Etusivu > Info > Rekrytointi > Pikaruoka ja ravintolat

Ravintolatyöntekijät

PowerParkin ravintolamaailma tarjoaa vaihtoehtoja pikaruoasta valkoisiin pöytäliinoihin. Mikä on sinun paikkasi makunystyröiden hellimisessä – kokki, tarjoilija vai jotain siltä väliltä?


Pikaruokatyöntekijä

Oletko iloinen tiimipelaaja, joka nauttii siitä, että ympärillä tapahtuu koko ajan? Pikaruokatyöntekijänä työskentelet joko keittiön puolella pikaruokaa valmistaen tai asiakaspalvelutehtävissä kassatyöntekijänä. Pidät huolen siitä, että asiakkaan ruokailu onnistuu nopeasti ja joustavasti. Huolehdit myös asiakas- ja keittiötilojen siisteydestä. Sinulla täytyy olla hygieniapassi, mutta voit suorittaa sen myös meillä töiden alkaessa. Pikaruokatyöntekijät työskentelevät muun muassa hampurilaisravintoloissa, pizzabuffetissa ja erilaisissa fast food -kioskeissa.

Parasta työssä: Yksikään päivä ei ole samanlainen ja työhön ei ehdi kyllästyä! On myös palkitsevaa saada olla tärkeä osa asiakkaiden huvipuistopäivää, koska ilman hyvää ruokaa ei kukaan jaksa huvitella.

Välillä vastustaa: Päivän kiireisimpään aikaan työ on todella hektistä, mutta hyvällä porukalla ja huumorilla siitäkin selvitään. Paineensietokyky kasvaa tässä työssä aivan varmasti!

Tarjoilija

Tarjoilijana toimit asiakaskaspalvelutehtävissä alueemme monipuolisissa ravintoloissa. Myyt ja tarjoilet ruokia ja juomia iloisella asenteella eikä hymysi hyydy kiireessäkään. Voit olla jo alan kokenut konkari tai vasta ravintolatyöt aloittava sosiaalinen ja palveluhenkinen tyyppi, joka on valmis oppimaan uutta. Olet tiimipelaaja ja viihdyt ihmisten keskellä. Työ edellyttää huolellisuutta, joustavuutta ja mielellään myös sujuvaa englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa. Anniskelu- ja hygieniapassi ovat plussaa, mutta voit suorittaa ne myös meillä töiden alkaessa. Haemme a la carte-, lounas- ja aamiaistarjoilijoita.

Ravintolakokki

Kokkina työskentelet alueemme erilaisissa ravintoloissa. Voit olla joko alan rautainen ammattilainen tai vasta urasi alussa oleva alan opiskelija. Laadukas ja maistuva ruoka on lähellä sydäntäsi ja haluat hurmata asiakkaan herkullisella ruoalla kiireenkin keskellä. Olet paineensietokykyinen, järjestelmällinen ja työskentelytapasi on siisti ja tehokas. Ruoanvalmistuksen lisäksi sinulla on hallussa niin elintarvikkeiden omavalvonta kuin hävikinhallintakin. Haemme kokkeja a la carte-, lounas- ja tapahtumaravintolohin.  Osa ravintoloistamme toimii ympärivuotisesti, joten kesän jälkeen on mahdollista työllistyä myös vakituiseksi työntekijäksi.

Aamiaisenhoitaja

Aamiaisenhoitajana työhösi kuuluu hotelliaamiaisen valmistus, esille laitto ja tarjoilu Park Hotel Härmän ravintolassa. Työ soveltuu aamuvirkulle ilopillerille, joka haluaa iloisella olemuksellaan piristää jokaisen asiakkaamme alkavaa päivää. Työ on kiireistä ja vaatii järjestelmällistä otetta työhön. Halutessasi voit jatkaa työpäivääsi alueemme muissa ravintoloissa aamiaisen jälkeen.