Framsida > Inkvartering > Hotell och lägenheter > San Marino och Monza

San Marino och Monza

Sov lugnt på campingplatsen med centralt läge, ta dig ett morgondopp i friluftsbassängen och gå därefter till Park Hotel Härmä för en stadig frukost – nu är du redo för ditt livs upplevelsedag på nöjesfältet!


Lägenhetshotellet San Marino & Monza välkomnar mindre familjer och likaså era fyrbenta vänner! De legendariska Formel 1-orterna i Italien har namngett lägenhetshotellet San Marino & Monza som ligger i det grönskande campingområdet Rio Grande. Lägenheterna finns vid den praktfulla friluftsbassängen i hjärtat av det trivsamma campingområdet. Avståndet till nöjesfältet och andra nöjen är cirka 250 meter och till Park Hotel Härmäs service cirka 200 meter. 

Lägenhetshotellet är uppfört i rundtimmer och hyser sammanlagt 16 rum. Rummen är av olika storlek och lämpar sig därefter för två, tre eller fyra personer. Samtliga rum har tv-apparat, wc, dusch, kylskåp och hårtork. En del rum är inredda med maffiga 90 cm breda sängar. Vissa rum har en bekväm våningssäng. 

I priserna ingår frukost i Park Hotel Härmäs restaurang, rätt till bastubad under allmän bastutid i bastun på Rio Grande samt på sommaren rätt till bad i utomhusbassängen.  

Samtliga rum är rökfria. Till lägenheterna på nedre våningen kan man komma med ett sällskapsdjur mot en extra avgift.

Incheckning till PowerParks inkvartering

Hotellrummen och stugorna står till ditt förfogande från och med kl. 15.00 på ankomstdagen och utcheckning skall ske senast kl. 12.00 på avresedagen.

Hotellrummen, lägenheter och stugorna in- och utcheckning händer på Park Hotel Härmä reception (Puistotie 3).

Har du några frågor? Ta del av vårt infopaket! I bokningsärenden kan du också kontakta oss via e-post info@powerpark.fi eller per telefon +358 10 3477 600.