Etusivu > Tapahtumat > Huvivaltio PowerPark täyttää 20 vuotta

Huvivaltion huvipuisto täyttää 20 vuotta!

Huvipuiston synttäriviikkoa vietetään 12.18.6. PowerParkissa nähdään tunnettuja esiintyjiä ja hulvatonta ohjelmaa joka päivä. Sisäänpääsy huvipuistoon on ilmainen koko viikon ajan!


Huvivaltio PowerParkin suurenmoinen huvipuisto täyttää tänä vuonna pyöreät 20 ja sen kunniaksi synttäreitä juhlitaan PowerParkissa kokonaisen viikon ajan. 12.–18.6.2023 huvipuistossa järjestetään spesiaalia synttäriohjelmaa jokaisena päivänä! Huvipuiston synttäriviikko tulee pitämään sisällään tunnettuja vieraita, lavaesityksiä, meet & greetejä ja tietysti monenmoisia yllätyksiä! Viikon aikana PowerParkissa nähdään Nelli Orell, Jaakko Parkkali, Weksi, Sari Aalto, Katjanen, Ilaripro, Mikirotta & Boheemi sekä Ara & Nino Ärling

Ilmaisen sisäänpääsyn myötä synttäriviikolla pääsee kokemaan kaiken synttäreiden erikoisohjelman ilmaiseksi! Huvirannekkeet ovat normaalihintaiset. Kaikki esiintymiset ovat Dragon Towerin vieressä olevalla lavalla.

Huvivaltion hämmästyttävää kasvutarinaa on todellakin syytä juhlistaa, joten juhlat ovat sen mukaiset! Synttäriviikon ajan (12.–18.6.) huvipuistoon on ilmainen sisäänpääsy, joten toivotamme ihan jokaisen tervetulleeksi juhlistamaan synttäreitä haluamanaan päivänä tai vaikka joka päivä!

Synttäriviikollakin Huvivaltioon pääsee näppärästi julkisilla kauempaakin! Bussit kulkevat Seinäjoen suunnasta välipysäkkien kautta PowerParkiin päivittäin aamulla ennen huvipuiston aukeamista ja vastaavasti illalla puiston sulkeuduttua takaisin päin. Junilla pääsee myös päivittäin huvittelemaan aamupäiväksi huvipuistoon ja illalla takaisin aina Helsingistä ja Oulusta saakka sekä kaikilta välipysäkeiltä. Junalla esimerkiksi Helsingistä pääsee vain n. 3 tunnissa paikan päälle, joten päiväreissukin synttärijuhliin on mahdollinen! Lue lisää kulkuyhteyksistä täältä.

Synttäreiden ohjelma

12.6. Mikirotta & Boheemi

13:00 Show
14:00 Meet & Greet 

13.6. Nino Ärling & Ara

13:00 Show
14:00 Meet & Greet 

14.6. IlariPro & Katjanen

13:00 Show
14:00 Meet & Greet 

Kaikki esiintymiset ovat Dragon Towerin vieressä olevalla lavalla. PowerPark pidättää oikeudet aikataulu tai ohjelmamuutoksiin.

15.6. Nelli Orell

13:00 Show
14:00 Meet & Greet 

16.6. Jaakko Parkkali

13:00 Show
14:00 Meet & Greet 

17.6. Weksi & Sari Aalto

13:00 Show
14:00 Meet & Greet 

Kaikki esiintymiset ovat Dragon Towerin vieressä olevalla lavalla. PowerPark pidättää oikeudet aikataulu tai ohjelmamuutoksiin.

Naurispellosta huvipuistoksi!

Vielä reilu 20 vuotta sitten nykyisen Huvivaltion tiluksilla näkyi pelkkää aakeaa peltomaisemaa – naurispeltoa silmänkantamattomiin. Lukuisat huvitukset ja elämykset eivät siis ole ilmestyneet paikalle aivan sattumalta, vaan sen eteen on tarvittu paljon sinnikästä työtä ja uskoa mahdottomaan. Kyllähän moni voisi pitää ajatusta Suomen suurimman huvipuiston rakentamisesta keskelle peltojen valtaamaa maaseutua pähkähulluna. Tästä tarusta on kuitenkin tullut totta.

Vuosituhannen alussa Härmään nousi upea Mika Salo Circuit –kartingrata, joka sai hyvin nopeasti kunnian toimia kisapaikkana tuleville formulatähdille kartingin EM- ja MM-kisojen näyttämönä. Kartingradan rakentamisen jälkeen PowerPark lähti kehittymään määrätietoisesti kohti kokonaisvaltaista vapaa-ajan elämyskeskusta. Pian alueelle nousikin tasokas hotelli ja ensimmäisiä huvilaitteita – kotimaan viihdyttävimmän matkailukohteen resepti oli valmis.

Nyt 20 vuotta myöhemmin keskellä Etelä-Pohjanmaan tarunhohtoisia lakeuksia kohoaa Suomen suurin huvipuisto. Huvivaltio PowerPark on hämmästyttävä näky keskellä loputtomien lakeuksien kansallismaisemia. PowerParkin siluetissa kohoavat yli 40 mitä mielettömintä huvipuistolaitetta loksauttaa taatusti ensikertalaisen leuat auki ja yllättää aina kokeneemmankin kävijän! Ensimmäistä kertaa Härmään suuntaava saattaa todellakin pudota penkiltä epäuskon saattelemana, kun PowerPark ilmestyy näköpiiriin. 

Nyt tätä 20-vuoden uskomatonta kasvutarinaa on syytä juhlia – tervetuloa synttäreille Huvivaltio PowerParkiin!

Lipputuotteet

MAXI-ranneke, yli 130cm: 42 €

Päiväranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvilaitteisiin turvarajojen puitteissa sekä sisäänpääsyn huvipuistoon. Ranneke on voimassa yhden vapaavalintaisen päivän kaudella 2023

MINI-ranneke, alle 130cm: 32 €

Päiväranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvilaitteisiin turvarajojen puitteissa sekä sisäänpääsyn huvipuistoon. Ranneke on voimassa yhden vapaavalintaisen päivän kaudella 2023.