HUVIKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

POWERPARKIN HUVIKAUDEN 2019 PÄÄTTÄJÄISET 7.9.

PowerParkin perinteeksi muodostuneet huvikauden päättäjäiset järjestetään jälleen 7.9. Luvassa on huikea päivä huvipuistossa sekä legendaarinen ilotulitus isompana kuin koskaan aikaisemmin. Tänä vuonna huvikauden huipentavat ikärajattomat ja ilmaiset iltabileet Palace Areenassa. Illan aikana lavalle nousee Atomirotta, Gettomasa, Antti Railio, Planet Case ja Dilemma. Iltabileiden tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Iltabileet ovat ilmainen ja ikärajaton tapahtuma, jossa on anniskelualue (K-18).

Huvikauden 2019 päättäjäisissä ei taatusti vauhtia puutu, sillä samaan aikaan päättäjäisten yhteydessä ratkotaan kartingin maailmanmestaruus PowerParkin ulkokartingradalla! Ainutlaatuista, kaikki maailman huiput keräävää tapahtumaa kannattaa tulla seuraamaan kauempaakin! Ja mikä parasta, tähänkin tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy!

Huvipuistoon on myös ilmainen sisäänpääsy, joten päättäjäispäivänä on loistava tilaisuus huvitella viimeistä kertaa huvikaudelle 2019 ja nähdä huvipuisto tunnelmallisessa iltavalaistuksessa! Huvipuisto on avoinna päättäjäispäivänä klo 15 - 24.

Huvikauden päättäjäisissä on mahdollisuus päästä kokemaan myös ennennäkemätön Kauhukylä, joka rakentuu ainoastaan tätä tapahtumaa varten:  

“Tummaan kylä pukeutuu 

Kun hämärä mailleen laskeutuu. 

Kylään tummanpuhuvaan 

Käy vain se, joka uskaltaa. 

Paluu varmaa ole ei 

Kun uteliaisuus sisään vei. 

Jos pelkäät, et’ voi tulla hätä 

Emme suositella voi nyt tätä.” 

Iltojen pimentyessä Kauhukylä avaa ovensa vain huvipuiston päättäjäisvieraille klo 19-24. Kauhukylässä kaikki on mahdollista. Mikä tai kuka tahansa voi olla nurkan takana. Kylään otetaan sisään kerrallaan rajattu määrä asiakkaita. Ikäraja kylään on K-13, alle 13-vuotiaat vanhempien seurassa.

Tule kokemaan interaktiivinen ja karmaiseva elämys! Tätä ei suositella kenellekään! Uskallatko sinä tulla? Kauhukylä toteutetaan yhteistyössä Noora Karma Productionin kanssa.

Tervetuloa juhlimaan tunnelmallisia huvikauden päättäjäisiä kanssamme!

Huom! Röllikylä on huvikauden päättäjäisissä suljettuna koko päivän.

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fiSeuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Pääyhteistyökumppanit

© 2019 PowerPark