Etusivu > Info > Rekrytointi > Siivous

Siivous

PowerPark on tunnettu tinkimättömästä siisteydestään. Siivoushommissa pääsee työskentelemään hyvässä ja tiiviissä työporukassa. Tuleeko sinusta osa PowerParkin ylpeydenaihetta?


Siistijä on iältään nuori tai vanha, mutta hänellä on taito omaksua uusia asioita nopeasti, hän on tarkka ja pitää aikaisista aamuherätyksistä. Siivoustiimi pitää huolen siitä, että huvipuistossa voi kulkea vaikka paljain jaloin, mökit ja hotellihuoneet ovat tiptop kunnossa ja kaikki alueen yleistilat ovat siistejä. PowerPark on saanut kiitosta ja loistavia arvosanoja siisteydestään koko historiansa ajan ja koko alueen siisteys on yksi suurimpia ylpeydenaiheitamme. Siivoustiimi toimii tiiviissä yhteistyössä muun henkilökunnan, esim. hotellin ja huvipuistotyöntekijöiden kanssa. Siistijän työssä auttaa, jos olet ripeä, tarkka, tehokas, omatoiminen ja luotettava.

Parasta työssä: Näet konkreettisesti kättesi jäljen ja opit hyödyllisiä vinkkejä nopeaan siivoukseen myös kotioloissa.

Välillä vastustaa: Työ on välillä fyysisesti raskasta ja joskus aamuisin on vaikea herätä uuteen päivään, mutta ei tarvitse käydä kuntosalilla ja koska töistä pääsee aikaisin iltapäivällä pois, voi ottaa päiväunet, vaikka uimarannalla.