Etusivu > Tapahtumat > Meemitalo PowerParkissa

Meemitalo PowerParkissa

Meemitalon Niko ja Santtu sekä Ella & Helmi saapuvat Huvivaltion Palace Areenaan lauantaina 4.3!


Lauantaina 4.3. PowerParkin Palace Areenan valtaavat huippusuositut somevaikuttajat Niko ja Santtu sekä Ella & Helmi! Luvassa on noin tunnin mittainen interaktiivinen lavashow täynnä visailuja ja kisailuja esiintyjien kesken sekä kahden tunnin pituinen Meet & Greet-tapaamistuokio. Tule siis paikan päälle pitämään hauskaa ja tapaamaan Suomen ykkösvaikuttajia!

Tapahtuman liput ovat 17 euroa ennakkoon ja 19 euroa tapahtumapäivänä. Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon, jotta voit varmistaa paikkasi tapahtumassa edullisemmin. Tapahtumassa palvelee PowerParkin oma Food Truck, jossa voit nauttia erilaisia tuunattuja ranskalaisia ja herkullisia burgereita. Lisäksi saatavilla on makeisia ja kahvilatuotteita.

Niko ja Santtu sekä Ella & Helmi kuuluvat Suomen ensimmäiseen somettajien yhteiseen kommuuniin, Meemitaloon, yhdessä kuuden muun suositun tubettajan ja tiktokkaajan kanssa. Niko ja Santtu sekä Ella & Helmi ovat tunnettuja heidän hauskoista ja hurjista tempausvideoistaan. Videoilla suoritetaan mitä hullunkurisempia haasteita, kuten vastataan kaikkeen kyllä 24 tunnin ajan, kisaillaan siitä kuka jaksaa olla pisimpään pomppulinnassa tai täytetään poreamme vesi-ilmapalloilla. Niko ja Santtu perustivat Meemitalon vuonna 2020 ja nyt yhteisön jäsenillä on somessa yhteensä jopa yli 3 miljoonaa seuraajaa!

Tervetuloa siis huvittelemaan yhdessä näiden hurjapäiden kanssa!

Tapahtuman aikataulu

12:30 Ovet auki
14:00 Show alkaa
15:00 Meet & Greet
17:00 Tapahtuman ovet sulkeutuvat

PowerPark pidättää oikeudet aikataulu tai ohjelmamuutoksiin.

Tapahtuman liput: 19€

Tapahtumalippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Meemitalon tapahtumaan 4.3. Palace Areenassa. Liput tapahtumapäivänä 19€.

Alle 3-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi aikuisen seurassa.