Etusivu > Tapahtumat > Power Truck Show

Power Truck Show

PowerParkissa järjestettävät Power Truck Show kuljetusmessut ovat tärkeä ammattimessutapahtuma, joka kokoaa yhteen kuljetusalan ammattilaiset.


Mukana messuilla ovat kuorma-auto maahantuojat, päällirakentajat, kalusto- ja laitevalmistajat, varuste- ja tarvikemyyjät, koulutusten ja palvelujen tarjoajat sekä alan viranomaiset. Kuljetusmessuille odotetaan 30 000 tiedonhaluista kävijää.

Power Truck Show on yksi Euroopan parhaimmista autonäyttelytapahtumista. Autonäyttelyssä ovat mukana Suomen ja Euroopan kovatasoisimmat näyttelyautot, siistit hyötyajoneuvot, veteraani- ja nostalgia-autot, jenkkiveturit, vanit, pick-upit, pakettiautot ja muut näyttävät henkilöautot. Nähtävää ja ohjelmaa myös koko perheelle. Messutapahtuman aikana pysäköinti PowerParkin alueella on maksullista.

Tapahtuman omille sivuille pääset tutustumaan tästä.

Ravicamping 11 – 14.8.2022

Ravicamping on tilapäinen leirintäalue PowerParkin raviradalla Power Truck Show:n aikana. Huomioithan, että alueella kuuluu juhlimisen ääniä läpi yön ja siksi aluetta ei suositella lapsiperheille.

Ravicamping-alueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai –vaunussa. suurin osa vaunu- ja autopaikoista ovat asfaltoituja. Sähköllisiä paikkoja löytyy 50€/vrk ja sähköttömiä paikkoja hintaan 40€/vrk.

Ravicamping-alueella vierailijoita hemmottelee aikataulun mukaan sekä perjantaina että lauantaina hulppea saunarekka! Mikä olisikaan parempaa messupäivän jälkeen kuin leppoisat löylyt? Perjantaina raviradalla ajetaan myös kesäravit, joten erilaisiakin hevosvoimia on nähtävänä.

Alueella avotulen tekeminen sekä grillaus hiili- tai sähkögrillillä on kielletty. Kaasugrillien käyttö on sallittua vaunun/auton läheisyydessä. Huolehdithan turvallisuudesta.

Maukkaan aamiaisen tarjoaa raviradan Kurvikievari päivittäin klo 7:00-10:30 (su 12:00 asti) hintaan 9,90€. PowerParkin Ravirata alue sijaitsee PowerParkin lähistöllä n. 1,2km päässä liikekeskus Road Housesta. Liikekeskus Road Housesta löydät K-marketin, Alkon, Ravintolan, kahvilan ja Nesteen tankkauspisteen.

Camping-vuorokausi alkaa klo 13 ja päättyy klo 12. Vähimmäismajoitus 2 vuorokautta (loput paikat myydään lauantaina paikan päältä, mikäli tilaa vielä on). Sisäänkirjautuminen ravicampingiin tapahtuu Kauppakeskus Road Housen infossa (Jorma Lillbackantie 21, 62300 Härmä). Alueelta löytyy WC:t ja suihkut 24h. Alueella on myös puhallutusmahdollisuus korvausta vastaan aamupalan aikana

Ravicamping-alueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai –vaunussa. Lähes kaikki vaunu- ja autopaikat ovat asfaltoituja. Sähköllisiä paikkoja löytyy 50€ vuorokausihintaan noin 50 kpl ja sähköttömiä paikkoja löytyy jopa 200 hintaan 40€/vrk.