Hyvä tietää ja saapuminen

ETÄISYYDET

Kauhava...................................25 km
Seinäjoki..................................55 km
Vaasa.......................................80 km
Tampere.................................230 km
Jyväskylä................................230 km
Oulu........................................282 km
Kuopio....................................335 km
Turku......................................390 km
Helsinki...................................404 km


GPS

PowerParkin alueelle johtava tie on suhteellisen uusi, eikä se näy kaikkien navigaattoreiden kartalla.  Puistotie 3:n, joka on PowerParkin virallinen osoite, tilalla kannattaa käyttää osoitetta Jorma Lillbackantie 1. Alahärmä kuuluu Kauhavan kaupunkiin.

JULKINEN LIIKENNE

JUNALLA:

Lähin rautatieasema sijaitsee Härmässä noin 1,5 kilometrin päässä PowerParkin huvipuistosta. Osa etelän ja pohjoisen junista pysähtyy Härmän asemalla kesäaikaan, alkaen 19.6.2017. Härmän asemalta on bussi kuljetus huvipuistoon kaikilta asemalla pysähtyviltä junavuoroilta. kesäkauden ulkopuolella lähin asema on Kauhavan keskustassa noin 25 kilometrin päässä PowerParkista. Tarkemmat junaliikenteen aikataulut löytyy osoitteesta www.vr.fi

BUSSILLA:

Bussiaikataulut löydät osoitteesta www.matkahuolto.fi. Otathan huomioon että bussit eivät pysähdy PowerParkin alueella, vaan ainoastaan Alahärmän keskustassa 2-3 kilometrin päässä PowerParkista.

BUSSILLA VAASASTA:


PYSÄKÖINTI

Valtatieltä 19 käännyttäessä nurmialueelta, pienen kävelymatkan päässä huvipuistosta, löytyvät maksuttomat pysäköintialueet. Power Palace -sisäkartinghallin ja MSC -ulkokartingradan A-katsomon viereiset pysäköintialueet ovat maksullisia.

Inva-merkillä pysäköinti on maksutonta. Linja-autoille on varattu omat pysäköintipaikat.

Asuntoautoille  ja -vaunuille on oma päiväpysäköintipaikka.

Majoittujat saavat maksuttoman pysäköintiluvan infopisteeltä.

Tapahtumien aikaan pysäköinti on maksullista kaikilla parkkialueilla.


MAJOITTUJIEN SISÄÄN- JA ULOSKIRJAUS

Talviaikaan kaikkien majoittujien (hotelli-, huoneisto-, mökki- ja campingasiakkaat) sisään- ja uloskirjautuminen on Park Hotel Härmän vastaanotossa. Kesäkaudella 7.6. - 11.8.2018 on hotellimajoittujien sisäänkirjautuminen Park Hotel Härmän vastaanotossa ja mökki- ja campingasiakkaiden sisäänkirjautuminen PowerPalacen infossa.

 

ALUEKARTTA

Aluekartta 
Klikkaamalla kuvaa saat kartan isommaksi


ENSIAPU

Ensiapupiste sijaitsee huvipuiston läntisen sisäänkäynnin läheisyydessä. Varaathan mukaan omat henkilökohtaiset lääkkeesi tullessasi huvipuistoon. Lähin apteekki löytyy Alahärmän keskustasta, kahden kilometrin päästä PowerParkista.

 

HUVIVALTION LAHJAKORTTI – TÄYNNÄ HUVIA JA ELÄMYKSIÄ!

Haluatko antaa lahjaksi huvinvointia? Huvivaltion lahjakortilla lahjan saaja voi itse valita Huvivaltion laajasta valikoimasta mieleistään huvinvointia itselleen korttiin ladatulla summalla. Lahjakortti on käytettävissä seuraavissa pisteissä:
•    Huvipuisto: lipunmyynti, kaikki kahvilat ja ravintolat, kauppakadun myymälät (ei Korulandia)
•    Hevoskeskus, karting, Magnum elokuvateatteri, Park Hotel Härmä, Palace Cafe
•    Road House: Junker, Boulevard Bistro, Bakery Voila, Gelato Dolce, Cheese & Wine, H-lihapalvelu, Finnmari, Highway Brand Outlet ( Ei K-Market Härmä eikä Subway)

Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle mm. infopisteltä ja Road Housen myyntipisteiltä.   


LEMMIKIT

Huvipuiston alueelle ei saa tuoda lemmikkejä. Muilla alueilla lemmikit täytyy pitää hihnassa.

Ethän jätä koiraasi autoon!

Koiraparkin löydät PowerParkin hevoskeskuksesta. Lemmikin voi tuoda koiraparkkiin huvipuiston aukioloajaksi. Veloitus 20,00. Tuothan mukanasi lemmikin omat ruoat sekä tarvittaessa lelun ja makuualustan. Tiedustelut puh 050 3836 696.

Leirintäalueelta löytyy muutamia mökkejä ja kahden hengen huoneita, joihin voi majoittua lemmikin kanssa. Hotellihuoneisiin sen sijaan lemmikkejä ei voi ottaa. Lemmikeistä tulee aina ilmoittaa majoitusvarausta tehtäessä. Lemmikkieläinmaksu 15,00 majoituksen yhteydessä.


LÖYTÖTAVARAT

PowerPalacen länsipäädyssä sijaitsevasta infopisteeltä voit tiedustella löytötavaroita.
Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse info@powerpark.fi (laita viestiin selkeät tuntomerkit kadonneesta tavarasta, katoamispäivä ja nimi- sekä osoitetiedot tavaran palauttamiseksi, postikulut jäävät asiakkaan maksettavaksi) tai puhelimitse numeroon +358 10 3477 600. Joka kuukauden alussa toimitamme yli 20,00 euron arvoiset löytötavarat Lapuan poliisille. Alle 20,00 euron arvoisia löytötavaroita säilytämme noin kuukauden, jonka jälkeen ne siirretään tuhottavaksi.

Huvipuistosta päivän aikana löytyneitä arvotavaroita voi tiedustella Huvipuiston palvelupisteeltä. Löytötavarat toimitetaan infopisteelle huvipuiston sulkeuduttua.

MAKSUVÄLINEET

PowerParkin alueella ei ole pankkiautomaattia. Lähin automaatti sijaitsee kahden kilometrin päässä Härmän Ässä-liikekeskuksessa.

Maksuvälineenä käyvät tavallisimmat luotto- ja pankkikortit.


SÄÄTIEDOT

PowerPark voi joutua muuttamaan ohjelmaa tai sulkemaan huvipuistolaitteita sään (esim ukkosmyrsky), teknisten syiden tai muun poikkeustilanteen vuoksi. Ostettuja lippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.
Sää Powerparkissa


TAVAROIDEN SÄILYTYS

Lukollisia tavaransäilytys lokeroita löytyy infopisteeltä PowerPalacen länsipäädystä sekä huvipuistosta Skaala ravintolan edestä. Infopisteellä olevat säilytyslokerot toimivat kolikkopantilla. Skaala ravintolan edessä olevat säilytyslokerot toimivat pin-koodilla.

VUOKRAKÄRRYT

PowerPalacen länsipäädyssä sijaitsevalta infopisteeltä voi tiedustella vuokrakärryjä. Kärryistä maksetaan pantti, joka palautetaan asiakkaalle kärryn palautuksen yhteydessä.


OMAT KAMERAT HUVIPUISTOLAITTEISSA

Huvipuistolaitteissa kuvaamiseen tarvitaan lupa. Mikäli asiakkaalla on oma GoPro- tai muu valjas- tai kypäräkamera, jonka saa tukevasti kiinni valjaisiin tai kypärään, on asiakkaan mahdollista pyytää ko. lupa huvipuiston kenttävastaavalta joka arvioi kameran kiinnityksen riittävyyden. Tavallista, vain päänympäri kiertävää kameraa ei voi käyttää laitteessa, joissa mennään pää alaspäin. Tällaisia laitteita ovat mm. Junker, Pegasus, Booster ja Cobra. Tavallisia kameroita ja älypuhelimia ei saa viedä huvipuiston huvilaitteisiin laisinkaan. PowerPark ei ole velvollinen korvaamaan laitealueella hajonneita tai kadonneita tavaroita.

HENKILÖKOHTAISET AVUSTAJAT

Mikäli asiakkaalla on liikuntarajoitteeseen, näkö-, kuulo-, tai kehitysvammaan liittyvä erityisavun tarve, hänen avustajalleen myönnetään ilmainen lipputuote, joka mahdollistaa vierailun laitteissa ja kohteissa yhdessä avustettavan kanssa.  Autististen lasten ja dysfasia-lasten avustajien osalta noudatetaan samaa käytäntöä. Avustettavalla tulee olla lipputuote ja avustajan tulee olla vähintään 15-vuotias. Avustajan lipputuotetta voi tiedustella huvipuiston lipunmyynnistä.

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

 

Seuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.
© 2018 Powerpark