Etusivu > Info > Rekrytointi > Pikaruoka ja ravintolat

Ravintolatyöntekijät

PowerParkin ravintolamaailma tarjoaa vaihtoehtoja pikaruoasta valkoisiin pöytäliinoihin. Mikä on sinun paikkasi makunystyröiden hellimisessä – kokki, tarjoilija vai jotain siltä väliltä?


Pikaruokatyöntekijä

Pikaruokatyöntekijä on iältään nuori tai vanha, aloittelija tai ravintola-alan konkari, mutta hän on kiinnostunut ravintolatyöstä ja haluaa pitää huolen siitä, että asiakkaan ruokailu onnistuu nopeasti ja joustavasti. Tällöin asiakkaalle jää aikaa mahdollisimman paljon huvipuistolaitteille. Pikaruokatyöntekijä työskentelee tiimissä muiden ravintolatyöntekijöiden kanssa, erilaisissa pikaruokapaikoissa (hampurilainen, pizza, hot dog, panini) keittiön puolella ruoan valmistuksessa tai ottaa vastaan tilauksia ja maksuja kassatyöntekijänä. Pikaruokatyöntekijä myös vastaa ravintolan siisteydestä. Hyvälle pikaruokatyöntekijälle on etua oppimishaluisesta asenteesta, iloisuudesta ja huumorintajusta. Työssä auttaa, mikäli sinulla on jo hygieniapassi, mutta sen voit kuitenkin suorittaa meillä ennen töiden aloittamista, koska tämä on työnteon kannalta välttämätön.

Parasta työssä: Yksikään päivä ei ole samanlainen eli työhön ei todellakaan ehdi kyllästyä, mutta lisäksi opit myös käteviä ruoanlaitto vinkkejä, joita voit hyödyntää jokapäiväisessä elämässäsi.

Välillä vastustaa: Kaikilla asiakkailla on yleensä nälkä samaan aikaan ja osalla saattaa esiintyä nälkäkiukkua, mutta tässä työssä todellakin paineensietokyky kasvaa ja kaikista ruuhkatilanteista selviydytään hyvällä huumorilla ja tiiviisti toisiamme tukien.  

Tarjoilija

Tarjoilijana olet erittäin asiakaspalveluhenkinen ja työtä pelkäämätön. Sinulla on hyvä tilannetaju ja pystyt palvelemaan kaikenikäisiä asiakkaita suomen lisäksi myös englannin ja/tai ruotsin kielellä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulta löytyy huumoria myös kiireen keskellä. Anniskelupassi katsotaan eduksi, mutta sen voit suorittaa myös meillä. Aikaisemmasta kokemuksesta on hyötyä, mutta tärkeintä on, että sinulta positiivinen asenne ja olet oppimishaluinen. Haemme sekä á la carte tarjoilijoita, että aamupalatarjoilijoita.

Kokki

Ravintolakokkina olet ammattitaitoinen, työtä pelkäämätön, keittiön sielu, joka ei kavahda kiireisiä päiviä. Toivotamme sinut tervetulleeksi tiiviiseen porukkaamme, jossa kukkii hurtti huumorin kukka ja jokainen päivä on uusi seikkailu. Työ keittiössä on hektistä, mutta antoisaa. Meillä pääset kokkaamaan erilaisissa ravintoloissa ja monenlaisissa olosuhteissa. Siitä pitävät huolen kesäkauden monet pienet ja isommatkin tapahtumat. Haemme sekä aamupalakokkeja että á la carte ja lounaskokkeja. Työtä löytyy siis sekä rautaiselle keittiön ammattilaiselle että kokkiuraansa aloittelevalle henkilölle.

Aamupalanhoitaja

Aamiainen on päivän tärkein ateria ja aamiaishoitajana osaat loihtia aurinkoisen tunnelman sateiseenkin aamuun. Aamiaishoitajana olet ammattitaitoinen, työtä pelkäämätön ja ahkera. Aamiainen tarjoillaan joka aamu Park Hotel Härmän ravintolassa. Haemme sekä aamupalakokkeja että aamupalatarjoilijoita. Halutessasi voit työskennellä myös muissa vuoroissa päivän aikana alueella sijaitsevissa ravintoloissa.