Etusivu > Unohtumaton unelmaviikonloppu huvivaltiossa

Unohtumaton unelmaviikonloppu!

Pakatkaa kassit ja tsekatkaa passit, nyt on aika bookata unohtumaton koko perheen lomamatka Huvivaltio PowerParkiin!


Voita unohtumaton unelmaviikonloppu huvivaltio PowerParkissa!

Pakatkaa kassit ja tsekatkaa passit, nyt on aika bookata unohtumaton koko perheen lomamatka Huvivaltio PowerParkiin! Valtava Huvivaltio kätkee sisälleen muun muassa Suomen suurimman huvipuiston, maailmanluokan karting-radan sekä lasten rakastaman Röllikylän. 

Kerro meille, mistä asioista kesän mieleenpainuvin elämysmatkasi koostuu ja voita unohtumaton unelmaviikonloppu Huvivaltiossa max. 6 henkilölle. (sis. rannekkeet, majoituksen ja ruokailut).

Lisäksi kaikkein vastanneiden kesken arvotaan iso kasa rannekepalkintoja kesälle 2022. 

Kilpailuun voit osallistua 16.5.-29.5. välisenä aikana.

Huvivaltio on koko perheen lomakohde 

Huvivaltio PowerParkista löydät tekemistä koko perheelle, sillä tarjolla on Suomen laajin pienten lasten laitevalikoima. Käy tervehtimässä röllejä metsän siimeksessä, ajele minijunalla, koe dinosafari ja hyppää merirosvojen laivaan. Lisäksi 5D elokuvat takaavat taatusti unohtumattoman reissun koko perheelle. 

Hurjapäät puolestaan saavat kulumaan vaikka useamman päivän yli 40 laitteen parissa. Vauhtihirmut pääsevät viilettämään myös karting-autojen ratissa, kun taas rauhallisempaa menoa kaipaavat voivat nauttia huvipuiston tunnelmasta viihtyisissä kahviloissa, ravintoloissa tai shoppailla ostoskeskuksessa.