Etusivu > Info > Rekrytointi > Myyntisihteeri

Myyntisihteeri

Miten varaan huvittelureissun meidän isommalle ryhmälle? Onko ensi yönä hotellissa vapaata? Entä voiko PowerParkiin tulla koiran kanssa? Näihin ja moniin kysymyksiin vastaat mm. reissua suunnitteleville asiakkaille puhelimitse tai sähköpostitse.


Myyntisihteerinä tehtäviisi kuuluu PowerParkin eri palvelujen myynti yksittäisille asiakkaille ja ryhmille. Tehtäviisi kuuluu tilausten vastaanotto ja käsittely sekä asiakaspalvelu. Myyntisihteeri vastaa eri asiakkaiden ja ryhmien tarjouspyyntöihin eli myyntityö pohjautuu asiakkaasta lähtevään tiedusteluun tai yhteydenottoon. Myyntisihteerin työtehtävät ovat itsenäisiä, mutta työssä ollaan jatkuvassa yhteistyössä hotellin ja PowerParkin muun henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa. Tässä työssä ei ole etätyömahdollisuutta.

Tehtävä edellyttää sinulta täysi-ikäisyyttä, joustavuutta, vuorovaikutustaitoja, stressinsietokykyä sekä organisointitaitoja. Kielitaito on myös tarpeen. Kotimaisten kielten lisäksi tarvitaan englannin kielen taitoa. Myyntisihteerin työaika vaihtelee ma-su porrastetusti klo 8.00-20.00 välillä.