Hyvä tietää ja saapuminen

ETÄISYYDET

Kauhava...................................25 km
Seinäjoki..................................55 km
Vaasa.......................................80 km
Kokkola....................................80 km
Ähtäri......................................125 km
Kalajoki...................................150 km
Tampere.................................230 km
Jyväskylä................................230 km
Oulu........................................282 km
Kuopio....................................335 km
Turku......................................390 km
Helsinki...................................404 km
Rovaniemi................................485 km


GPS

PowerParkin alueelle johtava tie on suhteellisen uusi, eikä se näy kaikkien navigaattoreiden kartalla.  Puistotie 3:n, joka on PowerParkin virallinen osoite, tilalla kannattaa käyttää osoitetta Jorma Lillbackantie 1. Alahärmä kuuluu Kauhavan kaupunkiin.

JULKINEN LIIKENNE

JUNALLA:

Lähin rautatieasema sijaitsee Härmässä noin 1,5 kilometrin päässä PowerParkin huvipuistosta. Osa etelän ja pohjoisen junista pysähtyy Härmän asemalla kesäaikaan, katso tarkemmat juna-aikataulut täältä. Härmän asemalta on ilmainen bussikuljetus huvipuistoon kaikilta asemalla pysähtyviltä junavuoroilta. Kesäkauden ulkopuolella lähin asema on Kauhavan keskustassa noin 25 kilometrin päässä PowerParkista. Tarkemmat junaliikenteen aikataulut löytyy täältä sekä VR:n sivuilta.

BUSSILLA:

Bussiaikataulut löydät osoitteesta www.matkahuolto.fi. Otathan huomioon että bussit eivät pysähdy PowerParkin alueella, vaan ainoastaan Alahärmän keskustassa 2-3 kilometrin päässä PowerParkista.


PYSÄKÖINTI

Valtatieltä 19 käännyttäessä nurmialueelta, pienen kävelymatkan päässä huvipuistosta, löytyvät maksuttomat pysäköintialueet. Power Palace -sisäkartinghallin ja MSC -ulkokartingradan A-katsomon viereiset pysäköintialueet ovat maksullisia.

Inva-merkillä pysäköinti on maksutonta. Linja-autoille on varattu omat pysäköintipaikat.

Asuntoautoille  ja -vaunuille on oma päiväpysäköintipaikka.

Majoittujat saavat maksuttoman pysäköintiluvan infopisteeltä.

Tapahtumien aikaan pysäköinti on maksullista kaikilla parkkialueilla.

PowerParkin esite

TUTUSTU POWERPARKIN UUTEEN ESITTEESEEN TÄSTÄ

Huvitteluryhmän mittaaminen

Mittaathan huvitteluryhmäsi tarkasti ennen rannekkeiden ostamista, sillä tarkistamme pituusrajat viimeistään ennen laitteisiin menoa. Huolellisella mittaamisella vältyt ylimääräiseltä vaivalta, joka aiheutuu rannekkeiden vaihtamisesta. Emme korvaa väärin mitattujen rannekkeiden vaihtamisesta koituvia kuluja.

Huomioithan, että esimerkiksi alle 130cm rannekkeella ei pääse laitteisiin, mikäli henkilö on yli 130cm pitkä.


SISÄÄNKIRJAUTUMINEN POWERPARKIN MAJOITUKSEEN

Hotellihuoneet ja mökit ovat käytössä tulopäivänä klo 14:00 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12:00. Leirintäaluepaikat ovat käytössä tulopäivänä klo 13 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12.

Sisäänkirjautuminen huoneisiin, huoneistoihin sekä mökkeihin tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa (Puistotie 3, Alahärmä/Kauhava).

Sisäänkirjautuminen campingpaikoille ja telttapaikoille tapahtuu Road House liikekeskuksen infossa (Jorma Lillbackantie 21, Alahärmä/Kauhava).

Kesäkauden ulkopuolella kaikkien majoitusten (huoneet, mökit, camping) sisäänkirjautuminen tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa.

 

ALUEKARTTA

Aluekartta 
Klikkaamalla kuvaa saat kartan isommaksi


ENSIAPU

Ensiapupiste sijaitsee huvipuiston läntisen sisäänkäynnin läheisyydessä. Varaathan mukaan omat henkilökohtaiset lääkkeesi tullessasi huvipuistoon. Lähin apteekki löytyy Alahärmän keskustasta, kahden kilometrin päästä PowerParkista.

 

HUVIVALTION LAHJAKORTTI – TÄYNNÄ HUVIA JA ELÄMYKSIÄ!

Haluatko antaa lahjaksi huvinvointia? Huvivaltion lahjakortilla lahjan saaja voi itse valita Huvivaltion laajasta valikoimasta mieleistään huvinvointia itselleen korttiin ladatulla summalla. Lahjakortti on käytettävissä seuraavissa pisteissä:
•    Huvipuisto: lipunmyynti, kaikki kahvilat ja ravintolat, kauppakadun myymälät (ei Korulandia)
•    Hevoskeskus, karting, Magnum elokuvateatteri, Park Hotel Härmä, Palace Cafe
•    Road House: Junker, Boulevard Bistro, Bakery Voila, Gelato Dolce, Cheese & Wine, H-lihapalvelu, Finnmari, Highway Brand Outlet ( Ei K-Market Härmä eikä Subway)

Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle mm. infopisteltä ja Road Housen myyntipisteiltä.

PUISTOKUMMIT

Puistokummit ovat PowerParkin työntekijöitä, jotka voivat tulla lapsen mukana laitteisiin, joihin tämä ei yksin vielä saa tai uskalla mennä. Lapsen vanhemman tai lapsen seurassa olevan muun aikuisen tulee kuitenkin olla mukana laitteen läheisyydessä käynnin ajan. Puistokummit tunnistaa vihreästä huomioliivistä.

LUE LISÄÄ PUISTOKUMMEISTA


LEMMIKIT

Huvipuiston alueelle ei saa tuoda lemmikkejä. Muilla alueilla lemmikit täytyy pitää hihnassa.

Ethän jätä koiraasi autoon!

Koiraparkin löydät PowerParkin hevoskeskuksesta. Lemmikin voi tuoda koiraparkkiin huvipuiston aukioloajaksi. Veloitus 20,00. Tuothan mukanasi lemmikin omat ruoat sekä tarvittaessa lelun ja makuualustan. Tiedustelut puh 050 3836 696.

Leirintäalueelta löytyy muutamia mökkejä ja kahden hengen huoneita, joihin voi majoittua lemmikin kanssa. Hotellihuoneisiin sen sijaan lemmikkejä ei voi ottaa. Lemmikeistä tulee aina ilmoittaa majoitusvarausta tehtäessä. Lemmikkieläinmaksu 15,00 majoituksen yhteydessä.


LÖYTÖTAVARAT

Huvipuistosta päivän aikana löytyneitä arvotavaroita voi tiedustella Huvipuiston palvelupisteeltä.

Löytötavarat toimitetaan PowerPalacen länsipäädyssä sijaitsevalle Magnum teatterille huvipuiston sulkeuduttua.

Jälkikäteen löytötavaroita voi kysellä ensisijaisesti sähköpostitse info@powerpark.fi (laita viestiin selkeät tuntomerkit kadonneesta tavarasta, katoamispäivä ja nimi-, puhelinnumero-, sekä osoitetiedot tavaran palauttamiseksi). Lähetyskulut jäävät asiakkaan maksettavaksi. Vaihtoehtoisesti tiedustelut puhelimitse numeroon +358 10 3477 600.

Joka kuukauden alussa toimitamme yli 20,00 euron arvoiset arvotavarat Lapuan poliisille. Alle 20,00 euron arvoisia löytötavaroita säilytämme kaksi viikkoa, jonka jälkeen ne siirretään tuhottavaksi.

Huomioithan että löytötavarat lähetetään matkahuollon kautta, jolloin lähetys on noudettavissa Matkahuollosta. Lähetys- ja pakkauskulut tulee vastaanottajan maksettavaksi.

Lähetyskulut paketille ovat alkaen 10€, paketin koosta ja painosta riippuen.

Emme vastaa kuljetuksessa tapahtuneista virheistä tai vaurioista.

 

MAKSUVÄLINEET

PowerParkin kauppakeskus RoadHousesta löytyy Otto+-automaatti, josta saat nostettua kätevästi tullessasi käteistä huvipuistopäivääsi varten. Maksuvälineenä käyvät tavallisimmat luotto- ja pankkikortit.


SÄÄTIEDOT

PowerPark voi joutua muuttamaan ohjelmaa tai sulkemaan huvipuistolaitteita sään (esim ukkosmyrsky), teknisten syiden tai muun poikkeustilanteen vuoksi. Ostettuja lippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.
Sää Powerparkissa


TAVAROIDEN SÄILYTYS

Lukollisia tavaransäilytys lokeroita löytyy huvipuistosta Skaala ravintolan edestä. Ravintolan edessä olevat säilytyslokerot toimivat pin-koodilla.

VUOKRAKÄRRYT

Huvipuiston palvelupisteeltä voi tiedustella vuokrakärryjä. Kärryistä maksetaan pantti, joka palautetaan asiakkaalle kärryn palautuksen yhteydessä.


OMAT KAMERAT HUVIPUISTOLAITTEISSA

Huvipuistolaitteissa kuvaamiseen tarvitaan lupa. Mikäli asiakkaalla on oma GoPro- tai muu valjas- tai kypäräkamera, jonka saa tukevasti kiinni valjaisiin tai kypärään, on asiakkaan mahdollista pyytää ko. lupa huvipuiston kenttävastaavalta joka arvioi kameran kiinnityksen riittävyyden. Tavallista, vain päänympäri kiertävää kameraa ei voi käyttää laitteessa, joissa mennään pää alaspäin. Tällaisia laitteita ovat mm. Junker, Pegasus, Booster ja Cobra. Tavallisia kameroita ja älypuhelimia ei saa viedä huvipuiston huvilaitteisiin laisinkaan. PowerPark ei ole velvollinen korvaamaan laitealueella hajonneita tai kadonneita tavaroita.

HENKILÖKOHTAISET AVUSTAJAT

Yksilöllistä tukea tarvitsevan vammaisen maksavan asiakkaan avustaja pääsee maksutta avustettavan kanssa laitteisiin ja kohteisiin. Vammainen henkilö voi osoittaa avustajan tarpeensa EU:n Vammaiskortilla (jossa on A-merkintä avustettavan tarpeesta) tai muusta asiakirjasta tai selvityksestä. Puisto myöntää avustajaluvan sitä tarvitsevalle vammaiselle henkilölle myös tapauskohtaisen harkinnan perusteella.

Avustajaluvan edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut pääsylipun, rannekkeen tai hänellä on jokin muu lipputuote. Avustajalupa voidaan pääsääntöisesti myöntää vain avustettavan henkilön yhdelle avustajalle. Avustajan tulee pääsääntöisesti olla täysi-ikäinen. Myös alaikäinen voi toimia avustajana tapauskohtaisen harkinnan perusteella. Avustajan on tosiasiallisesti kyettävä toimimaan avustajana.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark