Etusivu > Info > Rekrytointi > Vastaanottovirkailija

Vastaanottovirkailija

Tervetuloa Huvivaltio PowerParkiin – Huvivaltiossa voit yöpyä leirintäalueella, mökissä, hotellissa tai vaikka puumajassa! Vastaanottovirkailijat ovat ensimmäisenä ottamassa vastaan saapuvia majoittujia ja auttavat vieraita polttavimmissa kysymyksissä. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudestaan!


Hotellin vastaanottovirkailijana ja infotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu ottaa vastaan huone-, camping- ym. varauksia, hoitaa asiakkaiden tulo- ja lähtöselvitykset sekä maksut, palvella ja neuvoa asiakkaita kasvokkain, puhelimitse ja sähköpostitse. Työssäsi käytät Hotellinx Cloud varausjärjestelmää, tavallisimpia tietokoneohjelmia sekä muita vastaanotossa ja infossa tarvittavia ohjelmia.

Työssäsi edellytetään täysi-ikäisyyttä, palveluhenkisyyttä sekä kykyä tulla toimeen ja työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Taitoa toimia kiireisissäkin tilanteissa ja hoitaa montaa eri tehtävää samanaikaisesti hyvää ja aurinkoista asiakaspalvelua unohtamatta. Työ edellyttää myös nopeaa sopeutumista uusiin tilanteisiin ja joustavuutta työtehtävien ja työaikojen suhteen sekä luotettavuutta, vastuullisuutta ja tarkkuutta. Vastaanottovirkailijana ja infotyöntekijänä on hyvän suomen kielen lisäksi osattava vähintään englantia. Muiden kielten esim. ruotsin osaaminen katsotaan eduksi. Työ on vuorotyötä ma-su klo 7.00-23.00 välillä.