Etusivu > Info > Rekrytointi > Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijä

Mitä huvipuistoreissulta lähtee mukaan? No metrilakua ainakin – myös muistamiset kesäreissulta tulevat tarpeeseen. Slush-juomat, popparit ja hattara puolestaan piristävät huvittelun lomassa. Näillä tilanteissa myymälätyöntekijät astuvat kuvaan iloisella asenteellaan!


Hyvä myymälätyöntekijä on tarkka, iloinen, asiakkaat huomioiva ja palvelualtis persoona. Työ soveltuu kaikenikäisille ja myymäläpisteistäkin löytyy paljon valinnanvaraa. On herkkupuoteja missä myydään esimerkiksi hattaraa, popcornia, lakuja tai irtokarkkeja sekä lelumyymälä mistä voi ostaa monenlaisia matkamuistoja. Lisäksi Road Houselta löytyy vaate- ja sisustusmyymälä. Myymälätyöntekijän työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyn lisäksi esimerkiksi kuormien purkua, tuotteiden esille laittoa sekä myymälän yleisestä siisteydestä vastaaminen. Myymälöissä työskentelyyn sinulta vaaditaan hygieniapassi ja tehtävässä auttaa reipas ja omatoiminen asiakaspalveluasenne.

Parasta työssä: Iloiset asiakkaat, tsemppaavat työkaverit sekä hattaran ja popcornin tuoksu.

Välillä vastustaa: Etenkin lakupisteellä on pitkät jonot huvipuiston sulkeutumisajan lähestyessä, kun asiakkaat haluavat ostaa herkkuja matkaevääksi. Yhteistyöllä ja ripeällä otteella jonot onnistutaan kuitenkin purkamaan ajallaan.