Etusivu > Liput > Päätös on tehty

Päätös on tehty!

Tämä perhe on jo päätöksensä tehnyt: Tänä kesänä tehdään unohtumaton lomamatka Huvivaltioon!


Koko perheen yhteiset kesälomat ja -reissut ovat elämän kulta-aikaa täynnä unohtumattomia hetkiä, jotka kulkevat osana meistä jokaista läpi elämän! Niistä jää muistoja ja kokemuksia, joista kerrotaan syksyllä koulussa ja muistellaan vielä vanhana kiikkustuolissakin. Kesää on vielä rutkasti jäljellä ja edessä on paljon ratkiriemukkaita koko perheen yhteisiä hetkiä! Huvivaltio PowerPark on auki joka päivä 6.8. asti, ja sen jälkeen lauantaisin aina 9.9. saakka.  Valitkaa yhdessä ikimuistoisen huvittelureissun ajankohta ja ottakaa suunta kohti Suomen suurinta huvipuistoa! 

Tältä sivulta löydät ohjeen askel askeleelta, miten teidänkin porukka järjestää yhteisen ikimuistoisen kesäreissun Huvivaltioon.

Näin suunnittelet kesäreissun Huvivaltioon

1. Tutustutaan ja ihastutaan PowerParkiin

Aivan aluksi kannattaa tietysti aloittaa tutustumalla, mitä kaikkea tarunhohtoisten lakeuksien keskeltä löytyykään! Huvivaltiosta löytyy Suomen suurin ja monipuolisin huvipuisto, maailmanluokan kartingrata, ihastuttava röllikylä, elokuvateatteri ja paljon muuta!

2. Hankitaan rannekkeet koko porukalle

Kesäreissu Huvivaltioon kannattaa bookata kätevästi verkosta! Ennakkoon hankitut huvirannekkeet voi käyttää minä tahansa päivänä kauden aikana. Näin vältyt myös lippukassan jonoilta ja voitte käyttää koko päivän olennaiseen!

3. Ollaanko yötä?

Miksi tyytyä päivään, kun voi olla kaksi? Tekemistähän Huvivaltiossa riittää vaikka viikoksi! PowerParkissa on upeat puitteet yöpymiselle vaikkapa mökki-idyllissä maalaismaisemissa, huoneistossa uima-altaan ääressä kuin etelän lomalla tai ihanissa hotellin sängyissä.

4. Valitaan kulkuväline!

Huvivaltio sijaitsee näppärästi keskellä Suomea ja perille pääsee junalla parissa kolmessa tunnissa tulit sitten Etelä-Suomesta tai pohjoisesta! Mikäli puolestaan junayhteys ei ole vaihtoehto, autolla PowerParkiin pääsee myös helposti ja ilmaista parkkitilaa on lähes rajattomasti!

5. Infot takataskuun ja eikun matkaan!

Täältä löydät kaiken tarvittavan infon Huvivaltion lomamatkaa varten, kuten aukioloajat, interaktiivisen kartan ja saapumisohjeet!


Tutustu PowerParkiin YouTubessa