HUVIKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

POWERPARKIN HUVIKAUDEN 2018 PÄÄTTÄJÄISET 1.9.

PowerParkin perinteeksi muodostuneet huvikauden päättäjäiset järjestetään jälleen 1.9. Luvassa on huikea päivä huvipuistossa sekä legendaarinen ilotulitus. Tänä vuonna huvikauden huipentavat iltabileet Power Palacessa. Illan aikana lavalle nousee HesaÄijä, Elias Gould, Janne Orden sekä häikäisevä Mikael Gabriel!

Power Palacen iltatapahtuma on ikärajaton, jotta kaikilla olisi mahdollisuus päästä näkemään tähtiartistit ja viettämään aikaa yhdessä! Tapahtuman suositusikäraja on K-13. Tapahtumassa on lisäksi oma rajattu K-18 anniskelualue. Iltabileiden ovet avautuvat klo 21:00 ja tarkempi aikataulu löytyy alta.

Iltatapahtumaan liput huvipuistorannekkeella 10€, ilman ranneketta 15€. Tapahtuman liput ovat myynnissä päättäjäispäivänä myös huvipuiston lipunmyynnissä, joten voit varmistaa iltabileisiin pääsyn samalla kertaa. Lippuja saatavana myös ovelta.

Ennakkolipuille tapahtumaan oma sisäänkäynti, joten suosittelemme lipun ostamista ennakkoon. Ennakkoliput skannaamme ovella, joten varauduthan näyttämään tilausvahvistuksessa olevan QR-koodin sisäänkäynnin yhteydessä joko tulosteelta tai puhelimesi näytöltä (säädäthän näytön kirkkauden maksimiin).

Huvipuistoon on päättäjäispäivänä ilmainen sisäänpääsy ja huvipuiston lavalla on suositun videobloggari Soikun Meet & Greet esiintyminen klo 17:00. Päättäjäispäivänä on loistava tilaisuus päästä viimeistä kertaa suosikkilaitteesi kyytiin, ennen kuin ne aloittavat ansaitun talvilomansa! Huvipuisto on avoinna päättäjäispäivänä klo 15 - 23.

Tervetuloa juhlimaan tunnelmallisia huvikauden päättäjäisiä kanssamme!

ILTABILEIDEN AIKATAULU, OVET AUKI KLO 21

21:15 HesaÄijä
22:30 Elias Gould
23:45 Mikael Gabriel
01:15 Janne Orden

Oikeudet aikataulu ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

HUVIKAUDEN PÄÄTTÄJÄISBILEET POWER PALACESSA 1.9. 21 - 03

Mikael Gabriel
Janne Orden
Elias Gould
HesaÄijä

HUVIPUISTON LAVALLA MEET & GREET klo 17:00

Soikku
Oikeudet aikataulu ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fiSeuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Pääyhteistyökumppanit

© 2019 PowerPark