Etusivu > Info > Rekrytointi > Lipunmyynti

Lipunmyynti

Tervetuloa huvittelemaan! Kesän paras päivä alkaa lipputiskiltä. Lipunmyyjänä olet ensimmäisenä vastassa koko vuoden huvipuistoreissua odottaneita vieraita ja pidät huolen, että huvittelijat saavat oikeanlaiset liput ja rannekkeet. Huvittelu voi alkaa!


Huvipuiston lipunmyyjä on iloinen ja helposti lähestyttävä, auttavainen persoona. Huvipuiston lipunmyynnissä myydään liput ja rannekkeet kesän iloisimpaan päivään. Lipunmyynnistä lunastetaan myös verkkokaupan kautta tehdyt lipputilaukset. Lipunmyyjät työskentelevät tiiviissä tiimissä yhdessä kassatoimiston henkilökunnan kanssa. Lipunmyyjän työtehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista asennetta säällä kuin säällä, sujuvaa suomenkielentaitoa sekä tarkkuutta. Monipuolinen kielitaito auttaa tehtävässä suoriutumisessa. Lipunmyynnin ruuhka-aika sijoittuu klo 10.30–14.30 välille, jonka jälkeen osa lippukassoista sulkeutuu ja voit halutessasi siirtyä jatkamaan työpäivää muissa työtehtävissä, esim. myymälöiden tauotuksissa tai puistokummina. Erilaisten tapahtumien aikaan on tarjolla myös iltatöitä yli 18-vuotiaille, mutta muilta osin työ soveltuu kaikille yli 15-vuotiaille.

Parasta työssä: Asiakaskohtaamiset! Asiakkaat ovat saapuessaan yleensä hyvällä tuulella ja odottavat innolla pääsyä huvipuiston hulinaan. Lipunmyynnin työtehtävässä pääsee kartuttamaan kielitaitoaan, sillä lähes päivittäin puhutaan suomen lisäksi ainakin englantia ja ruotsia. Perussanasto toistuu päivittäin ja sen oppii kuin huomaamattaan.

Välillä vastustaa: Välillä käy niin, että pienemmän asiakkaan pituus ei vielä riitä max-rannekkeeseen tai johonkin hurjempaan huvipuistolaitteeseen. Tästä saattaa syntyä joskus vilkastakin keskustelua asiakkaan ja asiakaspalvelijan välillä, koska turvarajoista emme voi joustaa. Tässä työssä pääset kuitenkin kehittämään kommunikointitaitojasi, joista on varmasti hyötyä myös jokapäiväisessä elämässäsi.