Kelo-lägenheterna

Upplev den äkta känslan av en stuga av torrfura i den imponerande Kelo-lägenheten intill det grönskande campingområdet! Egen bastu och terrass samt en fin utsiktöver kartingbanan garanterar en trivsam inkvartering vid Power Park.


Våra fyra imponerande Kelo-lägenheter har plats för sex personer, två i ett sovrum och fyra uppe på respektive sovloft. På nedre plan har varje lägenhet ett öppet kök, egen bastu, dusch och toalett. Köket är utrustat med basservis för sex personer, kokplattor, kylskåp och kaffekokare. Varje lägenhet har en liten terrass med utsikt över kartingbanan utomhus. 

I priserna ingår frukost på Park Hotel Härmäs restaurang och på sommaren rätt till bad i friluftsbassängen. Mot en extra avgift kan man inta sin frukost på Park Hotel Härmä.  

Lägenheterna är rökfria och sällskapsdjur får inte följa med.

Inloggning till PowerParks inkvartering

Hotellrummen och stugorna står till ditt förfogande från och med kl. 15.00 på ankomstdagen och utloggning skall ske senast kl. 12.00 på avresedagen.

Hotellrummen, lägenheter och stugorna in- och utloggning händer på Park Hotel Härmä reception (Puistotie 3).

Har du några frågor? Ta del av vårt infopaket! I bokningsärenden kan du också kontakta oss via e-post info@powerpark.fi eller per telefon +358 10 3477 600.