Etusivu > Tapahtumat > Christmas Show

Christmas Show

Christmas Show on uusi pikkujoulu-tapahtuma, joka järjestetään PowerParkissa Härmässä 18.–19. marraskuuta.


Kaksipäiväinen festivaali pitää sisällään rutkasti laatuviihdettä, hulvatonta fiilistä, joulumieltä ja tietysti herkullista ruokaa!

Christmas Shown viihdepuolesta vastaa huikea suomalaisten artistien kärkikaarti: Suvi Teräsniska, Arttu Wiskari, Olli Halonen, Neljä Ruusua, Waldo’s People ja Telaketju. Christmas Showssa molempina päivinä nähdään myös supersuosittu tanssi- ja showryhmä Scandinavian Hunks, joka saapuu PowerParkiin osana jäähyväiskiertuettaan viimeisen kerran alkuperäisellä kokoonpanolla! Näihin iltabileisiin ovat tervetulleita viettämään pikkujouluja ihan jokainen, sillä tästä ei nimittäin pikkujoulukattaus enää parane!

Christmas Shown aikaan on pikkujouluihin asiaankuuluvasti mahdollista nauttia myös PowerParkin herkullinen pikkujoulu-menu notkuvasta joulupöydästä.

Tapahtumaan pääsee paikalle helposti junalla etelästä ja pohjoisesta suoraan Härmän asemalle. Myös bussiyhteydet lähialueilta toteutetaan tapahtumaan sopiviksi, joten kaikkien on helppo saapua marraskuussa PowerParkin Christmas Show’hun pitämään hauskaa ystävien kanssa.

Lähtekää nyt siis työ- tai kaveriporukan kesken viettämään ikimuistoisia pikkujouluja PowerParkiin!

Liput tapahtumaan

PE: 28€ ennakko (Norm. 35€)

LA: 28€ ennakko (Norm. 35€)

Iltatapahtuman aikataulu

Perjantai 18.11.2022, K-18

Ovet auki klo 19:00.

Suvi Teräsniska
Arttu Wiskari
Olli Halonen

Scandinavian Hunks One Night Only 20-vuotisjuhlakiertue.

Tarkemmat esiintymisaikataulut julkaistaan myöhemmin. PowerPark pidättää oikeuden aikataulu ja ohjelmamuutoksille.

Lauantai 19.11.2022, K-18

Ovet auki klo 19:00.

Waldo’s People
Telaketju
Neljä Ruusua

Scandinavian Hunks One Night Only 20-vuotisjuhlakiertue.

Tarkemmat esiintymisaikataulut julkaistaan myöhemmin. PowerPark pidättää oikeuden aikataulu ja ohjelmamuutoksille.

Christmas Shown aikaan järjestetään myös hevosalan messut, jonka ideana on yhdistää hevosalan toimijat, ja jossa on mahdollista verkostoitua yritysmaailman ja hevosalan toimijoiden kesken. Tarkoituksena on luoda uudenlainen hevosalan tapahtuma joulua edeltävälle ajalle ja myös viettää pikkujouluja. Tapahtuman iltaohjelmisto ja ravintolamaailma tarjoavat tähän hyvät puitteet.