HUVIKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

POWERPARKIN HUVIKAUDEN 2018 PÄÄTTÄJÄISET 1.9.

PowerParkin perinteeksi muodostuneet huvikauden päättäjäiset järjestetään jälleen 1.9. Luvassa on huikea päivä huvipuistossa sekä legendaarinen ilotulitus. Tänä vuonna huvikauden huipentavat iltabileet Power Palacessa. Illan aikana lavalle nousee Janne Orden, Adi L Hasla sekä häikäisevä Mikael Gabriel!

Power Palacen iltatapahtuma on ikärajaton, jotta kaikilla olisi mahdollisuus päästä näkemään tähtiartistit ja viettämään aikaa yhdessä! Tapahtuman suositusikäraja on K-13. Tapahtumassa on lisäksi oma rajattu K-18 anniskelualue. Iltabileiden tarkempi aikataulu julkaistaan tällä sivulla lähempänä tapahtumaa.

Iltatapahtumaan liput huvipuistorannekkeella 10€, ilman ranneketta 15€. Tapahtuman liput ovat myynnissä päättäjäispäivänä myös huvipuiston lipunmyynnissä, joten voit varmistaa iltabileisiin pääsyn samalla kertaa. Lippuja saatavana myös ovelta.

Huvipuistoon on päättäjäispäivänä ilmainen sisäänpääsy ja huvipuiston lavalla on suositun videobloggari Soikun Meet & Greet esiintyminen. Päättäjäispäivänä on loistava tilaisuus päästä viimeistä kertaa suosikkilaitteesi kyytiin, ennen kuin ne aloittavat ansaitun talvilomansa! Huvipuisto on avoinna päättäjäispäivänä klo 15 - 23.

Tervetuloa juhlimaan tunnelmallisia huvikauden päättäjäisiä kanssamme!OSTA LIPUT ILTABILEISIIN TÄSTÄ!

HUVIKAUDEN PÄÄTTÄJÄISBILEET POWER PALACESSA 1.9. 22 - 03

Mikael Gabriel
Janne Orden
Adi L Hasla

HUVIPUISTON LAVALLA MEET & GREET

Soikku
Oikeudet aikataulu ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

 

Seuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.
© 2018 PowerPark