TIETOSUOJA

Huvittelupäivän varausjärjestelmä

Henkilötietojen käsittely perustuu varaajan ja PowerParkin väliseen varaussopimukseen, joka muodostuu varauksen yhteydessä. Varauksen voi tehdä myös toiselle henkilölle, eikä varauksen yhteydessä ole pakko luovuttaa salaisia puhelinnumeroita tai esimerkiksi turvakiellon alaisia tietoja. Varaus on voimassa QR-koodiin perustuen, joka lähetetään varaajan luovuttamaan sähköpostiosoitteeseen. Osoitteen ei tarvitse olla henkilökohtainen eikä varaus ole sidottu esimerkiksi varauksen yhteydessä annettuun nimeen. Pelkkä QR-koodin esittäminen riittää sisäänpääsyyn portilla. Jos QR-koodi hukkuu, tarvitset varaukseen liittyvät muut antamasi tiedot sisäänpääsyn yhteydessä.

Varauksen yhteydessä kerätään varaajan nimi, varauksen päivämäärä, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Palvelimen teknisiin lokeihin tallentuu varaajan verkko-osoitetiedot. Verkko-osoitetta käytetään vain palvelun tekniseen toteuttamiseen, eikä sitä käsitellä muussa yhteydessä jälkeenpäin mihinkään. Tietoja käsitellään vain varauksen vahvistamiseen ja markkinointiin silloin, kun olet antanut siihen suostumuksesi.

Tiedot tallentuvat varausjärjestelmään ja ne poistetaan sieltä 2 viikkoa varauksen päivämäärästä. Jos olet antanut suostumuksesi suoramarkkinointiin, yhteystietosi tallennetaan markkinointirekisteriimme uutiskirjeiden ja markkinoinnin välittämistä varten.

Voit peruuttaa varauksesi milloin tahansa. Varauksen peruuttamisen yhteydessä sopimus purkautuu ja antamasi henkilötiedot poistetaan.

Sinulla on seuraavat lakisääteiset oikeudet:
  • Oikeus saada pääsy henkilötietoihin
    • saat sinusta tallennetut tiedot vahvistusviestin yhteydessä
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
    • varauksen yhteydessä toimitetulla linkillä kohdasta “Muokkaa tietojasi”
  • Oikeus tietojen poistamiseen
    • Peruuttamalla varaus varauksen yhteydessä toimitetulla linkillä kohdasta “Peruuta varaukset”
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
    • Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä esimerkiksi tilanteissa, joissa epäilet henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuutta, mutta asioiden selvittäminen on vielä kesken.
  • Oikeus peruuttaa suostumus
    • Markkinointisuostumuksen voi peruuttaa markkinointiviesteissä olevasta linkistä.
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
    • Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle (Tietosuojavaltuutetun toimisto), mikäli epäilet henkilötietojasi käytettävän epäasianmukaisesti tai lainvastaisesti. Toivomme, että olet kuitenkin aina ensin yhteydessä meihin ja pyrimme selvittämään asiat jo ennen kuin niistä tulee ongelmia.

Mitään meille antamiasi tietoja ei luovuteta PowerParkin ulkopuolisille tahoille eikä niitä käsitellä EU- tai ETA-alueen ulkopuolella.

Jos haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä, ole yhteydessä tällä selosteella jäljempänä oleviin yhteystietoihin.

TIETOSUOJA POWERPARKISSA

Tallennamme verkkosivuston kävijätietoja sivuston toiminnan optimoimiseksi ja kokonaisvaltaisen käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Tallennettuja tietoja käytetään mm. seuraaviin tarkoituksiin:

  • Kävijätilastointia varten (Google Analytics)
  • Kiinnostavan kohdennetun markkinoinnin luomiseksi (Facebook-pikseli)
  • Verkkosivuston toiminnan optimoimiseksi (esim. sivuston latausajan pienentäminen)

Kolmannet osapuolet, kuten Facebook saattavat käyttää esim. evästeiden ja muiden tallennustekniikoiden avulla kerättyjä tietoja analyysipalveluiden tarjoamiseen ja mainosten kohdentamiseen. Käytämme verkkosivuillamme Facebook pikseli -seurantaa, jolla yksilöimme sivustovierailuja ja saatamme kohdistaa Facebook-mainontaa mahdollisesti halutulle yleisölle.

Facebookin, Google Analyticsin ja Google AdWordsin tiedot ovat käytettävissä sopimuskumppaneillamme, jotka hoitavat kyseisten toimintojen kautta tapahtuvaa markkinointia. Olemme solmineet alihankkijoidemme kanssa henkilötietojen käsittelysopimukset. Sopimusten perusteella tietoja käytetään ainoastaan Lillbacka Powerco Oy:n määrittämällä tavalla, eivätkä kyseiset yritykset luovuta tietoja eteenpäin tai käytä niitä muihin tarkoituksiin.

Jatkamalla verkkosivuston käyttöä hyväksyt, että keräämme, jaamme ja käytämme henkilötietoja. Voit halutessasi kieltää erilaisten henkilötietojen keräämisjärjestelmien käytön mm. EDAA:n työkalun avulla. Evästeiden hallintaa voit muokata selainkohtaisesti ”Ohje” osiosta tai esim. näillä ohjeilla. Huomioithan, että kieltämällä evästeet saattavat verkkosivuston osat joissakin tapauksissa latautua hitaammin tai eivät toimi ollenkaan.

PowerParkin henkilötietojen käsittelyyn liittyvien asioiden tiedustelut ja palvelupyynnöt voi osoittaa:

Lillbacka Powerco Oy
Kivihuhdantie 34
62300 Härmä
Sähköposti: tietosuoja@lillbacka.com

TURVALLISESTI NETTIIN

Tietoturvasta saat jatkuvasti ajankohtaisia vinkkejä ja ohjeita osoitteesta www.tietoturvaopas.fi.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark