BUMPER CARS

Bumper Cars on perinteinen, iso törmäilyautorata, joka sopii hyvin sekä isoille että pienille kuljettajille. Turvavöillä varustetuilla autoilla voi ajaa yksin tai kaksin. Pieni ja harmiton törmäily ja kiilailu muihin törmäilyautoihin on sallittua, mutta tahallinen vahingoittava ajaminen ei ole sallittua. Törmäilyautorata on aina hauska ja jännittävä kokemus kaikkine muuttujineen.

Turvaraja: 120 cm.

100-120 cm huoltajan (yli 15-v.) seurassa. Myös huoltajalla on oltava oma lippu tai ranneke.1 lapsi/ huoltaja, huoltajan on istutava kuljettajan paikalla.

Esteettömyys: Laitteen sisäänkäynnillä on ramppi. Uloskäynnillä korotettu tasanne. Radalle ei voi mennä pyörätuolilla. Jokaisen laitteen kyytiin pitää nousta. Osassa laitteista nousu hyvin matala, toisissa korkeampi.

Laitetta ei suositella henkilöille joilla on sydän- tai verisuonitauteja, selkä-, tuki- tai liikuntaelinsairauksia, korkea verenpaine tai jos henkilö on raskaana.

KUVIA LAITTEESTA

Bumper Cars
Bumper Cars
Bumper Cars
Bumper Cars

infoHyvä tietää & saapuminen

infoOsta rannekkeesi ennakkoon!

infoHinnasto

Huvirannekkeen (sis. pääsyn Satumaahan) voit ostaa verkkokaupastamme tai heti saapuessasi Huvivaltion alueelle parkkipaikan lipunmyynnistä tai huvipuiston eteläportilta!

VARAA HUVITTELUPÄIVÄSI TÄÄLTÄ!

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark