Framsida > Upplevelser > Gokart > Gokart för grupper

Gokart för grupper

Vem tar titeln som den snabbaste föraren på er arbetsplats? Vem i er grupp av vänner lyfter den största pokalen på det högsta podiet?


Våra Grand Prix-tävlingspaket, som är färdigt skräddarsydda för grupper, möjliggör en oförglömlig upplevelse i eget sällskap. Allt är redan planerat och du måste bara välja den helhet du föredrar för din grupp av de följande.

Grand Prix-paket för grupper

Mini Grand Prix / längd ca. 30 min / gruppstorlek 8 personer: 340€ (+1 person 45€).  
Grand Prix 15 / längd ca. 1 h / gruppstorlek 15 personer: 510€ (+2 personer 45€/person).  
Grand Prix 30 / längd ca. 1,5–2 h / gruppstorlek 15–30 personer: 1020€.

Paketet inkluderar: 

– Banan för privat bruk under tävlingsevenemanget.
– Förarmöte (körregler och säkerhetsanvisningar).
– Kombinerade övnings- och tidkörningar.
– Finaler för alla deltagare.
– Ett automatiskt tidtagningssystem tar alla förares tid och skickar den per epost omedelbart efter körningen. 

Prisen är i kraft 1.10.2023–30.4.2024
Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Evenemang med över 30 personer enligt separat avtal. Under perioden 1/5–30/9 körs privata evenemang primärt på Mika Salo Circuit, utomhusbanan för gokart. Vid regn flyttas reservationen automatiskt till Palace Areena, inomhusbanan för gokart.

BOKA ETT GRAND PRIX-EVENEMANG NU GENOM ATT KONTAKTA VÅR FÖRSÄLJNINGSSERVICE: 010 3477 600 eller info(at)powerpark.fi.

YTTERLIGARE TJÄNSTER 

Den sista finalen körs på bastulaven varefter man äter en delikat middag! Du kan dessutom på ett behändigt sätt beställa maten direkt till bastun. 

Bastu från 80 €/timme 

En serie pokaler:
1. 2. och 3. pris, 69 €/serier 

Hyra av utomhusbanan för privatbruk 1000 €/timme. Du kan avtala om separat skräddarsydda gokartpaket med vår försäljningsservice: 010 3477 600 eller info(at)powerpark.fi.

Bra att veta

ANMÄLAN 

Anmäl dig till på förhand reserverade privata evenemang i bancaféerna (Pit Lane Café för utomhusbanan och Palace Café för inomhusbanan). Anländ senaste 15 minuter för den reserverade körtiden börjar. 

LÄNGDGRÄNSER 

Våra gokartbilar har längdbegränsningar.
På utomhusbanan Mika Salo Circuit är minimilängden för en förare 160 cm och maximilängden 200 cm. På inomhusbanan i Palace Areena är minimilängden för en förare 130 cm och maximilängden 200 cm. Barn som är 130–150 cm långa har egna starter som körs med lägre hastighet. Även barnen kan njuta av fartens tjusning i en tandembil med en förälder eller vårdnadshavare. 

ANKOMST 

Utomhusbanan för gokart ligger precis bredvid nöjesparken och Pit Lane Café, där du anmäler dig, ligger framför gokartbanan. Inomhusgokartbanan och Palace Café ligger i den stora Palace Areena intill Park Hotel Härmä och nöjesparken. 

VÄDRETS INVERKAN 

Utomhusbanan Mika Salo Circuit används inte vid regnväder. Vid regn flyttas alla körturer automatiskt till Palace Areena, inomhusbanan för gokart.

KÖRUTRUSTNING 

Förutom körskor får du all nödvändig utrustning på plats. Tag med dig skor som är lämpliga för att köra – till exempel joggingskor eller tennisskor. På plats får du en overall, hjälm, hjälmhuva och handskar som du använder när du kör – vi tvättar och desinficerar körutrustningen efter varje användning. Det är också tillåtet att använda egen körutrustning. 

SÄKERHET 

Gokartkörning betyder alltid nolltolerans – att köra påverkad av narkotika eller alkohol är förbjudet.
 
Före en körtur på både inomhusbanan och utomhusbanan visas säkerhetsanvisningar för förarna på en TV-skärm. Läs anvisningarna noggrant och följd dem också i verkligheten.
 
Det är förbjudet att röra sig på depåområdet utan tillstånd från depåpersonalen.
 
En förare som avsiktligt skadar en gokartbil, till exempel med en körstil som är vårdslös och mot reglerna, är skyldig att ersätta skadan. 

PRIVATA EVENEMANG 

Under tiden 1.5.–30.9. körs privata evenemang primärt på Mika Salo Circuit, utomhusbanan för gokart. Vid fall av regn flyttas reservationen automatiskt till PowerPalace, inomhusbanan för gokart.