Sisäkarting

Sisäkarting on suljettuna 12.5.2019 saakka Power Palacen muutostöiden vuoksi

Rekisteröidy asiakkaaksemme ennakkoon alla olevalla lomakkeella

EUROOPAN SUURIN SISÄKARTINGHALLI

Reilun hehtaarin kokoisessa palatsimaisessa PowerPalace-hallissa on upea, 600 metrin mittainen kilparata, jonka mutkissa kurvaillaan hiljaisilla sähköautoilla säässä kuin säässä. Ajat tallentuvat ajanottojärjestelmään ja ajoja voi seurata F1-tyyliseltä valotaululta.

Vauhdikkaan radan pääsuoralla nopeus ehtii kiihtyä jopa 60 kilometriin tunnissa. Rataprofiili on rakennettu joustavista ja turvallisista erikoiselementeistä. Pintamateriaali on tasaista ja pitävää asfalttia, jonka ansiosta kuljettaja huomaa pienimmänkin ohjausliikkeen vaikutuksen.

Kaksipaikkaisiin tandem-autoihin pääsevät mukaan myös perheen pienet vauhtihirmut. Kaikki varusteet saa paikan päältä, lukuun ottamatta ajokenkiä. Ota siis mukaan ajamiseen soveltuvat kengät, esimerkiksi lenkkikengät.

Kesäsesongin aikana radalle pääsee aina ilman ennakkovarausta, jos siellä ei ole yksityistilaisuutta. Sesongin ulkopuolella olemme avoinna yksittäisille ajajille pääsäätöisesti lauantaisin klo 11-14, tarkista aukioloaikamme täältä. Yksityistilaisuuksien ajankohtia voi tiedustella etukäteen numerosta 010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi. Odotusajat saattavat olla pitkiä etenkin kesäsesonkina.

SÄHKÖKARTINGAUTOT OTL STORM 2015

  • Valmistaja OTL Italia
  • Huippunopeus 60km/h
  • Kuljettajan minimipituus 150cm, max 200cm
  • Lastenlähdöt minimipituus 130cm ja huippunopeus 35km/h
  • Hiilettömät moottorit
  • Säädettävät polkimet
  • Ledivalot edessä ja takana
  • Korkeussäädettävä ratti
  • 4-piste turvavyöt
  • F1-tyylinen ratti, josta löytyy mm. pakki ja KERS-järjestelmä

YRITYKSET JA RYHMÄT

PowerPalacen toisessa kerroksessa on tilaussauna ja neuvottelutila, josta on näkymä suoraan radalle ja johon on mahdollista järjestää myös ruokailu.

Muunneltavissa oleva, 22-metriä korkea PowerPalace-halli toimii myös erilaisten messujen, näyttelyiden, juhlien ja konserttien näyttämönä.

SOITA JA VARAA JÄNNITTÄVÄ GRAND PRIX –KISA RYHMÄLLESI:

p. 010 3477 600
@. info(at)powerpark.fi

AJANOTTOJÄRJESTELMÄÄN REKISTERÖITYMINEN

VAIHTOEHTO 1

Lataa Mobiiliapplikaatio "Activity Box by SMS-Timing" App Storesta, Google Playsta tai http://smstim.in/powerpark.

Valitse hakukentästä radaksi PowerPark ja kirjaudu sisään Facebook-tilisi tunnuksilla tai täytä vaaditut tiedot. Applikaatiosta löydät ajolisenssisi, live ajanoton ja paljon muuta! Ajon jälkeen sieltä löydät myös kaikki kisatuloksesi ja tilastot grafiikoineen.

Rekisteröitymisen jälkeen tunnisteenasi ja kisalisenssinäsi toimii henkilökohtainen QR-koodi. Koodi esitetään kahvion kassalla. Tulokset lähtevät myös sähköpostiisi heti ajon päätyttyä.

VAIHTOEHTO 2

Rekisteröidy etukäteen yllä olevasta linkistä tai paikan päällä kahviossa. Rekisteröityminen paikan päällä tapahtuu kahvion KIOSK-koneilla, jonka jälkeen voit esittää tulostetun kisalisenssisi kahvion kassalla.

Palace-kahviossa voit myös seurata radan tilannetta livenä isoilta näytöiltä. Tulokset lähtevät myös sähköpostiisi heti ajon päätyttyä.

Rekisteröidyttyäsi kerran, voit jatkossa mennä suoraan kassalle ilmoittautumaan. Tiedot löytyvät nimelläsi järjestelmästä.

KESÄSESONGIN AIKANA, KUN RADALLA EI OLE YKSITYISTILAISUUTTA, AJAMAAN PÄÄSEE ILMOITTAUTUMALLA KAHVIOSSA!

Parhaat ajat

Sisäradan esittelyvideo

LIVE-AJANOTTO

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fiSeuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Pääyhteistyökumppanit

© 2019 PowerPark