HUVIKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

POWERPARKIN HUVIKAUDEN 2019 PÄÄTTÄJÄISET 7.9.

PowerParkin perinteeksi muodostuneet huvikauden päättäjäiset järjestetään jälleen 7.9. Luvassa on huikea päivä huvipuistossa sekä legendaarinen ilotulitus isompana kuin koskaan aikaisemmin. Tänä vuonna huvikauden huipentavat ikärajattomat ja ilmaiset iltabileet Palace Areenassa. Tapahtumassa on myös anniskelualue (K-18). Illan aikana lavalle nousee Atomirotta, Antti Railio, Planet Case ja Dilemma.

Huvikauden 2019 päättäjäisissä ei taatusti vauhtia puutu, sillä samaan aikaan päättäjäisten yhteydessä ratkotaan kartingin maailmanmestaruus PowerParkin ulkokartingradalla! Ainutlaatuista, kaikki maailman huiput keräävää tapahtumaa kannattaa tulla seuraamaan kauempaakin! Ja mikä parasta, tähänkin tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy!

Huvipuistoon on myös ilmainen sisäänpääsy, joten päättäjäispäivänä on loistava tilaisuus huvitella viimeistä kertaa huvikaudelle 2019 ja nähdä huvipuisto tunnelmallisessa iltavalaistuksessa! Huvipuisto on avoinna päättäjäispäivänä klo 15 - 24. Yli 130cm ranneke 38€, alle 130cm ranneke 28€, rannekkeet voit ostaa ennakkoon kätevästi verkkokaupastamme.

Iltatapahtuman aikataulu, Palace Areenassa, ovet klo 18:00. Ilmainen sisäänpääsy!

19:45 Planet Case
21:00 Dilemma
22:40 Antti Railio
00:00 Atomirotta

Sisäänkäynti iltatapahtumaan on Palace Areenan päädystä, jonne on vapaa kulku varikon läpi.

Tervetuloa juhlimaan tunnelmallisia huvikauden päättäjäisiä kanssamme!

Kauhukylä

Huvikauden päättäjäisissä on mahdollisuus päästä kokemaan myös ennennäkemätön Kauhukylä, joka rakentuu ainoastaan tätä tapahtumaa varten:  

“Tummaan kylä pukeutuu 
Kun hämärä mailleen laskeutuu. 
Kylään tummanpuhuvaan 
Käy vain se, joka uskaltaa. 
Paluu varmaa ole ei 
Kun uteliaisuus sisään vei. 
Jos pelkäät, et’ voi tulla hätä 
Emme suositella voi nyt tätä.” 

Iltojen pimentyessä Kauhukylä avaa ovensa vain huvipuiston päättäjäisvieraille klo 20-24. Kauhukylässä kaikki on mahdollista. Mikä tai kuka tahansa voi olla nurkan takana. Kylään otetaan sisään kerrallaan rajattu määrä asiakkaita. Ikäraja kylään on K-13, alle 13-vuotiaat vanhempien seurassa.

Tule kokemaan interaktiivinen ja karmaiseva elämys! Tätä ei suositella kenellekään! Uskallatko sinä tulla? Kauhukylä toteutetaan yhteistyössä Noora Karma Productionin kanssa.

Huom! Röllikylä on huvikauden päättäjäisissä suljettuna koko päivän.

Glitternistit

Glitternistit tulevat huvikauden päättäjäisiin tekemään PowerParkin asiakkaille kauhuteemaisia glittertatuointeja ja tekohaavoja. Glitternistien piste löytyy El Paso kahvion vierestä keskusaukiolta. Ja mikä parasta, kaikki ovat asiakkaillemme ilmaisia!

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark