Framsida > Inkvartering > Hotell och lägenheter

Hotell och lägenheter

I de mjuka sängarna i vårt sagolika hotell sover du gott året runt och i våra lägenheter kan du njuta av den hemtrevliga timmeratmosfären eller övernatta vid simbassängen!


Power Parks härliga hotell och lägenheter erbjuder en problemfri, avkopplande och bekväm inkvartering för 2–6 personer. Park Hotel Härmäs högkvalitativa hotellrum lämpar sig utmärkt för par och familjer med ett barn. Lägenhetshotellet San Marino & Monza erbjuder avkopplande inkvartering vid simbassängen för 2–4 personer. De imponerande Kelo-lägenheterna för 6 personer erbjuder plats och härlig atmosfär även för en större grupp. De har terrass och ligger precis intill kartingbanan. Bekanta dig närmare med hotell- och lägenhetsalternativen nedan!

Park Hotel Härmä

Sagolik inkvartering i rum för 2–3 personer!

San Marino och Monza

Koppla av i rum för 2–4 personer!

Kelo-lägenheterna

Med stil i Kelo allihop Grupp på 6 personer!

Säkra din plats – boka på förhand

Under högsäsong rekommenderar vi förhandsbokning av inkvartering. Du kan boka behändigt i vår nätbutik. För bokning av inkvartering via vår försäljningstjänst behöver du ange nummer och giltighetstid för ett giltigt kreditkort. Vi rekommenderar bokning via nätet med direktbetalning online. När du bokar inkvarteringen via nätbutiken får du alltid förmånligaste pris. Observera att du i nätbutiken inte kan boka inkvartering samma dag. För det krävs att bokningen görs via vår försäljningstjänst.

Sällskapsdjur

Sällskapsdjur får följa med till inkvarteringstyperna nedan: Future-stugor, utan bastu Silverstone-stugor, en del av Green Field-områdets stugor och en del av lägenhetshotellet San Marinos rum. Till hotellrummen får sällskapsdjur däremot inte tas med. Vid bokning ska man alltid lämna anmälan om sällskapsdjur. Avgiften för sällskapsdjur är 15 € vid inkvartering.