HUVIKAUDEN AVAJAISET

PowerParkin portit avataan 6.6.2020 ja huvikausi voi alkaa!

PowerPark iloisena tiedottaa: vuoden 2020 huvikausi alkaa PowerParkissa lauantaina 6.6.2020 klo 11:00. PowerPark haluaa tänäkin kesänä tarjota kaikille huvittelijoille hulvattoman, mutta ennen kaikkea turvallisen huvipuistokokemuksen. Etelä-Pohjanmaan lakeuksien kansallismaisemien keskellä kohoava huvipuisto on tunnettu laajasta huvittelualasta, tinkimättömästä siisteydestä sekä tietysti monipuolisesta tarjonnasta koko perheelle.  

- Koemme, että meillä on erinomaiset edellytykset taata kaikille lomailijoille ja kesään toimintaa kaipaaville turvallista hauskanpitoa. Olemme herkeämättä seuranneet tilanteen edistymistä sekä hallituksen antamia määräyksiä ja ohjeistuksia. Nyt voimme kaikkien iloksi julkistaa huvikauden alkavaksi, sillä voimme erityistoimin taata kävijöille ja työntekijöille turvallisen huvittelupäivän, kommentoi PowerParkin johtaja Mikko Kiviluoma. 

PowerPark aikoo ottaa käyttöön lukuisia turvallisuuteen tähtääviä erityisjärjestelyjä ja ohjeistuksia. Käytäntöön tulevat toimenpiteet on laadittu yhdessä muiden Suomen huvipuistojen ja kansainvälisen kattojärjestön IAAPA:n kanssa. Huvipuiston alueelle sekä muihin palveluihin otetaan rajallinen määrä asiakkaita kerrallaan. Sosiaali- ja terveysministeriö sekä aluehallintovirasto antavat vielä tarkemmat ohjeet väkimäärärajoituksiin.  

- Kävijärajoituksen lisäksi niin jonotusalueilla, huvilaitteiden täyttämisessä kuin muuallakin PowerParkin alueella varmistetaan riittävä turvaväli merkein ja työntekijöiden ohjeistuksella. Käsienpesupisteitä lisätään eripuolille aluetta ja jokaisen laitteen sisään- ja uloskäynneille tuodaan näkyvästi käsidesipisteet, Kiviluoma linjaa. 

Luonnollisesti laitteiden, ravintoloiden ja muiden alueiden puhtaanapidossa noudatetaan erityistä tarkkaavaisuutta ja huolehditaan riittävästä desinfioinnista. PowerParkin puhtaanapito-osasto toimii täydellä teholla ja pitää jatkuvasti huolta pintojen ja alueiden puhtaudesta. 

- Ohjeistamme myös aktiivisesti muun muassa kylttien ja kuulutusten avulla kaikkia kävijöitä ja työntekijöitä oikeaoppisessa hygienian varmistamisessa. Sekä viimeisenä ja tärkeimpänä: Oireisena ei ole asiaa huvipuistoon, silloin pysytään kotona, Kiviluoma jatkaa turvallisuuslinjauksista. 

Kesä 2020 tuo Härmään uusia tuulia myös muilla tavoin. Kaikkien hurjapäiden iloksi PowerParkiin avataan kesäkuussa uusi, Suomen mittapuulla ennennäkemätön vuoristorata. PowerParkissa ollaan innoissaan, kun alkuvuodesta julkistettu uusi vuoristorata päästään vihdoin esittelemään kaikille huvittelijoille. Myös PowerParkin lippukäytännöt muuttuvat täksi kesäksi. Huvipuiston sisäänpääsymaksu poistuu ja kaikki pääsevät alueelle ilmaiseksi. Rannekkeet ja kertaliput toimivat kuitenkin entiseen malliin. 

- Nyt koko perheellä on mahdollisuus päästä viihtymään PowerParkin hauskaan, silmiä hivelevään ympäristöön. Haluammekin toivottaa kaikki tervetulleiksi PowerParkiin nauttimaan kesästä ja vauhdista turvallisin ja hulvattomin mielin!, Kiviluoma iloitsee.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark