Etusivu > Liput > PowerParkin joulu

PowerParkin Joulu

Mitä jos hankkisitkin Pukinkonttiin yhteisiä muistoja ja hauskanpitoa?


PowerParkin joulu 2022

Viime kesän huvireissut ovat iloisena muistona lämmittämässä mieltä pitkän syksyn ja talven keskellä. Mitä, jos siis hankkisitkin perheelle tai kaverille lahjaksi yhteistä laatuaikaa, hauskanpitoa ja korvaamattomia muistoja? PowerParkin joulutarjouksessa on ensi kesän rannekkeet edullisempaan hintaan. Ranneke on loistava ja varmasti saajaansa ilahduttava lahja! Ranneke on voimassa koko kauden 2023, joten lahjan saaja voi vapaasti valita huvittelupäivänsä ja lahja tulee siis varmasti käyttöön.

PowerPark lahjakortit

Voit myös hankkia lahjaksi läheiselle ikimuistoisen reissu PowerParkiin lahjakortin muodossa! Voit valita summan lahjakorttiin vapaasti lahjansaajan tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Lahjakortin summan voi asettaa esimerkiksi rannekkeiden, kartingin tai muiden aktiviteettien perusteella sekä lisätä mukaan hieman herkkurahaa. Lahjakortti on voimassa 2 vuotta ostopäivästä lukien ja se toimitetaan sähköisenä, jolloin saat sen sähköpostiisi pdf-muodossa heti ostoksen jälkeen.

Mitä jos hankkisitkin Pukinkonttiin yhteisiä muistoja?

Taas on se aika vuodesta, kun jokaisessa perheessä ja kodissa pohditaan kuumeisesti, mitä lahjatoiveita tällä kertaa kirjotetaan kirjeeseen Korvatunturille? Perinteisten joululaulujen mukaan Pukin kääreistä löytyy yleensä nuket ja autot upeat nuo. Mutta millaisia oikeastaan ovat ne kaikista ikimuistoisimmat lahjat?

Kaikista verrattomimmat lahjat ovat sellaisia, joista on iloa kuukausiksi, vuosiksi ja jopa vuosikymmeniksi. Ne eivät häviä tai unohdu hylättynä kaapin nurkkaan. Ikimuistoisimmat lahjat ovat sellaisia, joista voi nauttia täysillä yhdessä läheisten kanssa.

Tarunhohtoisten lakeuksien keskellä kohoava Huvivaltio PowerPark kätkee sisälleen kaikkea, mitä unohtumattomalta elämysreissulta toivoa saattaa. Kesäreissu Huvivaltioon on taatusti kaikkien odotusten arvoinen, sillä ilo ei suinkaan jää yhteen huvittelupäivään, vaan siitä jää elinikäinen, perheen yhteinen muisto lapsuudesta ja nuoruudesta, kesästä ja hauskanpidosta.

Mikä toisikaan kylmän talven keskelle parempaa mieltä kuin kesälle suunniteltu yhteinen huvittelureissu? Sujauta siis Pukinkonttiin reissu PowerParkiin ikimuistoiseksi lahjaksi koko perheelle!