Sisäkarting

Rekisteröidy asiakkaaksemme ennakkoon alla olevalla lomakkeella

HUOM! COVID-19 epidemian leviämisen estämiseksi ohjeistamme asiakkaitamme rekisteröitymään kartingin mobiiliapplikaatiossa "ACTIVITY BOX" tai tekemään ennakkorekisteröityminen järjestelmäämme yllä olevalla lomakkeella. Mikäli olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt järjestelmäämme voit ilmoittaa vain nimesi kassalla, uudelleenrekisteröityminen ei ole tarpeen.

Hygieniasyistä emme edellytä asiakkailtamme haalareiden käyttöä, suosittelemmekin ottamaan mukaan ajoon sopivat vaatteet ja kengät. Kypärän, kypärähupun ja hanskojen käyttö on pakollista, pesemme ja desinfioimme ajovarusteet jokaisen käytön jälkeen. Jos sinulla on omat ajovarusteet tai esim. kypärä, suosittelemme niiden käyttöä.

PALACE AREENA SISÄKARTING

Reilun hehtaarin kokoisessa Palace Areenassa on yli 300 metrin mittainen betonipäällysteinen rata, jonka mutkissa kurvaillaan hiljaisilla sähköautoilla säässä kuin säässä. Ajat tallentuvat ajanottojärjestelmään ja kierrosaikoja voi seurata F1-tyyliseltä valotaululta.

Rataprofiili on rakennettu joustavista ja turvallisista erikoiselementeistä.

Kaksipaikkaisiin tandem-autoihin pääsevät mukaan myös perheen pienet vauhtihirmut. Kaikki varusteet saa paikan päältä, lukuun ottamatta ajokenkiä. Ota siis mukaan ajamiseen soveltuvat kengät, esimerkiksi lenkkikengät.

Kesäsesongin aikana radalle pääsee aina ilman ennakkovarausta, jos siellä ei ole yksityistilaisuutta. Yksityistilaisuuksien ajankohtia voi tiedustella etukäteen numerosta 010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi. Odotusajat saattavat olla pitkiä etenkin kesäsesonkina.

SÄHKÖKARTINGAUTOT OTL STORM 2015

  • Valmistaja OTL Italia
  • Kuljettajan minimipituus 150cm, max 200cm
  • Lastenlähdöt minimipituus 130cm
  • Hiilettömät moottorit
  • Säädettävät polkimet
  • Ledivalot edessä ja takana
  • Korkeussäädettävä ratti
  • 4-piste turvavyöt
  • F1-tyylinen ratti, josta löytyy mm. pakki ja KERS-järjestelmä

YRITYKSET JA RYHMÄT

PowerPalacen toisessa kerroksessa on tilaussauna ja neuvottelutila, josta on näkymä suoraan radalle ja johon on mahdollista järjestää myös ruokailu.

Muunneltavissa oleva, 22-metriä korkea PowerPalace-halli toimii myös erilaisten messujen, näyttelyiden, juhlien ja konserttien näyttämönä.

SOITA JA VARAA JÄNNITTÄVÄ GRAND PRIX –KISA RYHMÄLLESI:

p. 010 3477 600
@. info(at)powerpark.fi

AJANOTTOJÄRJESTELMÄÄN REKISTERÖITYMINEN

VAIHTOEHTO 1

Lataa Mobiiliapplikaatio "Activity Box by SMS-Timing" App Storesta, Google Playsta tai https://smstim.in/powerpark.

Valitse hakukentästä radaksi PowerPark ja kirjaudu sisään Facebook-tilisi tunnuksilla tai täytä vaaditut tiedot. Applikaatiosta löydät ajolisenssisi, live ajanoton ja paljon muuta! Ajon jälkeen sieltä löydät myös kaikki kisatuloksesi ja tilastot grafiikoineen.

Rekisteröitymisen jälkeen tunnisteenasi ja kisalisenssinäsi toimii henkilökohtainen QR-koodi. Koodi esitetään kahvion kassalla. Tulokset lähtevät myös sähköpostiisi heti ajon päätyttyä.

VAIHTOEHTO 2

Rekisteröidy etukäteen yllä olevasta linkistä tai paikan päällä kahviossa. Rekisteröityminen paikan päällä tapahtuu kahvion KIOSK-koneilla, jonka jälkeen voit esittää tulostetun kisalisenssisi kahvion kassalla.

Palace-kahviossa voit myös seurata radan tilannetta livenä isoilta näytöiltä. Tulokset lähtevät myös sähköpostiisi heti ajon päätyttyä.

Rekisteröidyttyäsi kerran, voit jatkossa mennä suoraan kassalle ilmoittautumaan. Tiedot löytyvät nimelläsi järjestelmästä.

KESÄSESONGIN AIKANA, KUN RADALLA EI OLE YKSITYISTILAISUUTTA, AJAMAAN PÄÄSEE ILMOITTAUTUMALLA KAHVIOSSA!

Parhaat ajat

LIVE-AJANOTTO

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark