PowerPark avaa jälleen porttinsa – luvassa kaikkien aikojen huvikesä!

PowerPark avaa jälleen porttinsa – luvassa kaikkien aikojen huvikesä!

PowerParkin huvikesä polkaistaan vauhdilla käyntiin huvikauden avajaisissa huhtikuun viimeisenä lauantaina 27.4. Puiston lavalle nousee huippusuosittu televisiostakin tuttu tubettaja Lakko sekä useita hittejä tehtaillut Adi L Hasla. PowerPark on avoinna klo 11 - 19 ja huvipuistoon on vapaa sisäänpääsy. Huvikausi tulee olemaan pidempi kuin aikaisemmin, sillä jo perinteeksi muodostuneet päättäjäiset vietetään tänä vuonna poikkeuksellisesti vasta 7.9.

PowerParkin huvikauden uutuutena avataan kesäkuun aikana legendaarinen huvipuistolaite Enterprise. Hittilaitteeseen mahtuu kerralla 40 henkilöä ja se nousee ajon aikana pystyyn.

- Enterprise on perinteinen huvipuistolaite, joka on meiltä PowerParkista vielä puuttunut! On erittäin hienoa, kun saamme täydentää laitetarjontaamme näin legendaarisella laitteella ja vastata samalla asiakkaidemme toiveisiin, hehkuttaa PowerParkin johtaja Mikko Kiviluoma.

PowerParkin huvikesä on täynnä uusia ja myös vanhoja perinteisiä tapahtumia aina PowerParkin juhannuksesta, Power Truck Show’hun sekä kartingin maailmanmestaruuskisoihin, jotka kisataan syyskuun 5.-8. päivä.

PowerParkin juhannusta juhlitaan 21.-22.6., jolloin luvassa on jälleen tasokasta raviurheilua Nordic Kingin tuttuun tyyliin. Keskikesän juhlan kruunaa PowerParkin juhannuksen iltatapahtuma, jossa lavalla nähdään muun muassa keikkatauolta palaava Eppu Normaali sekä uuden juuri hitin julkaissut Lauri Tähkä.

PowerParkilla on suuri kunnia toimia kartingin maailmanmestaruuskilpailujen tapahtumapaikkana. Kisat keräävät paikalle kaikki lajin huiput, tulevat formulakuljettajat sekä heidän massiiviset tukijoukkonsa. Kilpailun aikaan PowerParkissa on tarjolla monipuolisesti elämyksiä ainutlaatuisen moottoriurheilutapahtuman lisäksi muun muassa huvipuiston pyörteissä.

- Syyskuussa lakeuksilla kisataan todellinen moottoriurheilun kansainvälinen suurtapahtuma. Tapahtuma kerää paikalle kaikki lajin huippunimet ja muun muassa entiset F1-tähdet tiimeineen. PowerPark palaa juurilleen, kun karting radan ympärille kasvanut satumainen elämyspuisto toimii mahtavan jännitysnäytelmän estradina jälleen kerran. PowerParkin huvikausi päättyy kisojen aikaan 7.9., joten luvassa on todellinen Grande Finale, vakuuttaa Kiviluoma.

PowerParkin saavutettavuus on tänä vuonna parantunut entisestään junayhteyksien laajentuessa. Ensimmäinen juna suuntaa härmää kohti jo kesäkuun 3. päivä. Huvipuistoon saapuminen VR:n kaukojunilla on nopeaa ja vaivatonta. PowerParkin kehitys Ruotsin suuntaan on ollut hyvässä myötätuulessa 56,9 % kasvulla ja yhteistyömme Wasalinen ja Visit Vaasan kanssa on tässä merkittävässä roolissa.

PowerPark toivottaa kaikki tervetulleeksi juhlimaan huvikauden avajaisia ja huvikesää kanssamme!

Lisätietoja: Mikko Kiviluoma, johtaja, PowerPark, puh. 050 383 6651, mikko.kiviluoma@powerpark.fi www.powerpark.fi

PowerPark

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark