POWERPARKIN JUHANNUS & NORDIC KING

POWERPARKIN JUHANNUSAATON PÄÄESIINTYJÄKSI EPPU NORMAALI

Eppu Normaali on ihastuttanut ja kiusannutkin suomalaisia jo yli 40 vuoden ajan! Jääräpäisesti itseltään näyttävä ja kuulostava yhtye on tehnyt jo nyt historiaan jälkensä jättävän uran, eikä loppua taipaleelle näy.

80-luvun hurjan työtahdin jälkeen yhtye on rajoittanut tekemisiään ja esiintyy harvakseltaan.

Viimeisin Eppujen albumi on 23. marraskuuta 2011 julkaistu Mutala, joka sisältää yhtyeen vanhoja, uudelleen akustiseen muotoon sovitettuja kappaleita. 32 kappaletta sisältävä Mutala-albumi julkaistiin tupla-cd:nä, kolmoisvinyylinä ja Streaming-versiona MP3-muodossa. Levy ylitti 10 000 myydyn kappaleen eli kultalevyrajan joulukuuhun 2011 mennessä ja nousi Suomen virallisen listan sijalle 1.

Yhtyeen 40-vuotisjuhlavuoden 2016 huippuhetkiä olivat loppuunmyyty Ratinan stadionin esiintyminen, ”Tiimalasin santaa”-kirjan päivitetyn version julkaiseminen ja joulukuussa 2017 ensi-iltaan tullut ”Eput”-dokumenttielokuva. Juhlavuosi jatkui kesän 2017 keikoilla.

Elokuussa 2018 vietettiin kansanjuhlaa Ylöjärven kaupungintalon edustalla, kun kuvanveistäjä Kimmo Schroderuksen haponkestävästä teräksestä taiteilema Eppu Normaali –veistos nimeltä Alamökki paljastettiin.

Kuluneena syksynä Eppu-rintamalla on ollut hiljaista, mutta elonmerkkejä näkyy… Yhtyeen julkaiseman keikkakalenterin mukaan pitkä keikkatauko päättyy toukokuun lopulla 2019.

PowerParkin juhannusjuhlien pääesiintyjä 21.6.2019

Härmän PowerPark voikin nyt ylpeänä julistaa, että Eppu Normaali - Martti Syrjä (laulu), Mikko "Pantse" Syrjä (kitara, laulu), Juha Torvinen (kitara), Sami Ruusukallio (basso, laulu) ja Aku Syrjä (rummut) - esiintyy Powerparkin juhannusjuhlien pääesiintyjänä juhannusaattona, perjantaina 21. päivä kesäkuuta.

www.eppunormaali.fi

Powerparkin juhannusjuhlien muut huippuesiintyjät julkaistaan myöhemmin! Juhannusjuhlien liput tulevat myyntiin alkuvuodesta 2019, näiden kanssa ei kannata nukkua!

Eppu Normaali
Eppu Normaali

TERVETULOA POWERPARKIN JUHANNUKSEEN!

Nordic King oli vuonna 2018 tasoltaan kovempi kuin koskaan aiemmin. Juhannuksena kisattiin muun muassa kaikkien aikojen kovatasoisin kylmäveristen kohtaaminen maailmassa. Lähtöauton takana nähtiin kaikki tämän hetken parhaat valjakot Suomesta, Norjasta ja Ruotsista. Lue lisää Nordic Kingistä täältä!

PowerParkin juhannus palaa jälleen 2019 ja iltatapahtuman vierailijoita odottaa monipuolinen ja tasokas kattaus tähtiartisteja! Tämän lisäksi luvassa on huvia koko perheelle huvipuiston ollessa auki myöhempään.

Julkaisemme myöhemmin tällä sivulla tarkemmat tiedot vuoden 2019 PowerParkin juhannuksesta sekä Nordic King raveista.

Kiitämme kaikkia PowerParkin juhannukseen osallistuneita ja toivotamme kaikki sankoin joukoin tervetulleeksi ensi vuoden mahtaviin juhannusjuhliin PowerParkissa!

TUNNELMIA JUHANNUKSESTA 2018

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

 

Seuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.
© 2019 PowerPark