkirjautumisen yhteydessä.

VARMISTA PAIKKASI - VARAA ETUKÄTEEN:

Sesonkiaikana suosittelemme varaamaan majoituksen etukäteen. Varauksen voit tehdä helposti verkkokaupastamme. Majoituksen varaukseen myyntipalvelumme kautta tarvitaan voimassaolevan luottokortin numero ja voimassaoloaika. Suosittelemme varaamaan majoituksen netistä, jolloin varaus maksetaan suoraan verkkokauppaan. Varaamalla majoituksen verkkokaupasta saat majoituksen aina edullisimmalla hinnalla. Huomioittehan että verkkokaupasta ei voi varata majoitusta enää samalle päivälle, vaan paikat tulee tällöin varata myyntipalvelun kautta.

Sisäänkirjautuminen PowerParkin majoitukseen

Hotellihuoneet ja mökit ovat käytössä tulopäivänä klo 14:00 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12:00. Leirintäaluepaikat ovat käytössä tulopäivänä klo 13 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12.

Sisäänkirjautuminen huoneisiin, huoneistoihin sekä mökkeihin tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa (Puistotie 3, Alahärmä/Kauhava).

Sisäänkirjautuminen campingpaikoille ja telttapaikoille tapahtuu Road Housen infossa (Jorma Lillbackantie 21).

Kesäkauden ulkopuolella kaikkien majoitusten (huoneet, mökit, camping) sisäänkirjautuminen tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa.

Kaikissa huoneissa ja mökeissä liinavaatteet ja pyyhkeet ovat valmiina ja ne sisältyvät majoituksen hintaan.

GREEN FIELD CAMPING POHJAKARTTA

Green Field Camping pohjakartta
Klikkaamalla pohjakarttaa saat sen suuremmaksi.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark